hits

SKRIVER OG SIPPER VIN

15.05.2016 - 11:35 9 kommentarer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eksamenshelg! Siri og jeg skriver og ferdigstiller den store oppgaven vår i helgen, og hva angår slike maraton-dager har vi noen tradisjoner som er viktig å opprettholde.

Skrive. Drikke vin. Skrive. Spise god mat. Skrive. Drikke vin. Skrive. Se en episode av noe gøy. Skrive. Lage taco. Ligge i senga og korrekturlese. 

Vi er flinke til å kose oss, og det tror jeg er en viktig del av det. For å ikke bli sprø. Og så er vi flinke til å jobbe og, så da er det jo greit ;-) Etter gårsdagens skrive og drikke vin-økt, tok vi oss en tur på MGP-party hos en i klassen. Jeg hater MGP, men det var hyggelig likevel. 

I dag er det jo søndag, og det betyr mindre vin og mer taco til skrivingen. Jeg gleder meg så innmari til å bli ferdig med den oppgaven! Den blå himmelen med sol på forteller meg at nå er det på tide å bli ferdig med alt av skolegreier. 

9 kommentarer

Kristine

15.05.2016 kl.14:36

Er det noe jeg elsker, så er det å lese bloggen din i eksamensperioden. Vet ikke hva det er, men det er vel noe med å vite at man ikke er alene om å bruke alle helligdager, helger og kvelder på kjipe ting :-) det er bare å huske på lyset i enden av tunnelen, virkelig det som drar en gjennom denne tiden, sammen med ekstra hyggelige lesemetoder ;-)

15.05.2016 kl.15:54

Hei fine Ida! Jeg har et stort ønske om et innlegg, gjerne før 17 mai. Haha. Så vidt jeg vet har ingen skrevet et lignende innlegg før, og det angår mange så jeg tror også det vil bli linket mye til.

Har funnet ut at veldig, veldig mange jenter ser ned på andre som ikke har bunad. Har bla. lest flere jodels i det siste, med mange hundre upvotes(likes) som lyder som følgende; "Uansett hvor fin kjole du har, kan den ikke sammenlignes med bunad" "Det er bare fattige som ikke har bunad" "Synes synd på de som ikke har bunad" "Jenter skal ha bunad" Og sånn fortsetter regla. Selv har jeg bunad som er til reparasjon, og det gjorde meg ingenting før jeg leste alle disse stygge jodlene m/kommentarer, nå kvier jeg meg litt til å gå uten.

Er det slik at man skal bli sett på som mindre privilegert og mindre fin fordi man vil ha på seg en fin kjole i stedet? Visst er bunad dyrt, og det finnes mange som ikke får det til konfirmasjonen, det er ikke barebare å punge ut 30K+ per barn. Men det er også sånn at mange velger bort bunad, fordi de har lyst på noe annet eller fordi de ikke synes bunad er fint. Du er jo en av de, du har jo så absolutt råd men du velger å bruke kjole i stedet.

Jeg er fullstendig klar over at barn sulter og at dette er et luksusproblem, men jeg synes samfunnet allerede har så mye press. Skal dette bli nok en greie for å være bra nok? Blir sliten jeg.

Ha en fin søndag, og en flott 17. Mai, og lykke til med avsluttningen på skoleåret <3

Helene

15.05.2016 kl.17:13

Heii, litt random spørsmål, men bruker du eller har du brukt noe tannbleking? vurderer å bestille premium white, noen erfaringer med det? :)

Freshsister

15.05.2016 kl.20:49

Du er bare en livsnyter uten like! Får en nesten til å være misunnelig på å skrive eksamensoppgave;) Lykke til i hvert fall!

Camilla Acklam

16.05.2016 kl.13:25

Kjenner meg veldig igjen, hahah! Ble akkurat ferdig med en stor oppgave, så nå er det eksamen som gjelder!

Ida Wulff

16.05.2016 kl.16:43

Camilla Acklam: grattis med å være ferdig da! :D

Christin

19.05.2016 kl.22:17

Hei! du som har peiling, hvor selger de Celine-solbriller i Oslo? :-)

Ida Wulff

20.05.2016 kl.16:46

Christin: Hei! Jeg vet faktisk ikke, men hva med den som ligger på Frogner tvers ovenfor Kaffebrenneriet, og den store i Majorstua-krysset? Vet dessverre ikke hva de heter :-(

Linn

07.08.2016 kl.12:02

Hvilken restaurant er dette?

Skriv en ny kommentar