TO FILMER Å SE


Jeg hører rykter om at det er vanlig å dra ut i kveld, altså dagen før 17. mai? Hva er det med folk? Bare fordi man har fri betyr det vel ikke at man er nødt til å drikke! Haha. Jeg hadde i hvertfall ikke kommet meg opp til frokosten grytidlig i morgen hvis jeg dro ut i dag.

Til dere som derimot skal slappe av hjemme i kveld, har jeg to helt fantastiske filmtips! Det skal mye til for at jeg følger med på en film helhjertet og med full konsentrasjon uten å trykke litt på iPhonen innimellom, men her snakker vi sette på pause hvis det tikker inn en SMS-filmer. Jeg digget begge to - som jeg altså så i går ;-) Colonia med Emma Watson er en creepy sekt-film. Den kunne blitt ødelagt av dum jente som går alt for langt for kjærligheten-syndrom, men den overlever til og med det. Veldig spennende! Joy med Jennifer Lawrence er både trist, morsom og inspirerende, faktisk en av de bedre filmene jeg har sett på lenge. Og det beste med begge filmene; de er basert på hendelser fra det virkelige liv. Se dem hvis du ikke har gjort det allerede! 

I dag har jeg sovet lenge. Veldig deilig. Og i dag skal jeg ikke gjøre så mye annet enn å freshe opp hjemmet mitt og meg selv, så jeg er klar til morgendagen. Jeg har faktisk ingen store 17. mai-planer i år, skal ha en veldig liten samling til frokost hjemme hos meg selv, og tar alt som det kommer etter det. Uansett så gleder jeg meg til å ha det gøy med fine venninner! :-) 

20

Takk for tips, di skal jeg nok få sett da jeg liker filmer basert på virkelige hendelser eller basert på sanne historier:)

Nei jeg gidder ikke å gå ut i kveld, jeg skal bare sitte i sofakroken min å være lat hehe;)

JuliaSofie: da er vi tooo, det blir deilig å slappe av :-)

Hvor har du sett de?

Marte: jeg leide dem på Apple TV :-)

Da har eg sett dei! Likte godt "Colonia", veldig spennande og satt på sofakanten fleire ganga. "Joy" fekk eg ikkje heilt tak på, men vart å heie ho fram. Såg ikkje på telefonen under første film, men vart noken ganga under "Joy". Veldig glad i filmar som er basert på virkelige ting. Spennande.

Du burde se Room! Den er ubeskrivelig bra

Elsker alle de flotte bildene på bloggen din. God 17. mai :-)

Kjekt med filmtips :) Ikke sett noen av de

Har skikkelig lyst til å se disse to! :)

Colonia ser sjukt bra ut! Og Jennifer Lawrence er so fantastisk at Joy kan ikkje gå galt :) Takk for tips!

Jeg så Joy i helga og ble veldig positivt overrasket! Colonia har jeg også veldig lyst til å se.

Vi så Colonia igår etter tips fra deg. Kjempebra! Vil gjerne se Joy også men den er ikke kommet ut ser det ut som. Vi fant den i alle fall ikke, men nå har ikke vi apple tv heller. Tar gjerne imot flere filmtips, sommeren er faktisk høysesong for filmleie har jeg hørt.

Takk for tips ☺️

Jeg fikk sett begge ☺️ likte godt den med Emma watson i 👍 den var utrolig bra.

Joy var ikke min type film, jeg holdt på å kjede meg ihjel 😜

Fortsett gjerne å legg ut filmtips 😊☺️

Hvis det stemmer som du sier at du blir sur hvis du ikke får blogget, da må du være ganske sur nå eller? 😂 Kan vi forvente oss et paraply-innlegg? Hadde vært gøy!!

Silje: jeg er så jæææævlig sur, du aner ikke!! haha :p

Haha 😂😜

If I Stay - helt fantastisk film, den bør du se om du ikke har sett den alt :) Er på Netflix

Katrine: den har jeg ikke sett, tusen takk for tips :-)

Hei! Kunne godt ha tenkt meg å se disse filmene selv, hvilken streamingtjeneste bruker du?😊

Mari: leier på Apple TV :-)

Skriv en ny kommentar