EN SISTE PÅMINNELSE FØR SOMMEREN

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her kommer en siste påminnelse fra meg før sommeren, om å bestille Betakaroten mens det enda er tid! For i og med at jeg hadde min siste forelesning i dag, så er det jo sommer, sant? Hehe. JO. 

Betakaroten er ikke bare for deg som skal to uker til Thailand i sommer. Det er like viktig å passe på huden sin i solen om man er i Thailand, Hellas, på Sørlandet eller i Oslo. Mange tenker ikke på å beskytte huden sin når de går i parken, hallo, jeg er jo bare hjemme i Oslo, solen her er jo så svak. Men det skal du ikke være så sikker på at den er! Mitt beste råd er å smøre seg med solfaktor hele sommeren, uansett hvor du befinner deg - og ta betakaroten fra Good For Me som en bonus. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Betakaroten gir deg ikke bare en finere farge (jeg liker en mer gylden farge, men det er jo smak og behag), kapslene beskytter deg også mot soleksem og forebygger solbrenthet. Hvis du ønsker å ta betakaroten i anledning en reise, anbefaler jeg at du begynner et par uker før avreise :-) 

Jeg har brukt betakaroten fra Good For Me i flere år - på sommeren, og på vinteren hvis jeg skal på reise. Har alltid vært fornøyd med dette produktet. En trygg, norsk merkevare med høy kvalitet på produktene. Og noe folk pleier å spørre om: ja, de er lette å svelge. Kapslene er har en glatt overflate og er ikke alt for store.

Betakaroten fra Good For Me kan bestilles HER! Du bestemmer helt selv om du vil gjøre et enkeltkjøp eller om du vil signe opp for et abonnement og motta betakaroten automatisk i posten. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er det lov å si god sommer da, eller? 

30

Hei! Kjempesøt kjole! Hvor er den kjøpt? 😊

Er det brunfargen du har fra spraytanhuset her på bildene? Er du fornøyd? Som naturlig brunfarge?

Aline: nei det er det ikke, men fargen ble heelt naturlig, og jeg ble bare innmari fornøyd. Hvis du skal dit anbefaler jeg fargen jeg fikk; mener det var lys med litt medium blandet inn. Klem :-)

hvor er kjolen din fra? :))

Hvor er den nydelige kjolen din fra?

så fin kjole! Hvor er den fra?☺️

Alexandra: den er kjøpt på HM :-)

Gratulerer, da kan du si god sommer! :) Jeg må enda vente en uke, og selv om det føles som en liten evighet akkurat nå er det jo virkelig deilig å kunne ta tidlig sommerferie for oss som ikke har blogg som jobb. Men du jeg lurer på en ting. Kan man ta betakaroten som gravid? Vet du noe om dette siden du reklamerer for det? Orker ikke å lese meg ihjel om det på nett hvis du vet. Ha en fin helg!

Silje: Hei Silje :-) En uke går fort! Om du kan bruke betakaroten som gravid vet jeg dessverre ikke, men ettersom røykere helst ikke skal bruke det, ville jeg ikke tatt betakaroten før du er helt sikker. Håper du har en fin helg!

Hvor er den lekre kjolen fra? :-)

Har lest bloggen din i, tja, siden du var veldig veldig glad i kaffelatte.... Men dette er første gang jeg kommenterer. Altså, jeg er så sjalu på bena dine! De er virkelig skikkelig skikkelig fine! Håper du en dag finner motivasjon til å skrive et innlegg om hvilke øvelser du gjør på treningssenteret, for hvis du har de bena der fra naturen side, ja, da er livet urettferdig.

Fin kjole! Hvor er den fra? :-)

Anonym: den er fra HM:-)

Nyydelig kjole ! Hvor er den fra ? :D

husk å kjøp...

God Sommer!

Så søt kjole :-) hvor har du kjøpt den?

Hvor er den fine kjolen din fra?:)

Gud for en nydelig kjole! Hvor er den fra? If you dont mine me copying. Hehe ha en strålende dag ;-)

Anonym: den er fra HM, of course I dont mind! :-) Samme til deg <3

Jeg har selv brukt betakaroten, men det kan være greit å huske på at betakaroten ikke er bra for røykere. Det kan føre til økt sjangse i fht blodpropp.

Mente kreft, bla lungekreft.. Om en er røyker..

hvilken str har du i kjolen? du ser smashing ut forresten!!

Vanligvis hater jeg reklame på blogger, men denne gangen gikk jeg faktisk inn på bloggen din om et håp om å finne linken til betakaroten, nettopp fordi jeg skal ut å reise om et par uker å trenger å kjøpe!

Har prøvd den før og var ikke helt fornøyd, men tenker å gi den en sjangse til så håper jeg at jeg bare var "uheldig" første gangen!

Informasjon til gravide om betakaroten, fra Good For Me sin side:

Vitamin A anbefales ikke til gravide eller ammende. For gravide er anbefalt daglig dosering 0,8 mg, mens det for ammende er 1,1 mg. Betakaroten inneholder 1,5 mg Vitamin A.

:-)

Takk for svar angående spraytan..har et annet spørsmål. Du har nevnt en gang tidligere at du har mange føflekker, har du gjort noe for å fjerne eller dekke over dem? Jeg har ekstremt mange spesielt på venstre arm av eller annen merkelig grunn...det er så lite lekkert...

Aline: på kroppen gjør jeg ingenting for å dekke over det, men det blir absolutt mindre synlig med spraytan og når jeg har fått farge av solen. Man får vel bare godta det, I guess :-)

Hvor er de fine solbrillene fra? <3

Johanne: Céline :-)

Vet at betakaroten er ille for røykere, men vet du hvordan det er med snus og betakaroten? :) Finner ingen gode svar på nettet..

Krissy: jeg har ikke funnet noe svar på det, men snuser selv og tar betakaroten :-)

Skriv en ny kommentar