SOL UTE SOL INNE

... Sol i hjertet, sol i sinnet, er det ikke det man sier? Jeg hadde ikke forventet noen som helst form for lykkefølelse før jeg er ferdig med eksamen. Men i dag løsnet det i hjernen, og den sutrete lesehesten jeg var i går har rømt fra stallen sin og fått litt frisk luft. Startet dagen med et kjempespennende oppdrag, hvor jeg var med Redningsselskapet ut på vannet og lærte masse om arbeidet de driver med. Gleder meg til å fortelle dere om det! Ellers har jeg lunsjet med en venninne, handlet inn lesestoff til ferien og fornyet store deler av garderoben. Hadde ikke planer om noen storshopping altså, men Storheil har vareprøvesalg om dagen. De har flere av mine favorittmerker, så når de har det sykeste salget kan man jo ikke gjøre annet enn å gå amok. Vareprøvesalget varer i to dager til, adresse: Maridalsveien 87B, værsågod for det beste tipset du har fått i dag! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etterpå kommer det enda en konkurranse med fine premier, så stay tuned! :-)

12

<3

kan du ikke skrive hvilke bøker du har kjøpt til ferien? trenger tips :)

Dagen blir noe helt annet når sola er fremme, og ikke minst når varmen treffer oss. La oss håpe at det kommer enda flere solfylte og varme dager, og at sommeren kan være med oss helt til høsten :)

Bra du får kost deg litt opp i all eksamenlesingen, sliter litt med det selv nå..

Siden du har handlet inn bøker, har du noen tips til lesestoff til sommeren? :-)

Miriam: nå har jeg jo ikke lest de bøkene jeg har kjøpt, men det er masse pocket-salg på Norli og Ark - jeg hamstrer bare fra de bordene der jeg :-)

Jeg tror alle automatisk blir litt bedre til sinns når solen titter frem. Litt spontanshopping hjelper vel også litt på :)

Selv har jeg bare stått på jobb mens andre har vært ute i sola. Så er kanskje litt grinete av den grunn, men skal løpe ut i finværet så snart jeg har stengt! Gleder meg :D:D:D

Hvor er jakken ifra? Link? Vær så snill:-)

Therese: soaked in luxury, har dessverre ikke link :-(

Hei! utrolig fint antrekk, kan jeg spørre hvor jakken og buksen er fra?

Ine: jakken er fra soaked in luxury og buksen er fra HM :-)

hvor er jakken din fra? kjempefin!

tina: soaked in luxury :-)

Skriv en ny kommentar