JEG HAR MELDT DEG PÅ PARADISE HOTEL

I dag hadde jeg eksamen, og jeg overlevde som jeg alltid gjør. Jeg er så trøtt at det kjennes ut som om det er en uke siden allerede, selv om det ikke har gått et døgn en gang. Herregud, tenk at jeg har sommerferie. I over to måneder! Og ikke minst: det er bare ett år igjen av bacheloren. 

Etter eksamen i dag tok jeg lunsj med min kjære eksamenspartner for å feire livet, før jeg tok shopperunden og hentet mine siste innkjøp på posten. Jeg har nettshoppet som en crazy person under denne leseperioden, og hadde skikkelig flaks med at noe rakk å komme fram til avreise. Det viktigste: ny linse til kamera + bikinier fra Victorias Secret. På vei hjem fra eksamen snublet jeg over et par hvite Birkenstocks, og ble vel egentlig enig med meg selv om at jeg fortjente en eksamensgave. De jeg har fra før av begynner å bli så slitt. Folk kan si hva de vil om sykepleierskoene, men de kan redde enhver dag på stranden. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå pakkes det for harde livet her! Jeg har nemlig hatt besøk av min kjære Kjetil hele ettermiddagen og kvelden, så pakkingen ble litt glemt. Søtingen kom med kort og gave til meg fordi jeg hadde eksamen i dag! Sånne venner.... Derfor gjorde det litt ekstra vondt å fortelle at jeg hadde meldt han på Paradise Hotel kvelden i forveien, men han tok det heldigvis pent.

Vi bestemte oss for å gjenskape en av våre første kvelder sammen, som vi hadde på balkongen min i 2009, rett etter at jeg hadde flyttet til Oslo. Cider, sushi, grusomme samtaleemner - og denne gangen addet vi en liten SKAM-episode også. Sinnsykt koselig! Men nå er jeg glad for at alle TV-seriene mine er over, resten av sommeren er det kun bøker som gjelder. Nå skal jeg ikke se på TV før Kjetil er med på Paradise Hotel. 

Peace out fra et veldig slitent hode som gleder seg som en million til å SOVE!

13

Hei! Hvor er toppen/kjolen/hva det nå enn er, fra? Den så skikkelig fin ut!

Stine: den er kjøpt på VS, på nett :-)

Den kjolen!! Nydelig, hvor fra?

Aline: VS :*

For en fin kjole! Hvor er den fra? :)

Eline: VS :-)

Utrolig fin bikini! Hvor har du kjøpt den? :)

Kjersti: VS :-)

Har sett på nettsiden til Vs, men hvor finner du denne kjolen? Har du link?

Aline: sjekket nå, den er dessverre borte! Den var på salg da jeg kjøpte den så sikkert derfor :-(

Ok, takk for svar. Men har du noe navn på den?

Betalte du mye i toll når du bestilte fra VS?

Hania: du betaler det hos VS, så du kan se hvor mye det blir på før du betaler. Du får altså ingen regning i posten etter at du har mottatt pakken :-)

Skriv en ny kommentar