JÆVLA YOGAKJERRING

Fly, buss, ferge, buss. Det var så deilig å komme fram til Thassos i går kveld! Vi kjørte rundt halve øya i solnedgang for å komme til hotellet, jeg skjønte fort at det er en fin øy. Og flyturen gikk også veldig bra, forresten. Akkurat da vi lettet virket det som om vi kom til å ha et problem, for jeg ble svimmel og uvel, og mamma klarte ikke slutte å mase om at jeg skulle gjøre pusteøvelser og puste med magen. Jeg presterte å kalle henne for "jævla yogakjerring" i et svakt øyeblikk, men det tok hun heldigvis med et smil ;-) Resten av turen drakk vi champagne og leste hver vår bok - vi måtte jo nyte at vi hadde en hel rad for oss selv. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er vi på fergen fra fastlandet (Kavala) til Thassos som er en øy. Det var bare å holde seg under tak, for fergen har et entourage av måker som følger med hele veien over, og de elsker å drite folk i hodet. 

Å komme fram til hotellet vårt, var som å komme hjem til en familie. Fikk skikkelig Mamma Mia-vibber. Som i den filmen, hvis dere skjønner. Og jeg trodde jo vi skulle bo på et shabby, gammelt hotell. Men det viste seg å være nyrenovert og faktisk ganske ålreit! Dessuten ligger det på stranda, vi har den deiligste havutsikten og internett funker som ei kule. Så jeg er veldig fornøyd :-) 

Vi ligger egentlig på stranda nå, jeg ville bare innom og si i fra at jeg overlevde flyturen og sånn ♥

10

Var på Thassos forrige sommer og for en nydelig øy! Hvor bor dere ?

Helene: vi bor i Limenaria :-)

Thassos må du skrive om, jeg og samboeren bestilte akkurat en tur dit på slutten av sommeren. Aldri hørt om det, men veldig spent:) kos dere masse på turen!

Gitte: så deilig da! :-) Håper jeg kan komme med noen tips til dere!

slutt å reise så mye a, jeg blir misunnelig. haha

Hei! Gleder meg til å høre mer om turen! Ønsker gjerne et lite guide-innlegg om gode restauranter i nærområde, strender og evt noe shopping?

Jeg lurer også på om hvordan det var med transporten? Fra flyplassen til hotellet? Jeg ser dere måtte ta båt også, hvordan fungerer det da, med bestillingen osv :)

drømmer meg bort og ønsker å reise til så fine plasser men ser alltid ut som at det er øyer som man må ha båt for å komme seg over, noe jeg er redd for bare blir kluss... Så hvordan var det organisert? Og hvilket selskap reiser dere nedover med?

Haha veldig mange spm, men jeg må alltid ha ting klart før jeg vurderer å reise😄

Håper du har tid til å svare, men mest av alt tar deg tiden til å nyte fine reisen etter all eksamensstress! Kos deg masse og unn deg masse kos fine Ida!❤️

Annikken: hei! :-) hvis du blir litt stresset av sånt vil jeg virkelig anbefale deg å booke med charter, feks Ving, Startour, Apollo. Hvis du da legger til transport i bestillingen din, sørger de for å få deg fra flyplassen til hotellet. Vi ble hentet i buss på flyplassen, kjørt til fergen, og så var bussen med på fergen og kjørte oss videre til hotell da vi kom i land. Koster ikke noe særlig å legge til transport heller! Denne gangen reiser vi med Ving. Tusen takk, vi koser oss <3

Høres idyllisk ut! Men fra en med flyskrekk til en annen, hvor lang er flyturen? Og hvilket flyselskap bruker dere? :) Nyt turen og kos deg glugg!

Andrea: den var på 3 timer bare. Vi fløy med SAS men var booket gjennom Ving :-) tusen takk!

Hvor er den hvite genseren din fra? :) Ha en super ferie!

Skriv en ny kommentar