EN TUR RUNDT NABOLAGET

God kveld ♥

Her rullet vi nettopp opp i senga, mette som to ballonger. Seriøst. Hva er greia med at de serverer kake/dessert til regningen? Ja, jeg skjønner jo at det er en tips-greie. Men da er det bedre med de neonfargede shotsene som ofte blir servert i sydenland, for man får alltid lurt én i reisefølget til å ta alle shotsene. Det er litt vanskeligere å overtale noen til å spise et helt kakestykke for seg, etter en gigantisk middag. Jeg får så dårlig samvittighet og skammer meg skikkelig hvis jeg ikke spiser - tror det henger igjen fra Thailand, hvor man fikk bot for å ikke spise opp... Jaja, det er blitt litt kake på oss det siste døgnet, for å si det sånn! 

Bortsett fra å ligge på stranden og lese bok, har vi gjort oss litt kjent med området hvor vi bor. Det heter Limenaria, og vi valgte det fordi vi ønsket nærhet til både strand og restauranter. Er så kjekt å slippe taxi for å dra ut og spise! Her er noen bilder fra området :-)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg tror jeg kunne levd på gresk salat og tzatziki med brød. Nam! Tenkte jeg skulle prøve så mye gresk mat som mulig mens jeg er her, har også rukket å spise souvlaki og moussaka. Kjempegodt! Men aller helst vil jeg bare spise tzatziki med brød, det er livet. Haha! 

Så dere den søte hunden jeg la ut på Snapchat? Ååå! Hun heter Zuzu, er 7 år gammel og elsker å bli klødd på magen. Slenger seg på rygg bare man sier navnet hennes. Jeg gleder meg allerede til å treffe Zuzu igjen, den sjappa hun holder til i har fått seg en fast kunde. Er kanskje grenser for hvor mange badehåndklær og solhatter man kan kjøpe, men hva gjør man ikke for å leke med en søt hund... 

Vi blogges i morgen, håper solen fortsatt skinner hjemme og!

36

Ååå, dere er på Thassos? Dere må oppsøke min favorittplass i hele verden: Aliki! En helt nydelig bukt, omringet av vakre marmorberg. Å sole seg på de hvite bergene er å garantere den fineste og dypeste brunfargen noensinne!

Kris: takk for tips, skal prøve å komme oss dit i dag:D

Åh jeg har vært på Thassos før! Riktignok en del år siden, men jeg husker at jeg ikke likte øya speiselt godt i forhold til andre greske perler. (Nå bodde vi i Thassos by da..) Men øya har jo blitt skikkelig populær med årene, så kanskje jeg bør ta turen igjen å gi den en ny sjanse! Blir spennende å lese om din opplevelse :D Kos dere videre hvertfall!

Bot?? What, å nei!

Ser fint ut der du er. Kanskje et tips jeg kan ta med videre i leting etter ferie i sommer :)

Det ser heilt nydelig ut der! Kos deg masse no! :)

LisaLDN: tusen takk <3

Åå det så herlig ut! Kos dere masse <3

hvor er hårbåndet fra?

Kaia: tusen takk <3 hårbåndet er fra Missoni :-)

Du MÅ smake Zukini flowers mens du er der nede :) Det er supergodt! Er som regel på alle greske menyer!

Anna: høres spennende ut, det må vi prøve :D

Hvor er toppen fra? Superfin!

Birgitte: den er fra Missoni <3 tusen takk!

Kan virkelig anbefale Stifado :) kos deg i Hellas!!

Caroline: googlet det, høres veldig godt ut. Tusen takk! :-)

Julie Eriksen

Får ikke lagt deg til på Snapchat :-( Kan du legge ut snapcode eller gjøre profilen åpen for alle? Står at brukernavnet ditt ikke eksisterer (idawulff)?

Julie Eriksen: hei :-) den skal være åpen og tilgjengelig. Kanskje du har printscreenet noe? Blokkerer alle som gjør det nemlig.

Hei Ida!

Fine bilder, du kler de solbrillene! ;) Har de samme selv, og ELSKER de, men de sklir jo av nesa hele tiden, sykt irriterende. Sitter de på deg? Tips til evnt hvordan de kan holde seg på plass? :P

God tur :)

Lena Sa: hei :-) de sklir av meg også, kanskje det hjelper å pudre godt under?? Det skal jeg prøve tror jeg! Tusen takk

Man får da ikke bot i Thailand selv om man ikke spiser opp maten man har kjøpt... Har reist MASSE rundt i Thailand og dette var nytt for meg hvertfall😳

Anonym: kanskje klønete skrevet av meg! Jeg opplevde det i en nasjonalpark i Thailand, ikke i hele Thailand så klart, selv om det generelt er litt tabu å ikke spise opp der :-)

Hei hvor har du kjøpt Missoni toppen?

Ada: på Mark + Brandy på Aker Brygge! :-) inne på et av de sentrene der.

Hvor er den fine røde overtrekksgenseren fra? :D

Charlotte: den er fra Missoni :-)

Apropo briller som sklir av.. Jeg fikk små neseputer hos optiker! Funker som bare det! :)

Lena Sa: Aah, det skal jeg skaffe meg asap! Synes de under brillene?

Hei igjen, Ida:) Nei, neseputene jeg fikk var ganske små, så om du fester de litt inn på brillen synes de ikke. Når det er sagt sitter ikke de nesteputene på brillene for alltid, så jeg kjøpte med noen ekstra par. Men gud så godt det var å slippe å løfte solbrillene opp på nesa annen hvert minutt!

Fortsatt god ferie, du har så fin kropp! :)

Lena Sa: fantastisk! Tusen takk for tipset! :D

Så fine bilder Ida ☺️ Ser du har vært hos faren til ei venninne av meg. Du får hilse "Takis" fra meg om dere er der igjen - cafe/restauranten du har bilde fra her. Håper dere nyter ferien, begge to.

- Maria

Maria: den hvor jeg sitter ved bordet? :-) Det er favoritten så langt! Beste tzatzikien vi har prøvd her, hehe. Vi koser oss masse - er her jo delvis på bakgrunn av dine Ving-tips, så takk for det :-) Klem

Skal du ha god mat, må dere prøve Mouragio. Fetaballer...mmm ... Kalamari....mmmm.... Mouragiosalat...og hils fra Jorunn

Anbefaler virkelig å prøve gyros - det var uten vil noe av det beste jeg spiste under hele oppholdet i Hellas! :-)

hei! Flotte bilder! Hvor er toppen fra? Kjempe fin!

jeanette: fra Missoni :-)

Hva heter du på snap?:)

Tomine: idawulff :-)

Skriv en ny kommentar