Å HA STRANDEN FOR SEG SELV

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
                                                                                - BEACH DAY - 

Opp et lite fjell, gjennom en skog, forbi en forlatt metall-fabrikk og ned noen trapper. Hokuspokus, og så var vi framme på en strand hvor vi følte at vi var på en øde øy. Vekk fra restaurantene, hotellene og handlegata - som er litt mer travle, men ikke fulle av liv enda. Tror det var maks 10 andre mennesker på den store stranda, som var helt perfekt med hvite, myke steiner og turkist vann. Vi ble liggende i mange timer på hvert vårt håndkle med hver vår bok, og slappet fullstendig av i paradis. 

På vei hjem var det ikke like idyllisk, da en stor flue (eller noe lignende) fløy rett inn i kjeften på meg, og videre ned i halsen. Da var det bare å løpe inn på badet og stikke fingeren i halsen! Haha. Jeg får seriøst innsekt i munnen hver eneste dag her, tror jeg må begynne å puste med nesen? 

Nå skal vi dusje og komme oss ut på restaurant. Jeg har fortsatt tilgode å sminke meg på denne ferien, venter spent på den dagen det skjer... 

20

Ååå det så skikkelig herlig ut! :)

Ååh, dette ser jo bare helt fantastisk ut! Kjenner jeg får litt Hellas-savn nå, og får veldig lyst til å bare ta en hopp-på tur til nærmeste greske øy med det samme her jeg sitter i innspurten av eksamenslesingen.

Uansett! Det jeg egentlig ville si var at om du skal prøve gresk mat burde du prøve Gyros Pita. Ikke Gyros plate ellernoe som du får på en vanlig restaurant, men Gyros Pita. Den enkleste måten å beskrive det på er som gresk kebab (ja du må mest sannsynlig bestille det på et gatekjøkken e.l.). Pitabrød med masse tzatziki, kjøtt, chips, løk og tomat. Det er helt himmelsk, og jeg kjenner jeg får vann i munnen bare jeg skriver dette. Lov meg at du prøver det, ok? Du vil ikke angre!

Håper du koser deg maks på tur! Det ser i hvert fall sånn ut :)

Åh, skikkelig idyll da! (men ikkje den flua i halsen, haha)

Åh, så digg å ha stranden for seg selv :D Flotte bilder :)

Du har jo egentlig masse krøller, har du tatt antipermanent eller noe siden du aldri viser det? :P

hvordan klarer du å ha så fint og rett hår når du er på stranda ?

Camilla: Hehe, nei, ikke noe antipermanent, det tror jeg sliter utrolig masse på håret! Jeg glatter håret 2-3 ganger i uken med glattetang. Er vel bare så rett på stranda når jeg ikke har hatt det under vann!

Hei, jeg har to spm!

1. Hvor gammel er du?

2. Lever fortsatt katten din Bella?

<3

Anonym: Hei :-) Jeg er 25 år, og Bella lever, men ikke hos meg! Klem

Ser helt fantastisk ut! Kos dere masse :-)

Hei.

Hvor er hårbåndet fra?:)

Ser ut som dere koser dere.

Cathrine: hei :-) kjøpte det i en strandsjappe her på Thassos.

Ser helt fantastisk ut! Et spørsmål, husker du nevnte at du hadde tatt spraytan før du reiste, hvis det stemmer? Jeg har alltid lurt på hvordan det blir med bading (og svetting😅) i det varme været om man har spraytan? Merker du noe til skjolder, farger der av på håndkleet o.l? :) Kos deg videre i paradis! :)

Christine: Hei :-) Ja, det stemmer. Ingen skjolder eller flekker. Spraytanen forsvinner gradvis, men merker ikke noe til det ettersom jeg får farge selv. Spraytanen smitter ikke av på håndkle osv, det er kun første natten det evt smitter av på sengetøy, men går av i vask. Klem

Hei, jeg bare spør her i tilfelle du er pålogget og kan komme med kjapt svar, haha.. Hvor lang taxitur er det fra Anfi Tauro (eller Amadores) til Sushimex (Meloneras?). Klarer jo ikke å finne det ut via Google jeg. Hadde håpa på å få smakt sushien før jeg drar hjem, men det spørs på hvor langt det er :-)

Ict: Hei :-) Tipper 400-500 kroner i taxiregning!

så digg ut, kos deg! :)

har du link til solbrillene? Så fine!

Det bilde av deg i bikini var så rart? Er det manipulert?:p hehe du så innmari dverg ut?:p

Anonym: tusen takk, så hyggelig!

Hei! Hvor er bikinien din fra? Kos deg på tur☺️☀️

Skriv en ny kommentar