LEI SOMMERBILEN BILLY FOR 1 KRONE

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ok, dette er så KULT, og jeg har gledet meg til å dele det med dere. Forrige uke fikk jeg nemlig låne Billy, en Mini Cooper cabriolet, av Budget Bilutleie. Som dere vet elsker jeg å kjøre rundt og synge av full hals, for en frihetsfølelse. Og selv om jeg synger en smule lavere når jeg kjører cab, så er det bare  gøy. Deilig å kjenne vinden i håret og sola på skuldrene, mens man kjører avgårde for å gripe sommerdagen. 

Grunnen til at jeg forteller dere om Billy, er at dere også kan få låne ham. Denne sommeren skal han oppleve mest mulig sammen med dere, og best av alt: det koster bare 1 krone per dag! Du kan ta med deg Billy hvor du vil, og oppleve nøyaktig hva du vil. Du trenger heller ikke levere Billy tilbake der du hentet ham :-)

Man kan låne Billy opp til tre dager, og bookingen foregår på Facebook her
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg syns dette er et helt genialt konsept. Budget vil hjelpe unge som ikke har all verdens feriebudsjett, og ettersom jeg vet at mange av mine lesere er studenter - dette måtte jeg bare dele med dere. Håper flere av dere får kloa i Billy i løpet av sommeren, og at dere tar han med på et eventyr. 

Alt Budget ønsker i retur for å låne deg bilen, er et bilde fra eventyret/utflukten/roadtripen deres. De har også hele tre konkurranser tilknyttet Billy: 

♥ Den første som får leie Billy får Over Oslo-billetter til lørdag 25. juni (info ligger i "Book Billy"-fanen på Facebook), les mer HER
♥ Billy har også en helt egen Palmesus-konkurranse som inneholder både 2 VIP-billetter, hotellrom og Billy! Alt fra 30. juni til 3. juli (selve festivalen er 1.-2. juli).
TIl denne konkurransen er det satt opp en egen påmelding på Facebook, se HER
♥ Alle som ser Billy i sommer og tar et bilde med ham, er med i konkurransen om 2 festivalpass til Øyafestivalen. Bruk #SommerBilly på Instagram, og du er med. Vær gjerne kreativ :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg brukte min dag med Billy til å fylle opp setene og dra på roadtrip til Verdens Ende. Tønsberg og omegn har mange nydelige sommersteder, men Tjøme og Verdens Ende er det ikke mye som slår. Så med taket nede, spillelista klar, en kjølebag med mat, engangsgrill og bikini, kjørte vi utover i finværet. Som vi koste oss! Mulig Billy ble litt lei seg for at han ikke fikk være med på grilling og bading, men jeg hørte ikke noen klaging ;-) Et lite bildedryss fra en fantastisk sommerdag: 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fine sommerminner trenger ikke å koste all verdens, og derfor finnes Billy. For å gi deg og vennene dine en kul opplevelse, uten at lommeboken tar fyr. 

Husk å følge Budget på Facebook her i sommer. Da kan du se når Billy er i nærheten og prøve å booke han. Jeg har på følelsen at han blir svært populær, så følg godt med fremover :-)

6

så kult! :D

Dette var gøy :D

Hvor er skjørtet ditt fra?? Sykt fint!

Emely: Levis :-)

Hvor er skjørtet ditt fra? Veldig fint!

Vilde: Levis, kjøpt på Urban Outfitters :-)

Skriv en ny kommentar