LITT ME TIME FØR AVREISE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Du vet du er sulten når du seriøst vurderer å rane et sykkelbud fra Foodora. Haha. Fant ut i ettermiddag at jeg ikke hadde spist noe annet enn smågodt hele dagen (lillebror var på sleepover natt til i dag), så bestemte meg for å unne meg en boks med Alex Sushi. Foreløpig syns jeg det er den aller beste sushien jeg har smakt i Oslo - sånn til dere som stadig spør om sushitips :-) 

Det har vært en deilig me time-dag, med pakking av koffert, stirring i taket, litt serietitting og sushi. Ett døgn i leiligheten min stakkars, som står alt for mye tom! Men kofferten er pakket, og i skrivende stund ligger jeg faktisk i en hotellseng på Gardermoen sammen med Malin. Vi reiser i morgen tidlig, ææææ! Gleder meg så mye 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ville bare titte innom og si hei! Sov godt og drøm søtt :-) 

6

Har du glemt å fortelle oss hvor ferden går denne gangen, eller er det bare jeg som ikke har fått det med meg? God tur :)

Anette: ææ, det har jeg kanskje! Kroatia :-)

Prøvde å poste en kommentar i går, men vet ikke om det gikk, så poster igjen hehe. Har du noen tips til hvor man kan få kjøpt fine bikinier7hvor du har kjøpt dine? syns det er vanskelig å finne noen jeg like skikkelig!

God tur :-)

Miriam: jeg har kjøpt alle mine i Victorias Secret sin nettbutikk :-) Tusen takk!

Hanami er faktisk bedre, men veldig stive priser...

Anonym: ikke enig :O syns ikke sushien på Hanami er helt på topp, dessverre.

Skriv en ny kommentar