INGEN YACHTER ELLER PARTYSVENSKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
God kveld!

Etter å ha ligget ved bassenget og lest hele dagen, bestemte vi oss for å legge ut på en aldri så liten gåtur. Vi bor litt utenfor en liten by som heter Igrane, og ville derfor gå dit for å spise middag og se i butikker. Altså: det ble taxi hjem igjen, gåturen tok oss nærmere en time, og vi var ganske våte i barten begge to da vi kom fram. Haha! Veien dit består av litt strand, litt hovedvei og litt busker og kratt, så det var kanskje like greit at vi ikke tok den turen i mørket ;-) 

Men vi fikk i hvertfall i oss veldig god mat, spiste is, handlet badesko til Malin (altså, LOL over badesko) - og dessuten er vi ett steg nærmere å finne ut hvem av oss som er Lisbeth og hvem som er Nancy. Et bittelite bildedryss fra kvelden vår i Igrane: 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Stedet virker nokså urørt, bortsett fra små leilighetshotell og et par resort. Ingen yachter eller Grabbarna Grus - ennå. Man får nyte det mens man kan! 

I morgen har vi lyst til å komme oss ut på tur. Vi står mellom Split, Dubrovnik og Brac, men heller nok mest mot Dubrovnik. Malin er gæærn Game of Thrones-fan, og noe er visst blitt spilt inn i Dubrovnik. Så da er valget kanskje enkelt? 

Vi får se hva det blir til, nå er det i hvertfall natta fra oss :-) 

15

Så spennende! Skal selv til Hvar en uke senere i sommer, gleder meg veldig til å få oppleve noe Kroatisk, ser så fint ut der!

Anonym: kos deg masse! :-)

Åååå! Fy søren, jeg kan telle på en hånd hvor ofte jeg legger igjen på en blogg, men nå MÅ jeg bare! Hehe! Dere bor på samme hotell som jeg gjorde for en måneds tid siden! Fantastisk hyggelig personale og god mat! Vi endte opp med all inclusive da det, som dere har erfart ligger litt øde til!: ) Dere MÅ dra til Dubrovnik! Sjarmerende til tusen!! Besøk gamlebyen og gå på 'the city walls'. Jeg må innrømme at jeg faktisk har begynt å se på Game of Thrones etter jeg var der - ganske gøy å kjenne seg igjen!

Ønsker dere en strålende ferie videre mens jeg lengter tilbake <3

Klem

Anbefaler Korcula, veldig koselig liten øy :)

Var i Bol (Brac) i forrigårs - det er noe av det koseligste jeg har sett. Sverger egentlig til Hellas - og ble ikke overimponert av Split/Podstrana hvor vi bodde, men i Bol var alt så utrolig rent og fint. Og ikke minst koselig. Ligger jo rett ved Zlatni Rat, og vannet virker mye klarere og mer blågrønt enn ved Split. Anbefales!

Akkurat som i kommentaren over - dere må dra til Brac! Stranden Zlatni Rat i Bol er en av Europas fineste!! kos dere masse på tur videre <3

Wow, så fint det er der!

Så fin kjole og sko! Hvor er de kjøpt?

Julianne: tusen takk :-) kjolen er fra second female og skoene er fra Stockholm Design Group. Klem <3

Så utrolig fin du er på håret nå :)

LH: tusen takk :-) <3

Som storfan av Game of Thrones og Kroatia generelt, vil jeg absolutt anbefale dagstur til Dubrovnik! Vi bodde i Baska Voda og tok buss ned til Dubrovnik for en dagstur. Litt lang reisetid frem og tilbake, men absolutt verdt det! Inne i gamlebyen vil man nok kjenne igjen enkelte av plassene hvor de har spilt inn til Game of Thrones. Og en tur rundt oppe på muren må også oppleves!

Noe av det er spilt inn i Split også:)

Hvor er Malins kjole ifra?

Anna: den er fra H&M :-)

Skriv en ny kommentar