DUBROVNIK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag var vi på utflukt til Dubrovnik, og det er ingen tvil om at jeg har lyst til å reise på ferie dit. For et nydelig sted! Vi oppholdt oss for det meste i Old Town of Dubrovnik, og jeg ble gående og måpe på samme måte som i Roma, fordi det var så fint over alt. Malin var også fornøyd, ettersom vi fant flere spots hvor Game of Thrones har spilt inn scener ;-) Vi gikk the city wall, besøkte et par kirker og spiste middag, før vi avsluttet dagen med en is og noen tapre forsøk på å klare å stå på en eller annen kloss på en vegg - noen av dere så det kanskje på Snapchat. Hvis man klarer å stå på en glatt, liten umulig stein i veggen der i et visst antall sekunder, skal man visst bli elsket av den rette resten av livet - eller noe sånt. Vi failet, grattis med det.

Vi var med på en guidet tur i dag, noe som kan være en pain in the ass etter min mening. Men vi var kun seks personer i gruppa, og guiden var veldig hyggelig. Bortsett fra at han var så glad i jobben sin at han aldri ville hjem. På vei tilbake til hotellet ble det et ekstra langt stopp fordi han ville sitte på pub og se ferdig en fotballkamp sammen med oss. Altså. Jeg ler vel av det i morgen, men akkurat nå er jeg så trøtt at dyna roper navnet mitt. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ZZZZZ, akkurat nå angrer jeg som en hund på at vi har bestilt en ny utflukt allerede i morgen tidlig. Da skal vi besøke Bosnia-Hercegovina! Men det blir vel bra det og, bare man får rullet seg ut av senga i tide. God natt! 

17

Så utrulig fin topp- hvor er den fra? :) Godt å se du koser deg -herlige bilder :)

ida: den er fra second female :-)

Hei Ida! Så deilig med ferie! Jeg kommer fra området og ferierer der stortsett hcert år. Vi "lokale" pleier aldri å dra på ferie dit før juli siden det er først da været pleier å stabilisere seg. Håper dere får en fin dag i dag, regner med at dere skal til Mostar, nydelig by,men anbefaler absolutt en langhelg til Sarajevo også. Norwegian flyr dit billig utenom sommer, en by jeg syns du absolutt bør få med deg. Ønsker dere en fortsatt fin ferie, hilsen Aida :)

Aida: stemmer at vi var i Mostar, veldig fint :-) klem!

Dubrovnik er fantastisk, det er også Bosnia! Regner med at dere skal til Mostar og besøke gamle broen osv. Kos dere masse, husk å drikke bosnisk kaffe når dere er der, kaffekulturen er en ganske viktig del av hverdagen til befolkningen.

Åh, Dubrovnik er sånn ein nydeleg by <3

LisaLDN: ja, veldig! <3

Ser ut som dere koser dere:)

God tur imorgen, Bosnia er fint:)

Og btw, hvis du finner en god hvitvin der (kroatia), vil jeg gjerne vite hvilken, for jeg synes alle smaker det samme og ekkelt...:/ Vi skal dit senere i sommer.

Lillian: tusen takk :-) vi fikk servert en god hvitvin i Dubrovnik, men fikk dessverre ikke navnet på den :O god tur når den tid kommer!

Dubrovnik er fantastisk vakkert <3

Lag gjerne en guide til oss som ikke har vært i Dubrovnik når du kommer hjem :D Høres gøy ut å besøke ett annet land på tur, hvor langt er det fra Dubrovnik til Bosnia?

Hege: Et par timer vil jeg tro! Var ca 2 timer fra oss i Igrane :-)

Hei Ida! Dubrovnik er superfint, særlig gamlebyen er fasinerende :)

Men Bosnia er også ekstremt fint og om det ikke er en organisert tur med faste destinasjoner vil jeg anbefale: Mostar, Kravice waterfalls som er ekstreeeemt nydelig og en liten svipptur innom Pocitelj tror jeg dere hadde likt - der er det veldig sjarmerende og "gammelt". Om dere vil shoppe når dere er i Mostar (om dere skal dit) er Mepas Mall et fint sted å starte:) Om dere er ute etter å spise noe godt, er det utrolig mange fine restauranter i gamle byen (altså, der ved broen), finnes flere med nydelig utsikt utover mot broen og elven Neretva. Sarajevo er også veldig fint, men det blir kanskje litt langt å reise kan jeg tenke meg!

Kos dere masse, håper dere får et fint inntrykk av Bosnia :)

så nydelige bilder <3

Ååå så koselig at min fav blogger har vært i min hjemby Mostar da <3

Dere får ha en fortsatt fin ferie.

Hvor er shortsen fra? :)

Marie: gammel shorts jeg har arvet fra mamma, tror den er fra H&M :-)

Skriv en ny kommentar