LITTA TUR TIL BOSNIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Som nevnt besøkte vi Mostar her om dagen, en by i Bosnia-Hercegovina. Byen ble en del av UNESCO sin verdensarvliste for noen år tilbake, og mye av skadene fra krigen er derfor blitt bygget opp nøyaktig likt som det var før i tiden. "Gamlebyen" eller hva jeg skal kalle det var faktisk veldig sjarmerende, selv om det er spor (altså kulehull og ruiner) som minner om mørkere tider. Vi besøkte en moské, et typisk hjem i Mostar, gikk på litt nipseshopping, og spiste cevapcici etter tips fra en leser. Selv ville jeg ikke reist på ferie til Mostar, men byen var absolutt verdt et besøk :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag har vi vår siste dag med soling og bading her, og jeg skal lese ferdig min siste bok. Sykt fornøyd med at jeg har tatt med nøyaktig nok lesestoff, haha. Gleder meg ikke spesielt mye til å pakke kofferten etterpå, men nå skal jeg kose meg og late som ingenting først ;-) 

7

Så gøy at dere brukte tipset mitt. Hvordan smakte det? :)

Aida: likte brødet veldig godt, men ble litt mye kjøtt, hvis du skjønner hva jeg mener? men absolutt god smak! :-) klem

Den brua ser so nydelig ut, grunn nok til å besøke Mostar for min del, haha!

Hva har du lest på denne turen da? Likte det forrige bokinnlegget veldig godt og blir ikke trist hvis det kommer flere 🙈😄

Anita: leste Uglen, Den niende graven og Bro Bro brille! :-) skal få til et innlegg, men tenkte kanskje å lese noen flere først!

så utrolig flott du var her, elsker det du har på deg:D

Anonym: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar