MANGLER BARE BADEDYRET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag har vi hatt en deilig dag ved bassenget. Altså, jeg er veldig glad for at vi var der alene, hadde blitt en smule flau hvis ikke. Vi har nemlig vært en gjeng med 8-åringer i dag, og baset rundt som gærninger som aldri har vært på ferie før. Spesielt pappa, som gang på gang tok bomba, for så å deise i bunnen av det ganske så grunne bassenget. Vi manglet bare badedyr og bademadrasser i dag, jeg må undersøke om det er lov her ;-) 

Har med andre ord ikke kommet så langt i den stakkars boka mi, men deeet får jeg ta igjen i morgen!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hallo, sjekk bananene ved bassenget. Jeg ser jo at de ikke er modne (selv om jeg syns bananene i butikkene i Norge ofte ser slik ut...), men jeg må virkelig holde meg for å ikke gå og plukke. Så innmari koselig å ha et banantre i hagen! 

13

Akkurat samme boka jeg skal begynne på når ferien starter om to dager - har hørt den er *grusomt* bra :-D Må også spørre hvor den fine bikinien er fra - jeg mangler en fin sort bikini og denne så god ut (støtte til bysten og ikke altfor tiny-weeny bukse?)

Anett: hei! :-) jeg syns den var litt kjedelig i starten, men nå begynner den å bli ganske heftig og ekkel. Uff! Så tror den er en god en! Bikinien er fra Victorias Secret, kjøpt på nett. Klem <3

Fantastiske fargerike bilder! Me love<3

Kanskje det er like greit å tilbringe en dag med å kose seg med familien og tulle og tøyse enn å lese bok?! Kos deg videre:)

Freshsister: ja, får mye mer glede av det, Hehe. Tusen takk <3 klem

Ser helt fantastisk ut :)

Lei av bok? Sjekk ut mine nesten-pulitzer-pris brillefine blogginnlegg i siste innlegg. For noen er det frem med teena ladyen pga latterkick mens andre må frem med flaue-puta.

Benytter anledningen til å gi deg skryt for bloggen. En av de få "rosa" (ikke slå) bloggene jeg er innom fast. Morsomt språk og gode tekster :)

So innmari deilig med eiget basseng! Og skjønner godt at dei bananene frister :) Kos dikkan videre!

LisaLDN: tusen takk, Lisa <3

Du ser helt smashing ut, Ida! Råfin bikini også.

Emma: tusen takk Emma, så hyggelig <3

fine bilder, så herlig ut! :D

God ferie til deg og dine :-) Bikinien så veldig fin ut- hvor er den kjøpt? A

Anni: tusen takk <3 Bikinien er fra Victorias Secret og er kjøpt på nett :-)

Så gøy! Skikkelig kult med bananpalme! :)

Skriv en ny kommentar