WINING AND DINING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det der med at jeg skulle bli flinkere til å skrive hvor klærne mine er fra, bleknet jo greit ut kan du si. Vel, den hvite buksen er fra Gina Tricot, blusen er fra Zara (jeg aner ikke om den skal knytes foran eller bak, så det ble foran denne gang) og vesken er fra Malene Birger. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I går hadde vi booket bord på en italiensk restaurant som heter Cosi Come Sei. Er det noe Puerto Rico faktisk har, så er det gode restauranter. Flere av våre favoritter ligger her. Maten (og vinen) var kjempegod. Jeg spiste pasta med hummer og trøffel, i tillegg til noen himmelske forretter. Mmmm! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er det noe vi kan, så er det å spise! Haha. Men sjekk ut restauranten hvis du skulle være i nærheten 

Nå har vi nettopp spist frokost på terrassen, og er klar for en ny dag i sola. Jeg gleeeder meg! 

35

Hei Ida! kan jeg spør hvilken størrelse du har i den biker jakken fra bikbok? den som du hadde på deg på palmesus, har mulighet for å kjøpe den, men i str L. redd den blir litt stor... men ja, erfaring? ;) Lurer også på hvor den svarte bikini toppen din er fra? :D

Andrea: hei! :-) har du mulighet for å kjøpe den ville jeg uansett gjort det, hehe, mange som er på jakt etter den! Og den kan jo se kul ut selv om den er litt stor i størrelsen også? Jeg har den i M, og syns den er ganske vanlig i str. Bikinitoppen er fra VS. Klem

Hei, dette virker sikkert syykt rart å spørre om, jeg lurer på om du er i familie med Stine tollefsen , hun som var med på ph? Faren din ligner på henne .. Dere er sykt like liksom.. Sært men sant ...

Nina: hehe, nei, vi er ikke i slekt. Stine er en flott jente, så det tar jeg som et kompliment ;-) Pappa derimot hilser og sier at han grøsser bare han hører "Paradise Hotel"... Hm.

Anbefaler restauranten Toro Bravo som ligger i nydalen i Puerto Rico om dere får litt ekstra tid. Håper den fortsatt er åpen (var der i 2011) siden maten var skikkelig god og betjeningen hyggelige og serviceinnstilte. Mener også å hugse at de hadde pianospilling live noen av kveldene - det satte stemning 😊

Ellers, kos deg masse på ferie!

Hege: tusen takk for tips, Hege. Ser ut som den ligger vegg i vegg med den vi var på i går :-) Klem

så koselig ut! :D

Hei Ida:)

Så pen du er! Og nyt ferien massemasse:)

Lurer bare på hvilken størrelse du har i molly buksen fra Gina? Eller om de er små eller store i størrelsen?:)

Lena: Hei :-) Takk, så hyggelig. Jeg har medium, og den er helt vanlig i størrelsen. Pleier å passe meg som er en M/38, akkurat nå er den litt trang etter noen måneder uten trening og masse takeaway ;-)

Hei! Må bare si at du har en utstråling uten like. Wowfaktor. Jeg har også ett spørsmål angående palmesus. Ser at du ikke har lagt ut noen bilder fra dag to, og lurer på om du ikke var der? Er ikke festivalen så bra som alle skal ha det til?

Kos deg videre med familien. Her plasker det ned.

Kari: Hei Kari! Så hyggelig, tusen takk :-) Jeg var på dag 2, men tok ingen bilder i tillegg til at jeg tok en tidlig kveld. Palmesus var gøy, men i likhet med alt annet syns jeg det er hvem man er sammen med som gjør opplevelsen, og egentlig ikke selve arrangementet. Klem til deg!

Anbefaler og spise på El Guanche Grill i Ola senteret, super hyggelig personale og veldig god mat :) Vi bruker alltid og spise der når vi er i Puerto Rico. Er det El Greco dere bor på? Vi bruker og bo på nabohotellet, Vistamar :) Kos dere videre på ferie !

Mayrin: tusen takk for tips! <3 klem

Så fin du er på håret om dagen :D

Madde: tusen takk, så snilt!

Du stråler virkelig! Kos deg på ferie :-)

Vet du hva din vekt og høyde er? :) Klem!

Viktoria: tusen takk, så hyggelig :-) Vekt vet jeg ikke, men høyde er 167 cm. Klem

det så utrolig godt ut:)

Wow, så utrolig vakker du var på disse bildene Ida!

Susanne: tusen takk, så hyggelig at du syns det <3

Så flott du er!

Helene: tusen takk <3

Hvilke hårprodukter bruker du nå? Håret ditt er så fint nå :) og fin farge på leppestift, hvor er den fra?

Aline: leppestiften er fra Mac! Og akkurat nå bruker jeg hårpleie fra Fudge. Klem

Hvilken leppestift bruker du her? :-)

Vilde: Mac :-)

Christina Fredvang

Ristorante Cristina på senteret :-) Som å komme hjem på biffmiddag hos mor :-)

Hanne Helena

Så fin skjorte, hvor får man tak i en sånn? :)

Hanne Helena: takk, den er kjøpt på Zara :-)

Åh dette så skikkelig godt ut! :)

Så fin blogg og fine bilder :)

Gjerne sjekk min blogg også

carrosolberg.blogg.no

Hei Ida! For en utrolig fin skjorte du har på deg på disse bildene! Har lett etter den både i butikk og på nett, er det en stund siden du har kjøpt den, eller skal jeg fortsette letingen? :)

Helle: Hei :-) Den er nettopp kjøpt, men på salg. Hos Zara i Karl Johan!

Wow Ida!! Siste bilde; georgeous!!!

Eva: takk <3

Skriv en ny kommentar