PUERTO DE MOGAN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag fikk vi litt nok av solen alle mann, og kjørte oss en tur til Mogan. Etter min mening det fineste stedet her på feriesiden av øya - bare litt kjedelig at stranden er så lite fin. Men et helt perfekt sted å rusle litt rundt, spise tapas og knipse alt for mange bilder av blomster som man må slette fra Macen i etterkant ;-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvis noen skulle være i nærheten, har vi to favorittsteder å spise i Mogan. De heter Patio Canario og La Cucina. Førstnevnte ligger nede på havnen og har veldig god tapas, sistnevnte ligger i en bakke litt opp fra havnen, har bare 3-4 bord og er flinke på pizza. Nam! 

Nå skal jeg legge meg på sengen og lese litt. Har begynt på en Jojo Moyes-bok, og elsker den allerede. Skjønner at jeg var litt sent ute der. Nattinatt!

27

"knipse alt for mange bilder av blomster som man må slette fra Macen i etterkant ;-) " haha, tviler på at jeg er den eneste som kjenner meg igjen på den! Kos deg masse med Jojo Moyes, hun har en fantastisk evne til å treffe alle følelser på skalaen. :)

LH: ja, virkelig!! Må se filmen!!

Herlige bilder og masse fine blomster ;) Kos deg med boken :)

Høres ut som du har hatt en veldig fin dag, og så flotte bilder. Kos deg masse videre på ferie, og nyt de herlige sommerdagene!

Pernille: tusen takk, Pernille <3

Så utrolig herlig! Godnatt <3

Mogan er verdens fineste sted <3 hvis man er i mogan på kvelden så finnes det er sted som heter Jack el negro som har verdens beste stenovnsbakte pizza, men de er bare åpne fra 19.00-23.00. Må prøves :)

Rebecca: takk for tips <3

Pizzaen og stemningen på La Cucina <3 spiste lunsj der sist vi besøkte Gran Canaria, etter tips fra deg! Fantastisk perle :)

Anette: så gøy å høre! :D <3

Hei Ida! Jeg er en ganske ny leser, men har veldig sansen for deg og bloggen din! Du virker som en skikkelig blid og herlig jente!! Jeg var veldig glad i innlegget ditt med bokanbefalingene av de bøkene du hadde lest i sommer! Veldig fint å lese som en lesehest selv, masse gode anbefalinger:) håper på flere slike innlegg! Det hadde blitt satt pris på hihi

Hilde: så hyggelig, Hilde <3 Kommer nytt bok-innlegg i dag eller i morgen :-)

Sykt fin veske! Hvor har du kjøpt den og hva er prisen? Lenge siden du kjøpte den? :)

Madeleine: kjøpte den på Zara for 9 Euro her om dagen :-)

Hadde du mislikt om lesere hadde kjent deg igjen og komt bort til deg for å hilse på deg?

Anonym: nei, det er som regel bare hyggelig :-)

Enig med deg, Puerto de Mogan må være det fineste stedet <3

Kamilla Haaland: <3

Hvor er den hvite blusen fra? :-) vet du evnt hvor få tak i den?

Anonym: den er fra Zara :-) klem

Tror ikke jeg kan lese bloggen din mer i sommer, for selv skal jeg ikke på ferie før i september - og du gjør det veldig vanskelig å akseptere det :P

Marlene Nilsen: hehe, sorry! Men tenk så deilig i september :O Da begynner det å bli kjølig hjemme..

Åh så fine bilder! :)

så flotte bilder! :D

Hege Kristin: tusen takk :-)

Anbefaler deg på det sterkeste å prøve pizzaen på Magico i Patalavaca. Rosso er den beste! Det er den mest fantastiske pizzaen jeg har smakt i hele mitt liv. Samboeren min har en leilighet rett over veien, så vi er der år etter år!

Åh, det så herlig ut! :-D Hvertfall maten!

Skriv en ny kommentar