EN NYDELIG MORGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
For en nydelig morgen, i et kollektiv på St. Hanshaugen! Tre jenter, champagne på bordet og heliumballonger. Julie og jeg har en ting til felles: Idabestis. Og når Idabestis fyller år, da må hun gjøres litt stas på. Det var et noe overrasket tryne som møtte oss i oppgangen da vi trampet opp trappene og ropte SURPRISE, hihi. Var nesten trist å sette seg på toget til Tønsberg og ikke tilbringe resten av dagen med de to glisene. Forelsket meg også i Buster som er fast inventar i leiligheten. Har allerede meldt meg frivillig som barnevakt. Er han ikke helt utrolig søt?! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Beklager looken min, altså. Hadde sendt kofferten (med hårbørste og alt) hjem til Tønsberg, så jeg skulle slippe å drasse den på toget. En av dagens taxisjåfører spurte meg om jeg hadde jobbet nattevakt. JAJA. Med andre ord skal jeg ha hjemmespa nå, og gjøre meg klar til festligheter. I morgen starter Slottsfjellfestivalen! 

10

så fine bilder, og så søt hund <3

Så innmari herlig! Og så nuusselig hund :D Ser virkelig ikke noe galt med håret ditt, men jaja, haha :D

Åh så koselig! Ser ut som dere koste dere :D

Virker som ein gøy overraskelse, og so sjukt fin hund! Skjønner godt at du melder deg som barnevakt :)

Så koselig:) du ser alltid bra ut uansett!

Så hyggelig! Søt hund, ja :) Er selv forelsket i en hund for tiden, haha. Som jeg har passet på. Enda bare valp <3

Hvilken rase er Buster? :)

Herlighet så søt hund! :)

dropdeadida

<3 !!!!!!!!

Hei Ida! har lest bloggen din i mange år nå (du vet, da du het caffelatte) og gleder meg fortsatt like mye hver gang jeg trykker meg inn her. fint avbrekk fra hverdagen.

Jeg har nettopp fått vite at jeg er kommet inn på studie i Oslo nå (tjohei) og lurte på om du ville lage et innlegg med steder man burde oppsøke i Oslo og steder man burde holde seg langt unna. Regner med det er flere i samme situasjon som meg som skal flytte til Oslo for første gang nå!

Fortsatt god sommer :)

Skriv en ny kommentar