JEG FEIGET UT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I kveld har jeg sittet på Hanami med Jojo og spist sushi og snakket om livet. Vi hadde så mye å fortelle hverandre at vi bare måtte drite i at det satt en fyr 3 cm unna meg og drakk øl. Så hvis du har funnet veien inn hit: beklager. Men som du sikkert skjønner var det mye viktig som måtte legges på bordet. HEHE. Men seriøst Hanami. Hva skjer med å sette folk så tett at det minner om en blind date, og i tillegg servere den ene sin mat når den andre er ferdig med å spise. Terningkast to. 

Anyways, etter middagen gikk vi for å bade på enden av Tjuvis. Jeg feiget ut! Det må jeg bare innrømme. Var redd for tre ting. 1. Hai 2. At en måke skulle fly avgårde med vesken min 3. Å bli snikfotografert. Bader ikke midt i byen, vettu. Noen forhåndsregler må man ta. Haha! 

Kjenner jeg er helt slått ut av sommervarmen som har vært i dag. Neste gang jeg skal vaske leilighet og løpe ærender skal jeg faktisk ønske meg en regnværsdag, for i dag har jeg svettet mer enn jeg gjør på trening... Nå tar sommer-døgnrytmen min og jeg kvelden, goals å sovne før 2 

14

Så søt kjoole? eller jakke? Den var i vært fall veldig fin :D

Fin bild :)

Kom hjem til tbg. Har en privat strand i hortenområdet hoho.

Så nydelig kjole!! Hvor er den fra? <3

Neimen Ida da, du som er mitt forbilde for korrekt skriving og super fremstillingsevne, nå ble jeg lei meg); Det heter forholdsregler. Som straff må du skrive det 50 ganger på en lapp😜. Bare litt godmodig erting, liker bloggen din og synes du er en racer på tekster!

Så utrolig fin kjole! Kan jeg spørre hvor den er fra? :)

Hei Ida!

Vet du har snakket om en superflink frisør som holder til i Tønsberg.. jeg er på ferie her og er på jakt etter en flink frisør så håper jeg kan få noen tips av deg :)

På forhånd tusen takk!

Camilla: hei! :-) hun heter Ida Emilie Kronen og jobber på Rockhair, inne på farmandstredet. Hils! <3

Bloggpolitiet

*Forholdsregler :)

Haha skjønner deg godt! Er ikke så gøy å bade med masse folk rundt.

Du er nå alltid så fin, Ida! Kan jeg spørre hvor kjolen er fra? :-)

Rebekka: second female eller just female, har klipt av lappen :-)

Tusen takk for frisør-tips!! Aldri blitt så fornøyd etter et frisørbesøk noen gang :) :)

Camilla: såå bra!! :D Ida er superflink!

Skriv en ny kommentar