DET HJELPER IKKE Å SLUMRE


God dag! ♥ 

Vi har nettopp kommet hjem fra en liten shopperunde, og er så trøtte at vi holder på å stupe. I natt ble vi liggende våken lenge og snakke om verdensproblemer, så vi bestemte oss for å skru på alarm for å komme oss nogenlunde tidlig opp. Vi var så gira på Tusenfryd! Jeg er en slumrer, så jeg burde egentlig ikke ha vært vekkeklokke-ansvarlig. Men det var jeg, og morgenen startet selvfølgelig med at jeg slumret. Og slumret. Og slumret. Helt til helvete brøt løs = BRANNALARMEN. Kristina skulte på meg med et ondt øye fra puta si, og var sikker på at det var et eller annet sykt opplegg jeg hadde innstallert på telefonen for å ikke forsove meg. HAHA, men nei. Trøtt som jeg var, foreslo jeg at vi bare skulle stelle oss ut på balkongen. Så der stod vi i pysjamas, med hver vår sovemaske på hodet og prøvde å riste av oss den grusomme vekkingen. Men da jeg så at folk løp rundt der nede, våknet vi til og fant ut at det var best å komme seg ut. Heldigvis ingen brann, men man vet jo aldri! Trøtte og morgengretne, det ble ikke Tusenfryd på oss likevel. Men det ble lunsj i finværet og en koselig formiddag likevel :-) 

Er det forresten bare jeg som bor i flipflops om dagen?! Kanskje ikke det peneste skotøyet, men jeg klarer ikke sko i denne varmen. Så sånn blir det bare. Jeg vet ikke hva resten av dagen bringer. Kristina skal fly hjem i kveld (buhu), så jeg skal vel deppe litt over det og prøve å lage litt mat selv for en gangs skyld ;-) Ønsker alle en finfin dag!

17

Fine deg :D

Ååå hvor er det nydelige skjørtet fra? 😊

Anonym: det er fra Ganni :-)

så nydelig antrekk :D

ha en fin kveld <3

Hege Kristin: tusen takk, Hege. Håper du har det fint :*

Haha! Det der hørtes ut som meg.. Jeg fatter ikke hvordan folk kommer seg gjennom livet uten slumring. Jeg har til tider vurdert å gå på kurs for å bli bedre på å våkne av meg selv på morgenen, uten x antall "flyalarm"-lyder fra iPhonen.

anelykke: samme her :O alarmene mine begynner gjerne en time før jeg skal stå opp, det er helt grusomt!

Høres ut som en litt kjedelig morgen, haha! Bra det ikke var brann!

Camilla Acklam: hehe, ja! :-)

Fin topp! Hvor er den fra? Du har så fin farge på håret nå! Er det striper?

Anonym: den er fra Zara, og ja håret er striper :-) klem

Nyyyydelig topp! Hvor har du funnet den? :)

Camilla: på Zara! :-)

har du kjøpt den toppen nå?

Anonym: ja

Har også den toppen, sendte den på renseri pga røyklukt (var brann i etasjen over), og fikk den tilbake som en croptop... :( Du ser forestenn smashing ut!

Marita: åå neei, så kjedelig! Syns generelt Zara sine klær krymper ekstremt mye i vask, ikke bra :O

Skriv en ny kommentar