NORDAGUTU EKSPRESS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Endelig framme på sommerhytta til mormor og morfar! Togturen til Nordagutu gikk som en drøm og var over på et blunk. Det var liksom ikke et typisk NSB-tog, det var mer sånn tog som brukes på "hjem til jul"-reklamer. Resturant, vinservering, sittegrupper og god stemning. Bortsett fra han grinebiteren som gikk rundt med ølen sin og hatet på alle under 40, og gjerne ville vite hva slags utdanning folk hadde. Han slapp ikke billig unna han som satt på bordet ved siden av og "bare" hadde generell studiekompetanse. Vel, vi slapp i hvertfall unna lupen hans! Jeg har respekt for eldre mennesker som oppfører seg. De som går rundt og lager kvalm for fremmede må seriøst rulle inn puppen og svelge noen lykkepiller.

Jeg har ikke vært på dette stedet på over et år, så nå tenkte jeg å komme meg ut og utforske området. Hvis jeg får med meg noen - lillebror sovnet akkurat i sofakroken. Livet utenfor byen, dere! ;-)

25

kos deg :D

Hege Kristin: takk for det <3

Babe 🙌

støtter du "sunn fornuft," og hvis nei, hvorfor ikke?

Anonym: har hørt om plakaten og kunne ikke annet enn å fnyse - mest fordi jeg ikke klarer å ta seriøst _hvor_ den kommer fra. Slik jeg har forstått det er en av initiativtakerne ansvarlig for kvinneguiden, et kvinnehatende kaos av et nettsted: rydd opp i egen sandkasse før du flyr videre med spaden din, er alt jeg har å si.

Åå, en sånn fyr har vært på toget mitt fra Oslo-Bergen også! Han gikk på stoppet på Hønefoss, og etter det snakket han om at han hadde vært så smart å investert i eiendom for så å selge de for en mye dyrere pris osv osv. I tillegg så var han SÅ full og skikkelig irriterende. Skulle ikke forundre meg om det var han samme🙄

Madeleine: høres ut som samme fyr, man skulle vel ønske det bare fantes én sånn, hehe! Dette var toget til Stavanger, så er ikke heeelt utenkelig da ;-)

Kos deg masse! Sånne tog er så herlige! :)

Camilla Acklam: veldig koselig! :D

Haha, for en tulling :) Kos deg hos mormoren og morfaren din, da :)

Asalia: taakk! <3

Dette har ikke noe med innlegget å gjøre. Men! Du burde se denne videoen fra Aftenposten, du som kanskje er hakket mer redd for terror enn meg :) den setter ting litt i perspektiv, og den har faktisk hjulpet litt. http://www.aftenposten.no/webtv/embed/?id=21744#!/video/112006/slik-skaper-terrorister-irrasjonell-frykt

Amen Ida! Syns konseptet bak Sunn fornuft plakaten er bra, men sier meg enig i det du sier om initiativtaker og kvinneguiden. Et åpent forum hvor anonyme mennesker trakasserer og gjør langt større skade, enn hva en livsstilblogger som f.eks Caroline Berg Eriksen gjør.

LH: ja, det er bare er helt forferdelig nettsted!

Kos dere masse :D

Marlene Nilsen: tusen takk :*

Hei. Jeg ler stadig av dine artige uttrykk/beskrivelser her på bloggen og ref til grinebittern på toget. ha ha !!!Fins det verre enn slike mennesker.kos deg på tur :)

Anni: Hehe, tusen takk :-)

Må bare si at du er så vakker, og jeg bare elsker

hårfargen din!

Vilde: så hyggelig, tusen takk! :*

kobber blandebatteri

fin :)

Hei! Lurer på hvor du har kjøpt den hvite vesken på bildet? :)

Om den er kjøpt på nett, har du link?

Stine: den er fra Zara! Bladde gjennom nettbutikken nå, men kunne dessverre ikke finne den :-(

Ida og LH: dere vet vel at de som eier KG ikke kan kontrollere det folk skriver på forumet? Moderatorene sletter så klart hets og spekulasjoner. Mener dere at alle kommentarfelt og forum skal bli lagt ned fordi folk kan finne på å si noe slemt?

Den var kjempe fin! Får se om jeg finner den på zara butikken i byen, takk for svar :)

Skriv en ny kommentar