AGURKNYTT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Altså: vann med agurk og sitron dagen lang! Det er bare det beste 

Jeg er fremdeles på besøk hos mormor og morfar. I dag morges truet jeg med å dra hjem hvis de ikke kom med forslag til noe jeg kan blogge om. De foreslo at jeg kunne blogge om veps og om et kryssord-spill vi spiller på iPaden til mormor om kveldene. Forslag er forslag, så jeg endte med å bli en natt til. Haha! Det er vel bare å godta at sommeren er agurktid, og forhåpentligvis har jo folk også andre ting å gjøre enn å sitte inne og lese blogg. Trøster meg med det! 

Lillebror dro tilbake til sivilasjonen i dag, så nå er jeg alene igjen her. Det er kjempefint vær i dag, så nå tror jeg at jeg skal hoppe i bikinien og legge meg ned på brygga med en bok. Er jeg heldig så kommer andemor og ungene forbi, de er så søte! Jeg som er livredd for fugler har lyst på en and som kjæledyr nå, hva skjer med det. 

Ok, ut i sola med deg nå. Ikke sitt inne og les blogg. Peace out! 

7

Fin blogg

Deilig å bare ta livet med ro og slappe helt av :D en bok på brygga høres kjempe digg ut !

så godt ut dette :D

Vi sitter jo ikke inne å leser blogg i god været, men når kvelden er her, da leser vi blogg, og det er fint om det ligger ett innlegg til kveldslesing. Her i nord er det for kaldt til å sitte ute om kvelden om man ikke har ull og varmekjeldress... Selv om varmekjeldressen også brukes om sommeren:)

Det er jo bare å innse at sommeren er lavsesong for det meste. ;-)

Hva heter kryssord-spillet? Min mormor elsker kryssord, så dette kunne vært noe for henne :)

Thea: åå jeg tror det var pixwords, men jeg er ikke 100% sikker! <3

Skriv en ny kommentar