ACTION I HVERDAGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Åååå, fader. Jeg tror jeg har gjort noe dumt. Etter tips fra en venninne, har jeg nettshoppet noen yogatights som er så komfortable at man føler seg mer enn naken. Nå er jeg redd jeg bare kan hive ut alt av vanlig tøy, for hvordan skal jeg klare å gå i noe annet igjen? Vel, det passet egentlig bra nå i kveld, for det var kosekveld som stod på planen uansett. En god venninne, dritgod sushi - og andre sesong av serien jeg tipset om i går. 

Ok, men nå gror jeg snart fast i denne sommerferien. Det er over to uker igjen av den, hvor skal jeg gjøre av meg?! Jeg kan ikke sitte her i yogatightsene mine og trykke maki inn i kjeften hver eneste kveld. La oss håpe at resten av uken byr på litt mer action! 

Hvem er det jeg prøver å lure, hver eneste dag i Oslo byr jo på masse action. Som i dag, da en måke gjorde et stup rett foran meg og sneiet babyhårene mine, og jeg ble sykt flau over hylet mitt fordi jeg gikk alene. For ikke å nevne den svenske turisten som rapet så høyt på bussen at jeg bare satt og ventet på at duften av taco eller krydderpølse skulle slå meg i bakken. Jo, det er masse action, hvis man bare legger godvilja til. 

Nå skal jeg sove, og i natt drømmer jeg forhåpentligvis ikke at jeg grer meg og mister alt håret (gjorde litt research på nettet, og i følge droemmetydning.org betyr det at "du er opptatt med aldring og ditt utseende".) Javel! 

22

Så lekkert i stuen din!! Jeg skal flytte nå og har veldig lyst på hvit sofa, men det er jo ikke så praktisk. Ser du har hvit sofa, noen erfaringer? Tror du jeg vil angre?

Karoline: jeg har lyst til å ha hvit sofa resten av livet, syns det er så fint! Hehe. Pleier bare å ha over tepper eller dyne når jeg sitter/spiser i den :-)

Haha jeg så en full tigger gå rett ut i trafikken i Oslo i går, var ikke så veldig stas å se på det heller. (Gikk heldig vis bra.)

Camilla Acklam: uffda!! :O

Den yogathigtsen hørtes perfekt ut for en lathans som meg! Hvor har du bestilt den fra? :)

ida: run and relax :-)

Ungdomslivet

Utrolig fin blogg du har:) hadde blitt veldig glad om du hadde lest bloggen min, har akkurat startet den. Trenger tips til hvordan jeg skal gjøre det bra:)

Hehe så morsom du er. :)

Har tenkt til å bestille fra Run & Relax flere ganger men usikker når jeg ikke får prøvd klærne først... Hvordan er de i str syns du? Kan jeg spørre hva slags str du har i din tights?

Line: helt vanlig i str! :-)

Åh, er det de fra run and relax?! Herregud de er farlige. Det som er så fint er at de kan nesten brukes som joggebukse, også kan man late som om man skal på trening. Ish. Hørt at toppene derfra også er kjempedeilige!

Thea: ja det stemmer! Tror jeg må få tak i topp også :D

Hvor er det superfine pleddet ditt fra? 😍

MartheC: det er fra Jonathan Adler, kjøpt hos Milla Boutique :-)

HAHA - jeg digger deg og innleggene dine!! <3

Terese Nome

Hvor har du kjøpt genseren Ida?? Ser ut som en genser jeg trenger ;-)

Terese Nome: bik bok :-)

hva bestilte du hos Alex ? :)

Hei Ida! Får jeg spørre hvor det fine bordet ditt er fra? Synes jeg kunne skimte det på et par av bildene. :)

Marte: Bolia :-)

Er det plass til i oppbevaring under bordet? Hva har du av oppbevaring der? :-)

Kristin: ja, det er det :-)

Skriv en ny kommentar