SÅNN ER DET EGENTLIG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Værsågod. Siden bildene fra trappeløp på Holmenkollen var så jålete på mandag. Sånn her ser det ut i virkeligheten! Denne gangen kjempet jeg meg opp trappene syv ganger i stedet for fem, inkludert noen veldig klønete jump squats. Håper jeg bidro til at turistene som var tilstede følte at de fikk valuta for tidsbruken sin :-) 

Er det noen av dere som har testet Kollensvevet, forresten? Det ser innmari gøy ut, men kanskje litt dyrt for tjue sekunder i luften? Hvis dere som har prøvd det syns det var verdt det, så skal jeg vurdere det neste gang jeg er der oppe! Ser så deilig ut å sveve over der. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Til og med denne sporty baben ble sliten, så jeg sier meg fornøyd med innsatsen. Det til høyre i bildet er forresten en kongle, var ingen av oss som ble  slitne. 

Nå skal jeg føne håret, pakke veska og sette snuten mot Tønsberg! Ikke bare for å klemme på mamma og pappa, men forhåpentligvis for å være vitne til noe veldig gøy og skummelt. Været bestemmer, snakkes senere! 

15

Hadde planer om det denne sommeren, har jo veldig lyst:)

Hei Ida, syns du er så flink med interiør, jeg trenger inspirasjon, kan du ikke legge ut fler bilder fra rommene i leiligheten eller interiørtips?

Kos deg masse i Tønsberg! :)

Camilla Acklam: tusen takk :-)

Medlem av OBOS? Da sparer du 230 kr hvis du bruker rabatten din :)

Jeg har ikke prøvd ennå, men vil veldig gjerne :)

Lene: ja, det er jeg faktisk, takk for tipset :*

Aldri prøvd, men virker gøy! Vet du hva det koster? 😃

Oda: 750 hvis jeg ikke tar helt feil!

Jeg har prøvd det og anbefaler det egentlig ikke. Kiler i magen og er gøy i det du hopper ned og resten av tiden bare "henger" du der og venter på å komme ned..

Charlotte: takk for tilbakemelding! :-)

Altså, takk for serietips! Ble heelt hekta! Så sesong 1 i går og 2 i dag. Herregud, ble faktisk så ille at jeg GLEMTE å gå på jobb! Hahah, klokken 1345 sjekker jeg tilfeldigvis kalender på telefonen min og oppdager til min store fortvilelse at jeg skulle vært på jobb for nesten 4 timer siden, haha. Hvor sykt er det ikke av sjefen å ikke få med seg at man mangler en person? Aldri skjedd før, som den kontrollfreaken jeg er. Anbefal flere slike serier om du finner noen!

Amalie: Hahaha, tuller du!! For en fæl følelse å plutselig oppdage det :O håper du ikke fikk trøbbel. God helg <3

dere så utslitte ut ja xD

Hahaha, syntes du er flink jeg :D

Hei Ida!

Jeg syns zipline var veldig moro og kunne tenkt meg dette igjen.

Bare prøv å ta det på en dag da det ikke er så mange turister der, så du slipper lang ventetid.

Hilsen Maria

Skriv en ny kommentar