OSLOGIRLS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Husker dere nettserien Oslogirls? Haha! Jeg kom på den i går pågrunn av noe en venninne fortalte meg, og måtte bare ta meg tid til å se en episode. Det var enda mer underholdende enn jeg husket! 

Jaja, i dag har jeg vært en skikkelig Oslogirl sjæl. Drukket smoothie, strollet rundt i gatene og vært på klinikk og dollet meg sammen med Kjetilen min. Jeg tenkte ikke over det da vi tok disse bildene, men en fontene er jo nærmest symbolet for vennskapet vårt. Vi ble kjent i 2009, og da jeg flyttet til Oslo hadde vi en periode hvor vi drakk mange Somersby cider og levde for å gjøre rampestreker. Det ble noen fonteneepisoder (en av gangene med hver sin stol fra Deli De Luca på ryggen). Vi hadde også en greie da jeg bodde over 7Eleven, hvor vi kastet ting ned på gaten for å overraske bråkete nachspielmennesker - det var gøy helt til en taxi med vindusviskerne på fikk dressing over hele frontruten og politiet banket på døra. Haha, herregud så barnslig! Men veldig gøy den gangen. Godt man vokser opp og begynner å tenke litt konsekvenser også ;-)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I kveld har jeg ingen andre planer enn å ta spraytan og vaske leiligheten min. Resten av uken kommer til å gå i ett og være litt kaos, så da er det viktig med støvfrie og strøkne omgivelser når man først er hjemme for å slappe av :-) 

14

Kjetil altså, han er så søt og virker som en god venn å ha 😊

sara: han er god som gull <3

så koselig, fine bilder <3

Hege Kristin: tusen takk <3

Sånne øyeblikk man husker lenge. ;-) Men godt ingen ble skadet!

Hvor er toppen din fra? Har du link?

Maren: nei, dessverre. Kjøpt på salg hos Zara :-(

Hei. Jeg lurte på om du kunne skrevet på Mail eller innlegg hva man kan snakke med venner/ bekjente om. Før var jeg en jente som kunne small-talke med de fleste, mens det eneste jeg kan snakke om nå er omtrent sladder, noe jeg føler ikke er det eneste en på 23 år trenger å snakke om. Ergo har jeg blitt veldig stille pga dette og samtaler med folk blir veldig korte.

Håper du kan svare meg, for dette er noe som gnager i meg hver dag

Ida: hei :-) føler ikke at det er helt min plass å gi råd om dette, hvis du generelt syns det er vanskelig å snakke med mennesker, kanskje det kan være greit å prate med en profesjonell? Klem til deg!

Åå husker oslogirls, måtte se en episode selv nå, haha! Fikk meg til å huske Tigerstaden også, så i løpet av natten har jeg sett nesten hele sesong 1..

Sofie: haha, sorry!! <3

Dette så virkelig deilig ut! Slike dager har vi dessverre minimalt av her i Bergen, hah! Må bare få si også, at du virkelig er fin! Synes du alltid stråler på bilder, til og med de man ikke ser deg så godt på.. hah!! Stor klem

Charlotte Tunes: så hyggelig, Charlotte. Tusen takk! Håper du får en fin dag, klem <3

Hahaha, nå lo jeg godt. Måtte inn på VGTV og se en episode. Herlighet, underholdning (men holdt fint med én episode) :-)

Skriv en ny kommentar