EN HVIT HELG

Inneholder adlinks
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
                                                          Kjole: her Veske: Chanel Solbriller: her Armbånd: her 

Av alle kjoler jeg har kjøpt i sommer tror jeg faktisk dette er min favoritt. Den billigste er det også! Det er fælt å si, men jeg kan finne trøst i dyre kjoler når jeg "ikke har noe å ha på meg". Heldigvis trenger det ikke alltid være dyrt å føle seg fin! 

Anyways, la oss ikke snakke om klær. La oss heller snakke om at det er HELG! Siste helgen før min hverdag er tilbake til det normale, i hvertfall. Hva med dere, har dere overlevd fadderuken? Selv er jeg utmattet etter å ha fulgt fadderuken til de jeg kjenner på Snapchat, må innrømme at jeg bare tvangstrykker meg gjennom hele driten - blir jo redd for at høytaleren på iPhonen skal sprenge ;-) 

Dette blir en hvit og rolig helg for min del, sånn at jeg skal være fit for fight på mandag. I dag fikk jeg verdens beste mamma på besøk, så vi skal kose oss sammen i to dager nå. Jippi, sier jeg bare 

9

Du er så alt for pen, Ida! Lurte på om du kunne hjelpe meg med en ting? Hvordan er innsiden av den lommen som har glidelås inne i vesken din? Er det skinn eller er det "tøy"?

Ha en fantastisk helg!

Karianne: lommen med glidelås er i stoff, lommen foran der igjen er i skinn :-)

så fin <3

Hvilken størrelse har du i kjolen?

Anonym: M :-) jeg er en 38/M til vanlig.

Er rimelig sikker på at en av naboene har vært med på fadderuken. Det har nemlig kommet dundrende musikk fra huset i tre døgn. ;-)

Camilla Acklam: åh, godt det er over nå da!!

Så fin kjole:-) Kan jeg spørre om hvilken størrelse du har?

Pernille: jeg har M <3

Skriv en ny kommentar