NÅR ALARMEN RINGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Alarmen som begynner å ringe en time før jeg har planlagt å stå opp. Ring ring ring, blander seg inn i drømmen. Våkner sånn halvveis, slumre slumre slumre. Den ringer igjen, jeg ser på den med ett øye, ok, jeg kan slumre én gang til. 

Alltid stå opp to eller tre timer før jeg skal noe. Stå opp, gå til kaffemaskinen. Kaffe kaffe kaffe. Minst to. I senga. To ganger i året er jeg uheldig og sovner med kaffekoppen i hånda, våkner for sent av at varmen fra en Nespresso-kapsel farger dyna lysebrun. Men som regel går det bra. Og da er det kaffe kaffe kaffe, mailboksen, nyhetsrunden, svare på kommentarer. I senga. Verdens hyggeligste morgenmøte spør du meg. 

Jeg ble født morgengretten. Husker fortsatt hvordan jeg satt på dolokket og sov med øynene åpne, mens pappa desperat knipset med fingrene foran meg og med stress i stemmen kunne fortelle meg at jeg hadde falt i staver igjen. Klokka var mye, skole snart. Glefs glefs glefs. 

Uansett hvor høyt jeg elsker familien min, er det vel lov til å si at morgener alltlid var et helvete hjemme hos oss da vi bodde fire under samme tak. To som skal på jobb, to som skal, men som ikke vil på skole. Roping fra trappa, nå  du stå opp. Dele badet nede med lillebror, hamring på døra, hate hverandre, krangle videre ved frokostbordet, fy faen, jeg hater brød. Mamma lager grøt. Hater grøt og. Finne på unnskyldninger for å ikke dra på skolen, gå til bussen med snø i øyenvippene, enda verre neste morgen. 

Jeg har gjort morgener til noe positivt, og har funnet ut at oppskriften på en god morgen er god tid. Aldri stresse, alltid drikke kaffe. Spise frokost hvis man vil, droppe det hvis man ikke vil. Gjøre unna litt kontorarbeid, sette på musikk og ha god tid til alt som skal gjøres på badet. Jeg er egentlig ganske pen i lyset på badet. Lyset i heisen derimot. Jaja. Jeg har fått mine to-tre magiske morgentimer, og er ikke lengre morgengretten. Så da gjør det ikke noe. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

34

Jøss, du blogger som en heltinne for tiden! :) Gøy å gå inn på bloggen å se nye innlegg, forventer ikke det 365 dager i året, men alltid gøy i de periodene det skjer :)

LH: så hyggelig at du syns det <3 syns blogging er gøy om dagen, så fint at det skinner gjennom, hehe!

Vil først si at jeg er veldig fan av deg og bloggen din :) er litt gøy å legge merke til trender blant noen av toppbloggerne. Du og Sophie Elise har begynt å skrive veldig likt.

Har du notert deg noen slike sammenhenger selv?

Susan: tusen takk! :-) <3 MEN, nei! Fy og fy - skrivestilen min har vært den samme siden jeg skrev kåserier på ungdomsskolen, hehe. Ingenting med trender å gjøre.

Digger at du fremdeles blogger så ufiltrert og dønn ærlig :-) U GO GIRL!

Mira: <3 <3

Elsker bloggen din!<3 Kan jeg spørre hvor sengetøyet er fra? Kjempe fint :)

Irene: det setter jeg stor pris på! <3 Det blå sengetøyet er fra Beach House, og den blomstrete puten er fra Melly Moon. Klem

Bloggingen din har vært så bra i det siste! Keep up the good work:)

Sandra: tusen takk, veldig hyggelig at du syns det. Ønsker deg en fin helg! <3

Gleder meg til å lese bloggen din når du har fått barn i fremtiden... spent på hvordan dette innlegget vil fortone seg da :) Vi ønsker lykke til ;)

mari: nettopp derfor det er viktig å nyte det fantastiske alenelivet akkurat nå ;-) Barn er heldigvis frivillig!

Bloggingen din for tiden er ELSK <3

Lilly: Hurraaa, takk! <3

Oooops, pass på så du ikke tråkker på bitre barnemødre som gjerne skulle hatt en bit av tiden din; altså "mari".

Haha. Liker deg, Ida!

Anonym: Hehe! Forstår dem godt i såfall, men som jeg svarte over her: i slike stunder er det viktig å huske på at det er helt frivillig! :p

Hei Ida!

Lurte på om du kunne skrive et innlegg om studieteknikk? Lurer også på hvor mye og hvor ofte du pleier å lese? :)

:): det skal jeg prøve å gjøre :-) jeg har vært veldig skippertak på lesingen tidligere, prøver en ny tilnærming dette semesteret.

Utrolig flott skrevet og gøy å lese! Norges beste blogger atm, virkelig. Men så har du jo egentlig alltid vært det!

Silje: <3333

For er utrolig herlig innlegg :-D Digger måten du skriver på og at du er så tvers gjennom dønn ærlig. Jeg er forøvrig helt enig i at tingen om morgenen er god tid, kaffe og slumring. Forstår ikke de som kan skynde seg sånn om morgenen, stå opp med en gang alarmen ringer, være superhappy og elske tilværelsen. Haha. Du skriver så morsomt om dagen og jeg liker det veldig godt :-) Ha en strålende helg, flotte Ida!

Mari: tusen takk, håper du har hatt en fin helg <3

Bloggen din har vært så bra i det siste! Utrolig gøy å følge deg når man ser at du er inspirert! :)

Camilla Acklam: tusen takk, så hyggelig<3

Ida har alltid skrevet driiiitbra, og har svæært få likheter med SE sin skrivemåte :O Ida skriver omtrent hele tiden tekster som hver en person kan kjenne seg igjen i. Du trenger heller ikke gjette deg frem til hva som er handlingen eller tema i innleggene, SELV om det blir gjort på en mer poetisk måte. Når det gjelder SE er det flere ganger jeg ikke har skjønt hva hun har ment med sine poetiske innlegg, og da blir det veldig uinteressant da det hverken treffer eller at jeg forstår tanken bak.

Anonym: jeg mente overhodet ikke noe negativt mot Sophie da jeg svarte på den kommentaren her over altså. Men takk uansett! Klem

Nei, ikke jeg heller, haha! Ble bare litt overengasjert, og all creds til Sophie Elise!😊 Klem tilbake!

Beskrivelsen din av morninger over tok meg seriøst 6 år tilbake i tid! Til ungdomsskolen. Var så sykt spot on at jeg fikk skikkelig flashpack, haha! Og shit - tenk at det er 6 år siden. Tiden flyr så innmari fort at jeg får angst!!

Anonym: ikke alt var bedre før, Hehe!

Kjempebra blogg du har Ida!;) Hvor r sengen din fra? Såå fin!

Så hvis du skal noe kl.7, så står du opp mellom 4-5??

Anonym: ja, det stemmer!

Hvor er den blå skjorten din fra? Den er kjempe søt! Stå på med bloggingen, you go

Jennie: pysjamas fra H&M :-)

Skriv en ny kommentar