EN PERFEKT LØRDAG

Inneholder adlinks
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
                                                                          Kjole her Solbriller her Boots Acne
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
I dag har vært den perfekte lørdag! Jeg våknet til sol og blå himmel, fikk servert kaffe og frokost til sjøutsikten, og så gikk vi ut bare for å henge litt i mamma og pappas nabolag. Det er så mange søte hunder her, så jeg har for det meste gått rundt og snakket med hunder. Til og med hunder som sitter i bil, slår jeg av en prat med uten å bry meg nevneverdig om hva eieren måtte mene. Åh, om jeg bare hadde tid til en egen hund. 

Vi kikket litt i butikker også, og jeg kom plutselig over de perfekte gummistøvlene. Jeg har lenge vært på jakt etter et par fine "by-gummistøvler" som rekker til anklene, og i dag fant jeg dem. Det var jo også noe å handle på en solskinnsdag... Men! Det er jo for ille at jeg som er så glad i regn, ikke har fine gummistøvler. Fretex, se opp for et lass med Hunter-støvler i alle regnbuens farger, I'm done! 

Nå begynner det å bli klart for en skikkelig familiekosekveld her, så da er det vel bare å klappe sammen Macen og være tilstede. Håper alle har en kjempefin lørdag 

18

kos deg <3

Høres ut som en utrolig koselig dag! :)

Hei! Nå ble jeg veeeldig nysgjerrig på hvilke støvler du har kjøpt? Har nettopp flyttet til Bergen og er på desperat jakt etter noen jeg kan bytte ut Hunter-støvlene mine med!

Ellers takk for at du fortsatt skriver blogg, helt utrolig at jeg har lest den i 6-7 år og fortsatt finner den interessant! God lørdag :-)

Mia: åh ja det kan jeg tenke meg! :-) jeg har ikke støvlettene ved meg nå og husker ikke merke, men la meg komme tilbake til deg. Håper resten av helgen blir fin! Klem

Hei Ida!

Jeg måtte bare legge igjen en kommentar, nettopp fordi jeg synes du er en god blogger. når det kommer til bloggere er det jammen mye rart, men bloggen din er anderledels, og takk for det! Har fulgt deg en god stund nå, og det skal jeg fortsette med. Dette er den eneste bloggen jeg leser. Du virker også som en super fresh person med en nyyydelig leilighet. I tillegg virker det som du gjør det bra med tanke på studier. Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om studieteknikk ? Og hvor mye du leser per dag? Klem

Ch: så hyggelig, tusen takk for fine ord. Det skal jeg prøve å lage :-)) klem <3

Hvilket merke og hvilken butikk kjøpte du gummistøvlene?:)

Hvilke gummistøvler kjøpte du?

Og hvor fant du gummistøvlene? ;) Jeg er også på jakt etter ett par enkle og fine støvler som passer til hverdagsgarderoben.

Monica: i en butikk som heter Skomagazinet på Teie Torv, husker ikke merke nå men skal vise dem :-)

Mia: jeg bor i Bergen og kjøpte dr martens regnstøvler litt lengre enn ankelen og de er supre å ha i regnet. 😊

Hvor i Tbg ligger dette spisestedet? :-)

Anonym: på Teie, men det var ikke spesielt bra.

Hei!

Hvilken størrelse har du i kjolen?

Kristine: M :-)

Hvor er solbrillene dine fra?:) Kjempefine!

Anonym: Céline!

Hei!

Kan du vise oss støvlene i et innlegg?

Jeg er ute etter noen nye, fine støvler :)

Skriv en ny kommentar