BRIDGET JONES + RØDVIN

God kveld, og takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg ♥ Alltid godt å høre at man ikke er alene om rare følelser og tanker. Som regel er man jo ikke det!

I dag har jeg hatt en travel og veldig fin dag. Har vært innom leiligheten fem minutter av gangen ser det ut til. Undertøy, sko og tomme glass over alt. Klokka begynner å bli mye, men gjett hvem som skal rydde!

Dagen i dag har bestått av skole, trening og kinodate. Sistnevnte var definitivt det som var mest hyggelig. Var og så Bridget Jones, og syns den var fantastisk. Altså, jeg fikk lyst til å være Bridget Jones, det har aldri skjedd før. Haha! Ekstra koselig var det å tilbringe kvelden med så flotte jenter. På de snart 2,5 årene jeg har studert har jeg faktisk aldri blandet skolevenner med "vanlige" venner, men i kveld tok jeg med meg eksamenspartner Siri og introduserte henne for mine bestiser. Så vi koste oss veldig - dere vet det finnes kinoer som serverer vin, ikke sant? Det ble to glass rødvin på meg, så nå er det trygt å si at jeg er trøtt som en sokk. Det er nesten som om stemningen er en helt annen på kinoer hvor det serveres alkohol. Folk skravler litt, tar seg en tur på toalettet, skåler i glassene, ler ekstra mye. Og ingen bryr seg.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Nå burde jeg egentlig vært fornuftig og tatt kvelden, men nei. Det nytter ikke hvor sent det er, jeg  ha me time på slutten av en lang dag. Uuuh, tenker kanskje du. Men me time er typ: oppvarmet grønnsakssuppe og to episoder av Badehotellet. Kanskje det faktisk er litt Bridget Jones i meg. 

17

Kos deg med badehotellet :) Kjempefin serie!

Den filmen er så artig :-D

Jeg var og så Bridget Jones på kino på søndag. Lo så jeg gråt når hun måtte bli båret til sykehuset, og inn sykehusdøren! Den må sees flere ganger. Hvor er denne kinoen hvor de serverer vin??

Håper du har en fin dag, tross været :-)

Kamilla: hehe, ja, det var morsomt :-) De serverer vin både på Gimle Kino og Vika kino! Takk det samme <3 klem

Interessant lesning :)

Hei. Har et spm angående haircare. Har bestilt men ikke fått varen og det har nå gått 18 dager siden jeg bestilte. Problemet nå er at jeg ikke får avbestilt på siden demmes siden man trenger et kidnummer og det har jeg jo ikke når jeg ikke har fått varen levert. Lurer derfor på en annen måte å avslutte medlemsskapet på har prøvd alt ringe maile facebook men ingen svar. Begynner å bli veeldig bekymra!

Tina: Hei :-) Jeg får ikke hjulpet deg med kundeservice -men du har vel ikke mottatt noen faktura heller da regner jeg med?

Herreguud du er så fin!! og classy. haha. du ser veldig bra ut for tiden. Skal se bridget på søndag, gleeeder meg! håper du har en fin kveld :D

De serverer vin på Victoria kino også! :)

Camilla Acklam: det er vel Vika kino? :-)

Ja, det er mulig. #surrehue

Camilla Acklam: Hehe, ble litt forvirret selv :D

Victoria kino har vinservering og matservering:) Har både drukket vin og spist der, det er en litt mer eksklusiv og voksen kino, du slipper fjortis fnisingen på bakerste rad blant annet og filmene er på en måte litt annerledes plukket ut, virker det som. En herlig kino:)

Du er sååå pen😍Digger deg!

Vilde: takk, så hyggelig Vilde <3

Elsker Vika kino! Men skulle vært obligatorisk med toalett rett ved utgangen når man serverer alkohol:p

Tina: vi måtte fly på handicap-toalettet midt i filmen. Det er rett utenfor, i hvertfall den salen vi var i :O

Skriv en ny kommentar