I DAG FYLLER BLOGGEN 10 ÅRHerregud, i går kom jeg plutselig på en ting: dagen før jeg fylte 16, opprettet jeg denne bloggen. 26. september 2006 skrev jeg mitt aller første blogginnlegg! Det innlegget er slettet for lengst, men jeg skulle gjerne visst hva jeg skrev i det. Å feire "bloggbursdag" er sikkert på grensen til latterlig, men 10 år tillater jeg meg å feire beskjedent på en mandag ;-) Så fikk jeg visst bruk for alt det Etsy-styret mitt litt tidligere enn jeg hadde tenkt, hehe. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Jeg husker ikke et liv uten bloggen lengre. Dessuten kan man ikke sammenligne sitt indre som 15-åring med sitt indre som 25-åring. Så hvordan det er å leve av å blogge, det kan jeg ikke svare deg på. I hvertfall ikke i forhold til hvordan det er å ikke leve av å blogge. For bloggen er bare en naturlig del av meg. Det er like naurlig for meg å dele livet mitt, som det er for deg å gå på jobb eller skole. Jeg bare gjør det. I perioder er det noe forbanna drit, andre ganger er det det beste i livet. Men man gjør det jo uansett, ikke sant? 

En ting er i hvertfall sikkert: denne bloggen har gitt meg så mye glede i livet, at det er verdt hver eneste gang noen syns at det jeg driver med er meningsløst eller teit. Jeg håper jeg har blogglede i mange, mange flere år. Det vet man jo aldri. Men hadde det vært opp til meg å bestemme akkurat i dag, blir jeg både mammablogger og eldrehjemsblogger, haha. HIPP HURRA, gratulerer med dagen bloggen! ♥ 

28

Grattis, Ida! Du var en av de første. Det står mye respekt av det du gjør.

Vi digger deg<3

Freshsister: tusen takk, søte du <3

Så koselig!

Sånn man merker at årene går, har lest bloggen din i sikkert 9 av disse årene XD

AK: sjukt som tiden flyr! Takk for at du henger med :D

Gleder meg til å sitte å lese bloggen din på gamlehjemmet<3 Aldri slutt!

Anonym: <333

"Hipp hurra" for bloggen :) Dette var den første bloggen jeg noen sinne leste, og den eneste jeg har fulgt trofast siden da. Gleder meg alltid til å klikke meg inn her:)

Lise: tusen takk! :-) Og ikke minst for at du er trofast leser, det setter jeg stor pris på! Klem

HURRA FOR BLOGGEN!

jeg har fulgt deg helt siden du satt på jenterommet og videoblogget mens mammaen din stadig tittet inn døren, det var vell da bloggen het caffelatte.

For min del håper jeg og at jeg kan lese bloggen din mens du sitter på gamlehjemmet!

Du er den eneste bloggen jeg har holdt følge med så lenge, og er i dag den eneste jeg leser fast :- ) masse masse gratulerer med dagen!

Henriette: haha, det husker jeg veldig godt! Hyggelig at du har hengt med så lenge, tusen takk <3

Dette satte ting litt i perspektiv for meg og, haha. Vi er jevngamle og jeg startet å lese bloggen din nesten helt i begynnelsen, med caffelatte og etter hvert videregående skole, kjærlighet, brudd, dumme gutter, flytting og alt annet som har skjedd på disse åra! Du holder deg fortjent i toppen av blogge-Norge, Ida! Setter pris på blandingen av innlegg fra bloggelivet som omhandler produkter og events og det hverdagslige der du deler meninger og hendelser, for ikke å glemme paraplyer og andre herlig småspydige betraktninger! Hurra!

Hedda: Da virker det som du har fått med deg det meste! Hehe. Så innmari hyggelig å ha lesere som har lest bloggen min så lenge <3 klem

Gratulerer så mye med dagen til bloggen <3 Nå har jeg lest bloggen din fast siden jeg begynte på videregående i 2007, liker den like mye nå som da. Og som du sier, "bloggen er bare en naturlig del av meg", og det er den egentlig for meg og! Bloggen din er en naturlig del av min hverdag og jeg kan egentlig ikke huske et liv uten "deg", haha! :-)

Vilde: tusen takk Vilde <3 Og takk for at du har fulgt med meg så lenge, det syns jeg er skikkelig hyggelig :-)

Gratulerer så masse :D<3

Bitte: tuusen takk <3

Gratulerer :D

Marlene Nilsen: tusen takk :D

Hurra!

Marthe Sofie

Hurra!!! Gratulerer så mye med 10 år! Og gratulerer med dagen din på forhånd! Håper den blir magisk!

Tusen takk for alt du deler med oss lesere! Jeg kan si med hånden på hjertet at du lyser opp hverdagene mine! Og har jeg en kjip dag, så går jeg direkte inn på bloggen din! Du sprer så mye glede!

Holdt nesten på å skrive "Glad i deg!" Men hvem bryr seg, jeg ER glad i deg! For du finnes!!

Marthe Sofie: tusen takk, så utrolig hyggelig <3 det varmer et 10 år gammelt blogghjerte! Hehe, og jeg er veldig glad i leserne mine :* :*

Kan jeg spørre om hvorfor du ikke er mer synlig i media? Du har så mye sunne og gode ytringer, og er jo en av Norges største bloggere så vil tippe du får en del spørsmål om å kommentere og stille opp i ditt og datt. Hadde vært gøy å sett deg i f.eks 70 spørsmål på VG, Panelet ect.

Hege: Hei! Det er sikkert dumt for "businessen", men jeg takker nei til alt. Sånt som Panelet, Farmen osv hadde sikkert vært kjempegøy å takke ja til her og nå, men jeg har en følelse av at det vil hunte meg i senere tid. Kjenner jo allerede nå hvor mye jeg angrer på TV-opptredner og mediauttalelser jeg gjorde for 5-6 år siden. Så fant ut at jeg har det bedre uten, rett og slett :-)

Så kult at bloggen har bursdag dagen før deg! Haha, lettere å huske på si :D Jeg synes du skal ha jubileumsparty jeg, og be meg feks... Neida, joda, neida ;)

Hurra for bloggen, og hurra for deg <3

annielistic: åå det hadde vært sååå gøy! :D tusen takk <3

Kom igjen, gi oss et throwbackinnlegg med gamle bilder og flauser 😊

Hipp Hurra! :)

Gratulerer! Du skriver utrolig bra, har lest bloggen din leenge :)

Skriv en ny kommentar