INGEN HØSTFERIE PÅ MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset
Denne uken er det høstferie! I hvertfall for de fleste, i denne delen av landet. Har du høstferie? Skal du noe gøy? Akkurat nå kjenner jeg at jeg angrer på at jeg ikke har booket en tur et eller annet sted. Kunne virkelig trengt å oppleve noe, og bruke fridagene på noe gøy. Ikke nødvendigvis sol og varme, bare et eller annet.

Men noen tur er altså ikke booket, for jeg bestemte meg for å bruke høstferien til noe fornuftig: jobbe med hjemmeeksamen og trene. Tenkte at da må jeg vel sitte igjen med verdens beste samvittighet når uken er over? Vel, vi får se. I går kom vi i hvertfall i gang med årets første gruppeeksamen. For de som er nysgjerrig på studiene mine, så kan jeg jo fortelle at jeg dette semesteret har to gruppeeksamen, en individuell hjemmeeksamen, tre vanlige eksamener og to arbeidskrav. Og alt dette skal jeg rekke før jul! Makan. Jaja, det går jo alltid. Det verste er faktisk gruppeeksamen, som man har flere måneder på å skrive. Jeg blir knusktørr i sjela bare av å tenke på det, haha. Til tider er det altså  kjedelig, jeg liker bedre vanlig eksamen hvor jeg bare skal inn og prestere og må stole på mitt eget hode. Selv om det er nervepirrende ;-) 

Nok skoleprat for i dag, tenker jeg. Får snart besøk av eksamenspartneren, og vi skal prøve å ro videre i oppgaven før vi drar på trening og svetter ut litt engelsk pensum! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset

21

Så fin kjole, den kledde du! Ha en fin dag med lesing og trening :)

Elisabeth: tusen takk, så hyggelig :-)

Åh! Nydelig kjole! Hvor er den fra?

Tonje: kjolen er fra ByTimo :-)

Ååå, for en nydelig kjole! Hvor har du kjøpt den?

minrefleksjon: den har jeg kjøpt på ByTimo inne på Byporten i Oslo :-) klem

Hvor er kjolen fra?

Aline: kjolen er fra ByTimo :*

Fantastisk kjole! Hvor er den fra?

Anonym: ByTimo :-)

Hvor er denne flotte kjolen fra?? Lykke til med skriving :)

Therese: den er fra ByTimo, tusen takk :-)

Bergen har høstferie i neste uke. Men dessverre høyskolen i Bergen har ikke noen høstferie... Jeg må skolen i hele neste uke.... jaja det kommer en juleferie :P

photogram: vi har forelesninger i høstferien vi og, sykt snilt :D

ahh, gud jeg må bare kommentere det da dette ikke rent sjelden skrives på bloggen din... du klager sånn om å ikke være på ferie hver gang du har litt lengre fri. jeg vet du er en av de som har råd til det, men at du konstant er her og der, år etter år begynner å bli litt sånn irriterende. og du er kanskje ikke en av dem som kaller en tur til danmark og "hytta" til foreldrene dine på granca for ferie, så er det det for veldig mange av oss!! en ferie vanlige folk har råd til maks 1-2 ganger i året.

mener ikke å høres ut som en surmaga sjalu lita dritt kjerring, det bare er noe som irriterer meg hver gang dettte kommer opp på bloggen.☂

ærligtalt: utifra det du skriver syns jeg du skal lese innlegget én gang til.

Kjipt med den derre høstferien, men sånn er vel livet som voksen...

Må si du hadde en nydelig kjole på deg, hvilken størrelse har du den i? ❤️ stor klem

Stine: veldig sant! Jeg har den i medium, helt vanlig i størrelsen. Klem <3

Jeg lurte på en ting, syns å huske at du hade en "hjelpe lærer" eller hva man kaller det, når du hadde bedriftsøkonomi i fjor. Lurte bare på hvor du fikk tak i denne personen? altså hvor finner man noen som er flink til å hjelpe til med sånt, og ikke er alt for dyr? :-)

Miriam: hør med de du hadde som fadder, eventuelt om de vet om noen :-) tidligere studenter som har hatt samme foreleser er nok best å bruke.

Hva studerer du? :)

Skriv en ny kommentar