FINE TING GJØR KJIPE TING GØYERE

 Processed with VSCO with a5 preset
I dag har jeg tatt meg en høstferie-dag. Ikke noe oppgaveskriving, ikke noe trening, ingen avtaler før i kveld. Herregud, så deilig å ha vekkeklokken på 11, selv om jeg selvfølgelig våknet mye tidligere. Noen ganger trenger man ikke å sove lenge, det holder i massevis å ha muligheten til det. 

Jeg har ikke gjort så mye fornuftig i dag, er akkurat ferdig med litt kontortid ved kjøkkenbordet. Å flytte fra én kalender til en annen er ingen spøk! De som kjenner meg vet hvor avhengig jeg er av den lille boka som dikterer hva jeg skal gjøre og hvor jeg skal være til enhver tid. Står det ikke i boka, så blir det ikke gjort. Aldri skjønt meg på dere som har kalenderen deres digitalt. Man kan ikke stole på teknologi! Kalenderen på iPhonen og Macen min er tomme som to kakebokser, her eksisterer planene kun på papir. Men jeg er veldig fornøyd med min nye kalender! Som overskriften sier: fine ting gjør kjipe ting gøyere. Det er faktisk helt sant. 

I kveld har jeg date med en venninne, og enda senere i kveld kommer faktisk pappa og henter meg. Han har vært på jobbreise til Paris, og plukker gladelig opp en sliten datter på veien hjem. Jeg skal tilbringe noen dager i Tønsberg - lese pensum og jobbe med bloggen. Jeg leker også med tanken om å begynne å videoblogge. Så jeg må ha et lite planleggingsmøte med meg selv og finne ut om 1. Jeg har mer å dele enn jeg allerede gjør. 2. Jeg takler at folk søker opp videoene mine på vorspiel og ler av dem. Hehe. 

Snakkes seinere, fintfolk! 

26

Jaaa, videoblogg :D :D

Hei Ida!

Helt enig, det er lite som slår litt fint stæsj. Jeg lurer på hvor du har kjøpt de grønne "kvistene" du har i vasen? Er de ekte?

Hilsen Marie.

Marie: ja, det er ecalyptus, kjøpte dem på Floriss på Tjuvholmen :-) klem

Hvor har du kjøpt kalenderboken? Den var kjempefin :D

Vibeke: på Etsy! :-)

JA til videoblogg!:):)

Hvor er boken fra?:) Såååå fin!

Maria: kjøpt på Etsy.com :-)

Jaaaaa! Du må begynne å videoblogger! :)

Ja takk til videoblogger! Merker at jeg liker mer og mer bloggerne som aktivt driver med det, fordi man blir mer kjent med personen bak teksten :-) Dessuten er bloggen din utrolig bra fra før av, så med videoblogg kommer det til å bli rååbra, haha!

Må nyte slike dager <3

Godt å se at det ikke er bare meg som sverger til kalender i papirform! Jeg er helt avhengig av den lille boka mi :) Alt blir liksom bare feil og uoversiktelig når det er digitalt.

Siri: jaaa, helt enig!

Kunne du ha linket direkte til boken? Jeg leter og leter, men finner den ikke! Haha!

Har så lyst til å kjøpe sånne i julegaver!

Stine: god idé! :-) sjekk dette innlegget for link: http://idawulff.blogg.no/1474645202_dette_kjper_jeg_p_ets.html

Etter mobilen min streika og jeg mistet alle avtalene mine har jeg også sverget til kalender på papir! Nydelig planlegger altså :-) Og den nye headeren din er altså så fin!

Iselinn: tusen takk! :-) Klem til deg

Så utrolig fin avtaleboken din er! :)

siljefjaren: veldig fornøyd med den :D god helg!

Husk at "gøyere" ikke er ett ord. Og ikke godkjent i det norske skriftspråk. Gøy kan ikke bøyes.

Anonym: gøyere er det braeste ordet i hele norge <3

Så deg i Tønsberg ista, og fy søren så fresh du ser ut! WOW

Desirée: oi det var hyggelig da, selv med fett hår og dott på hodet <3 hehe. god helg til deg!

Jaaaa takk til videoblogg! Du er jo så morsom!!

Hvilket modell er Olympus Penen og hvor har du kjøpt den? Har sinnsykt lyst til å kjøpe sånn kamera.

Å ja Ida, start med viedeoblogg! :)

Skriv en ny kommentar