LIFE ISN'T PERFECT BUT YOUR HAIR CAN BE

Annonse 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Likte du overskriften? Hør på denne da: invest in your hair, it is the crown you never take off. Haha! Dumme quotes, men likevel så sant. Har du en god hårdag, så føler du deg bedre. Noen som vil si meg i mot? 

Tusen takk for alle komplimenter på håret mitt de siste dagene! Det gjør meg glad. Fordi jeg for første gang på flere måneder er innmari fornøyd med håret mitt. Fargen, lengden, tykkelsen - til og med babyhårene har fått litt lengde på seg nå. Jeg har vært snill mot håret mitt i det siste, og det får man igjen for. Når jeg ser på disse bildene, så ser jo håret mitt minst like tykt ut som da jeg hadde rottehår og fylte det ut med extensions. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Jeg fortsetter å ta Haircare slavisk, fordi det var da jeg begynte å ta dette kosttilskuddet at håret mitt virkelig fikk fart på seg. Les mitt første Haircare-innlegg noensinne her. Jeg har gått på Haircare lenge nå, lurer på hvordan håret mitt hadde sett ut hvis jeg ikke hadde klipt, farget og brukt varmebehandling på det i tillegg! 

Haircare inneholder blant annet biotin, ølgjør, sink og kobber. Med andre ord: ikke noe skummelt hokuspokus, som man kanskje skulle tro. Vanligvis når jeg skriver om Haircare får jeg spørsmål om når man kan vente seg å se resultater, og svaret er at det er individuelt. Hvis jeg ikke husker feil så tok det et par måneder for meg, men jeg har også hørt om folk som merker forskjell etter cirka 6 pakker. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
I tillegg til at jeg syns at håret mitt har vokst fortere, tilfører Haircare håret næring fra innsiden. Du vil ikke oppleve at de slitte tuppene dine livner til, for dem er det dessverre for sent. Men det nye håret som vokser ut, er hovedgrunnen til at man tar Haircare. 

Hvis du ønsker å teste Haircare kan du bestille en pakke til 149,- her. Det anbefales at du er tålmodig og fortsetter å ta tablettene for å få det resultatet du ønsker :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Nå skal jeg love dere å dokumentere etterveksten min fram til neste frisørbesøk, så kan vi se hva ståa er da! Alltid like spennende for en hårnerd, hehe... 

16

Du burde teste ut Pro Fiber fra Loreal. Det er en teknisk hårpleie-serie som gjør at håret ditt styrkes og du kan få lengre og tykkere/sterkere hår. :-) en kollega av meg har brukt serien i et årstid nå og håret gikk fra å være slitt, tynt skadet og å brekke av til å bli skikkelig tykt og det vokser som bare det :-)

Vil ikke alt annet hår på kroppen begynne å vokse fortere også med disse tablettene?

S: nei, det gjør ikke det :-)

Åååå, dette var nydelige bilder. Og håret, frisyren var så kledelig til deg, så soft, løst og feminint. Men det er klart hårkvaliteten er viktig og reflekterer en kvinnes skjønnhet. Håret er jo kvinnens pryd som ordtaket sier så det er en en smart investering, enig i din quote der :-)

Bente: tusen takk Bente, så hyggelig <3

Jeg gikk på disse i sånn 8 mnd. Merket ingen forskjell. Bortkasta penger for min del. Dyrt og. Men har du mye penger er de alltids verdt et forsøk.

Så fine bilder og håret ser helt smashing ut:)

Håret ditt var faktisk helt perfekt på disse bildene! Superfint!

Hei, veldig random men vil du plis følge bestevenninnen min på IG? Hun hadde turna helt. Og litt koselig siden d er en såpass "liten" ting som vil gjøre bdayen hennes knall;) pernillejohnsenn er navnet om du ser dette:D

Hva bruker du for å krølle håret ditt?

Ingrid: her er det brukt glattetang :-)

Jeg er veldig fornøyd med haircare, men jeg merker det andre steder på kroppen enn hodet også ;) Men, det er det absolutt verdt!

Hei :) Nydelige bilder! Litt utenfor tema men kan jeg spørre hvor genseren din er kjøpt?

Malin: Acne :-)

Hei Ida! Hvor er cardiganen din fra? Den er så nydelig!

Julie: Den er fra Acne :-)

Skriv en ny kommentar