MANDAG SOM DEN PLEIER Å VÆRE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Hvis du vil kidnappe meg, er det på en mandag du bør gjøre det. For mandagene mine har fått et eget mønster, og jeg gjør nøyaktig det samme hver eneste uke. Våkner av den siste av de syv alarmene jeg har satt på. Fyller munnen med olje før jeg speed-tasser ut på kjøkkenet og setter på kaffe. Står i dusjen under glovarmt vann og ser meg i speilet mens jeg gurgler olje som en crazy person. Fryser som en nakenhund når jeg går ut av dusjen og speed-tasser tilbake på kjøkkenet for å hente kaffen min. Sminker meg. Gjør noe halvhjertet med håret. Drikker kaffe mellom slagene. Går til bussen. Kjøper smoothie på vei til forelesning i samfunnsøkonomi, for da er det lov. Sitter i forelesning. Liker foreleseren, prøver å ikke sjekke mailen så mye. Hender at jeg snubler inn på finn.no/reise, og kjefter på meg selv i det stille. Løper til bussen. Sitter på bussen og svarer på kommentarer jeg har fått fra lesere. Kommer hjem. Har en halvtime på meg. Spiser noe. Prøver å blogge. Skifter til treningstøy. Løper til bussen. Møter mennesker jeg kjenner på trening. Hopper. Spretter. Ler litt. Svetter. Tar bussen hjem igjen. Lager middag. Ser på TV. Leser.  Sovner litt for seint selv om jeg hadde god tid til å legge meg tidlig.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
For et kjedelig liv a gitt! Men jeg liker det. Jeg sover aldri så godt som på mandager, når jeg så vidt har vært innom leiligheten. Denne mandagen skiller seg faktisk litt ut, for i kveld får jeg besøk av to girls som kommer på "planleggingsmøte". Vi reiser til Warszawa nå på søndag, så det skal vel bookes litt av hvert tenker jeg! 

Nå har jeg akkurat kastet i meg en smoothie bowl og ble litt mettere enn jeg hadde forestilt meg, så det skal bli spennende å hoppe og sprette på trening nå. Men jeg gleder meg i hvertfall til treningsøkten er over, for da er uken i gang og skuldrene senkes en liiten smule :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

20

For en digg smoothiebowl!! :)

Martine Ellefsen: ja, den var forfriskende! :-)

Olje i munnen? Olje? Hæ?

Lilly: http://www.kk.no/livsstil/har-du-h%C3%B8rt-om-oil-pulling-26727

Frida Algrøy

Hva gjør du med oljen??

Frida Algrøy: gurgler den for å rense munnhulen for bakterier og giftstoffer, les her :*

http://www.kk.no/livsstil/har-du-h%C3%B8rt-om-oil-pulling-26727

Gurgler olje?? Please do explain! Hørtes litt rart ut :)

Stine: ah, trodde det var vanlig med oil pulling, men jeg har jo gjort det lenge. Fant en link, du kan lese om det her :-) <3

http://www.kk.no/livsstil/har-du-h%C3%B8rt-om-oil-pulling-26727

Hvor har du kjøpt den smoothie-bowlen? 😍

Mina: den kjøpte jeg på The Juicery på Frogner :-)

Gurgler du kokos- eller sesamolje? Synes du det fungerer? :)

Maren: kokos :* ja, jeg syns tennene ser finere ut når jeg driver med oil pulling - jeg snuser og drikker masse kaffe, så egentlig burde de vært mye gulere, hehe. Om det fjerner bakterier og giftstoffer kan jeg jo ikke akkurat SE.

Spiser du chiafrø sånn? Altså "rå" eller ubløtet? (Vet ikke hvordan jeg skal forklare, haha, håper du skjønner hva jeg mener! :p Høres ut som en ålreit mandag <3

Bell: nå er det ikke jeg som har laget denne, men ja.. :-)

God mandagskveld, Ida:)

Charlotte: takk det samme <3

Digger bloggen din! Leser den hver dag, Stå på!

B: så hyggelig at du stikker innom her! :-) Takk for det. Ha en fin tirsdag!

Frokostanbefaling i Warszawa: Bulke przez Bibulke. Stygt navn, god mat :) Ellers: spis på rare russiske restauranter i strøket over elven, husk masse vodka.

Marthe: tusen takk for tipset! :-)

Skriv en ny kommentar