POSITIVE TANKER

Jeg følte akkurat litt på at jeg har blogget lite denne uken, så jeg skrev et langt innlegg om at det er mørkt og kaldt, og at dagene mot eksamen går alt for fort. Men så bestemte jeg meg for å ikke poste det, og heller dele alle positive tanker jeg har akkurat nå. Det gjorde meg i bedre humør å skrive dem ned. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
 Selv om livet føles litt mer uoversiktelig på denne årstiden, elsker jeg at det er kjølig i luften og mørkt om kveldene. Det er så mye koseligere! Jeg elsker å ha på meg skjerf og varme klær, og ikke minst å kunne komme hjem fra trening på kvelden og tenke at det eneste fornuftige er å ha en hjemmekveld hvor jeg lager mat og ser to episoder av en spennende serie. 

 Hjernen min er fantastisk. Selv om jeg sliter litt med noen fag akkurat nå, så kjenner jeg den så godt at jeg vet at når det virkelig gjelder, så knekker den koden og hjelper meg i mål. Så lenge jeg jobber for det, så går det til slutt. Heldig med den! Haha. 

 Jeg har så mange fine folk i livet mitt. I tillegg til familien, altså. Og de liker meg selv om jeg kan være en særing, og selv om jeg ikke alltid prioriterer å være sammen med dem. 

 Om 54 dager har jeg JULEFERIE! Jeg gleder meg til jul. Vi får besøk av besteforeldrene mine som bor i Danmark, og jeg bare vet at vi kommer til å kose oss til tusen. 

 Det beste med juleferien. Da er alt det verste ved bachelorgraden min overstått. På nyåret skal jeg nemlig bare ha to fag i tillegg til å skrive bacheloroppgave, og så er jeg ferdig. Det har gått så innmari fort. 

 Snart har jeg tid til å reise mer. Altså, dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å reise og ha mer frihet. 

 Jeg gleder meg så sjukt mye til leiligheten min står ferdig bygget. Jeg vet at det blir noen måneder i koffert før den er ferdig, for jeg gidder ikke å betale husleie i Oslo når jeg er ferdig på skolen, men når den blir ferdig: det skal bli magisk å skape seg et eget hjem igjen. 

 Det kan føles kjipt å ikke vite hva framtiden bringer, men herregud så heldige vi egentlig er som ikke vet. Jeg har uansett et avslappet forhold til framtiden, og har ennå ikke alle brikker på plass. Skal jeg ta en master, skal jeg søke jobb, skal jeg sitte på en øde øy og skrive bøker. Hvem vet. Alt jeg vet er at det kommer til å ordne seg uansett. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Og med det sier jeg god natt, i litt bedre humør enn i stad. 

40

Deilig med litt positivitet <3 Hvor flytter du?! :D

Kristine Larsen: leiligheten jeg har kjøpt er i Tønsberg <3

Det hjelper ofte og skrive ned hva som gjør en glad i hverdagen. De små tingene veier mest. Ha en god natt, frøken! :)

Henriette: <3

Tusen takk for oppmuntrende ord :) Har eksamen i morgen, så trengte litt positiv energi nå :)

Maria: masse lykke til med din eksamen, håper du nailer den :D

aww så fin du var på håret! <3 Og ja, hjernen min fungerer stort sett på samme måte, husker hvor bra den tilpasset seg når jeg skulle ha eksamen, men før det var det sinnsykt mye angst

anonym: tusen takk <3 ja, den hjernen er en mystisk greie altså. Hvorfor ikke bare forstå alt med en gang, hehe.

Fin! Hvilken butikk har du kjøpt skjerfet på?

Mathea: jeg husker aaldri navnet på den, men den ligger inne på Aker Brygge-senteret :-)

Takk for et veldig hyggelig og oppmuntrende innlegg! Lykke til med studiet ditt :-)

Ingrid: tusen takk <3

Hei Ida, godt å se at det ikke bare er jeg som gleder meg over mørke kvelder og frisk luft, samt jul og juletider. Lurte egentlig bare på hvor denne utrolig flotte kåpen er fra :) mvh Ida

Ida: hei navnsøster, den er fra et dansk merke som heter Ravn! :-) Klem

Jeg digger deg så sykt, Ida!! <3 Med hånda på hjertet, føler jeg du er den eneste EKTE bloggeren, som faktisk lar oss bli kjent med deg og dine indre tanker og meninger. Nei, du er virkelig fantastisk! Ønsker deg alt godt uansett hva du velger å gjøre i framtiden. <3

E: tusen takk for så hyggelige ord, det setter jeg stor pris på <3

Tror du må være favorittbloggeren min. Jeg kjenner meg igjen i personligheten din på så mange måter. Og så er du ikke en av dem som skriver om sitt kjedelig perfekte liv. Jeg forguder alenetid, elsker familien min og nedprioriterer av og til venner (selv om jeg selvfølgelig er glad i dem også). Jeg trives så godt i mitt eget selskap og irriterer meg så mye over mange ting. Synes ikke festing i helgene alltid frister (vil liksom bare hjem til min etterlengtede seng) og føler meg ofte litt "sær". Men så hjelper det å lese denne bloggen da og se at jeg ikke er alene. Tusen takk!

Iselin: selv takk, for fine ord <3

Hjernen min og. Haha. Noe jeg absolutt ikke skjønner på forhånd kan helt plutselig løse seg på prøver under press.

Anonym: rart det der!

Hurra for positive innlegg og kunsten å trekke frem det bra i mørke perioder. Det er lov å ha disse innleggene dine hvor du "divaklager" også da :-D

..Veldig gøy for de som skjønner humoren og tar greia!:-D

Ine: hehe, ja divaklaging blir enten tatt veldig godt eller veldig dårlig i mot ;p klem til deg <3

For et flott innlegg. Du er heldig som er så trygg på deg selv og optimistisk hva gjelder fremtiden. Og veldig flink! Jeg har et spørsmål; Er det den foundation fra Armani du bruker til vanlig, og har den god dekkevne?:)

Susanne: tusen takk <3 ja, den har ganske god dekkevne :-)

Har et spørsmål litt ut av det blå her.. på innlegget ditt om ecco-skoene så leste jeg at du likte å bruke strømpebukser på høsten/vinteren (noe jeg og liker ekstremt godt) har du noen anbefalinger?? Finner ikke gode og tykke strømpiser med bra kvalitet som det ikke blir hull i med en gang.. 😁😁

Martine: jeg kjøper control tights 100 DEN fra H&M! :-)

Jeg kjenner meg så ofte igjen i det du skriver, og det gjør det ekstra gøy å lese bloggen din! Når du klager er det underholdende fordi jeg kjenner meg igjen i det, mens slike innlegg som dette minner meg på hva jeg selv har å glede meg over :D Du har så mange fine innlegg på bloggen, og det blir spennende å følge deg når du går over i denne neste, mer ubestemte perioden av livet =)

Kine: takk for fine ord Kine, det var hyggelig <3

Veldig koselig med litt positivitet iblant! :)

Hvor er skoene fra?:) Kjempefine!

Jeg syns du skriver så bra! Jeg syns uten tvil du skriver de beste tekstene ☺️ også syns jeg du er flink som takler studie i Tilegg til blogg! Det hadde jeg faktisk ikke taklet tror jeg :P Har du noen gode tips til å huske ting til eksamen? Jeg eier ikke klisterhjerne og er redd for å stryke allerede før jeg har begynt :P

Klem ❤️

Ingvild: tusen takk, så hyggelig at du syns det. Må innrømme at jeg får litt panikk noen dager, for jeg føler meg ikke så flink til å bruke tiden riktig på noen av delene.

En studieteknikk vi lærte da vi startet som jeg syns funket ganske bra, var å se for seg et hus man kjenner godt. For eksempel barndomshjemmet ditt. Barndomshjemmet mitt hadde mange rom, så jeg startet i gangen hvor jeg mentalt la noe jeg skulle huske. Så gikk jeg videre til neste rom, hvor jeg la det neste jeg skulle huske, og slik fortsatte jeg. Hvis du inne i hodet ditt går gjennom dette huset mange nok ganger og ser på pensumet du har lagt der, kan du sitte på eksamen og gå gjennom rommene på nøyaktig samme måte. Prøv, kanskje det funker for deg også :-) klem <3

Hvordan produkter bruker du i håret for å få det til og ikke bli så krusete nå som det er så kaldt?

Hei... takk for denne :

"Hjernen min er fantastisk. Selv om jeg sliter litt med noen fag akkurat nå, så kjenner jeg den så godt at jeg vet at når det virkelig gjelder, så knekker den koden og hjelper meg i mål. Så lenge jeg jobber for det, så går det til slutt. Heldig med den! Haha. "

- hilsen en pissredd-for-eksamen-for-førstegang- student som sitter og svetter på en kjip fredag og ikke skjønner en jæ** dritt. Den kommentaren din fant jeg litt håp i :)

Stella: hehe, uff. Ja det gjør vondt! Men det løser seg som regel til slutt :-) Ønsker deg og hjernen masse lykke til! Klem

Ah, takk for en god dose inspirasjon!

Kjenner du noen som studerer psykologi, eller har du hørt noe om det studiet? Har SÅ lyst til å ta det profesjonstudiet selv om det tar seks år, og jeg er glad for at du sier at studietiden har gått såpass fort. PUH, kanskje jeg klarer det?

Ha en strålende dag :-)

Cathrine: Hei :-) Nei, jeg har en venninne som tok det første året, men hun startet på jussen i stedet og er nå ferdig med den. Hvis det er en drøm og du føler deg motivert, så nailer du det, det er jeg helt sikker på:-) Det virker SÅ spennende å studere psykologi, og tenk hvor mye man lærer om seg selv på veien også! klem

først og fremst veldig fin blogg du ha. :)

Og du er nydelig fin.

Jeg kjenner meg igjen litt, jeg får heller ikke sove for de at det er mye man skal ta seg inn i hodet som ikke helt vil, men som må hehe :) ,

Du er en dyktig skriver :)

Kristina Øya: takk for det <3

Liker måten du tenker, så fint skrevet! Hadde vært en fin spalte :-)

Skriv en ny kommentar