DONUT WORRY BE HAPPY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Aaaah, jeg kommer sakte men sikkert til meg selv igjen. Har i hvertfall ikke feber lengre, så da kan jeg takle litt forstoppelsetendenser i øre/nese/hals-systemet. I dag startet jeg dagen med å møte min venn Ton på Aker Brygge, hvor vi stod i en veldig lang kø for å kjøpe fargerike donuts. Jeg vet jeg er sær nå, men: jeg syns det er flaut å stå i kø. Føler at jeg ser så desperat ut. Og når målet er å kjøpe donuts, så føles det ikke så mye bedre skal jeg si dere. Hahaha! Men Ton og jeg holdt ut, og til slutt kunne vi vralte avgårde med hver vår lille samling. 

Orket en hel forelesning i dag også, så det er jeg fornøyd med! I går klappet jeg sammen Macen og gikk hjem fordi lyden av andre mennesker fikk meg til å svette på ryggen. Det var jo egentlig bare feberen, men det var sånn det føltes. Så nå er jeg bare glad for å være på bedringens vei! Aller mest lyst har jeg til å trene, men jeg tenkte jeg skulle være smart og vente et par dager til. Tar seg ei litta donut i stedet, yes yes.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Nok søtsaker for i dag, jeg skal kutte grønnsaker til en grønnsakssuppe, og så skal jeg falle til ro for kvelden 

27

Hvor er det du kjøper donuts? Og hvor er jakken fra?<3

Caroline: jakken er fra Ravn :-) donutsene kjøpte jeg på en popup shop.

For de av oss som ikke er godt nok kjent i Oslo, til å kjenne igjen hvor du er ut i fra bildene, kan du fortelle hvor du kjøpte disse søtsakene? :D Godt å lese at du er på bedringens vei, vet ikke hvordan du blir, men jeg får de villeste drømmene når jeg har feber.

LH: bildene er tatt nede i sentrum, donutsene kjøpte jeg på Aker Brygge, men det var dessverre bare en popup shop, altså ikke en butikk som vanligvis eksisterer :-(

Åh det så utrolig godt ut! Er det en nytt donut sted i oslo? :-D

Miriam: nei, var bare en popup shop :(

Så flotte bilder av deg :)

Victoria Larsen: Tusen takk! :-)

stilig antrekk :)

Hege Kristin: takk <3

God bedring! <3 Kunne du lagt ut oppskriften på suppen du lager? :)

Mette: takk <3 den er aaalt for enkelt. 1,5 liter vann, 3 grønnsaksbuljonger, 4 gulrøtter, en liten kålrot og pølsebiter. Klem

Hvor på Aker Brygge kjøpte du de?? Så dødsgode ut, var de det?

Hva heter plassen de selger donuts på på Aker brygge?:-) Var de like gode som de så ut?

Therese: de var veldig gode, men det var dessverre bare i salg noen timer :-(

ååå! Jeg syns det er sååå vanskelig å finne gode donuts i Norge, hvor fikk du tak i disse? Og var de gode? NAM!

lixil: det var dessverre bare en popup shop på Aker Brygge :-(

SÅ digg! Hvor får en kjøpt disse? Har du kanskje tips til andre steder med digge bakverk eller sånt i Oslo? Og har du noen gode tips til sushi take-away i Oslo? Mener å ha lest det før på bloggen din, men finner det ikke igjen nå. Ble mye mas her nå, hehe. Er relativt ny i Oslo, og alle tipsene dine har alltid falt i smak før, så føler du er en trygg og smart person å spørre om tips, haha!

Kjersti: Hei! :-) Velkommen til Oslo! Disse donutsene er fra Fryd, men det er ikke en butikk. Bare en popup shop som popper opp forskjellige steder av og til. Jeg er ikke så stor fan av bakverk så har egentlig ingen tips - men det er veldig god is på Paradis på Tjuvholmen! Jeg liker takeaway sushi fra Alex Sushi, men det er av den dyre sorten. Jonathan Sushi i kjelleren på Steen & Strøm er ganske mye billigere, og veldig god den også selv om den ikke er like "fancy". Det finnes sikkert haugevis, men når det gjelder sushi er jeg pysete på å prøve nye steder!

åh yuum - de så supergode ut da !

Flotte bilder:-D Hvor er skjerfet ditt fra?

Veronica: takk <3 det er dessverre fra en nettbutikk som er lagt ned :-(

Åh de så helt utrolig gode ut, haha! Bra du har blitt bedre :)

Hvor er skoene dine fra?:)

anonym: Acne :-)

Hvor er skjerfet ditt fra? :)

Astrid: fra en butikk som er nedlagt nå, dessverre :-(

Skriv en ny kommentar