VERDENS BESTE TRENINGSTIGHTS

I samarbeid med Tights.no
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Ok, det begynner å bli noen år siden jeg utnevnte "verdens beste treningstights" her på bloggen. Og nå var det jammen på tide at jeg fikk meg en ny, for den forrige favoritten er ikke å få tak i lengre, så den jeg har er så slitt at det nesten er litt pinlig å gå med den. Tights.no har sendt meg et fresht treningsantrekk, og jeg falt helt pladask for tightsen. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Tightsen jeg har på meg er en limited edition-modell fra 2XU. Den er HØY i livet, noe som er veldig viktig for meg. Å hoppe rundt på trening og dra opp tightsen hele tiden er helt uaktuelt for meg. Modellen med dette printet finnes kun i 3000 eksemplaret på verdensbasis, og ble lansert i Norge for bare en uke siden. Så hvis man vil ha akkurat denne tightsen, er det bare å skynde seg! Det første partiet som Tights.no tok inn ble utsolgt med en gang, men det er fortsatt mulig å kapre en fra det andre partiet. 

Jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor gull denne tightsen er. Og nedenfor her kan du se det høye livet også. Det skjer ikke at jeg drar på trening med en tights som sitter helt nede på hoftene - det er ikke bare klønete å dra den opp hele tiden, det får meg til å føle meg ukomfortabel også. Uansett hva man skal trene, så er det godt å vite at klærne sitter, og at man slipper å tenke på akkurat dét. Tightsen er også veldig god å ha på seg, den er normal i størrelsen og den er ikke gjennomsiktig. Jeg har ikke hatt min tights lenge, men 2XU er jo kjent for å ha veldig god kvalitet, så jeg satser på at denne tightsen blir med meg lenge! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
                                                                                  Tightsen finner du HER ♥

Skoene jeg har på meg er fra Adidas, og de kan du få her. De er mye og utrolig lette på foten - og så elsker jeg marmorlooken på dem. Fort gjort at de blir brukt som hverdagssko tenker jeg! Langermet treningsgenser er et must for meg, jeg trener faktisk alltid i lange ermer. Denne genseren fra Nike kan kjøpes her
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Tights.no har et stoooort utvalg av treningstøy, treningssko, alt slags tilbehør, smartmat, energibarer, treningsutstyr og så videre. Så sjekk ut nettbutikken hvis du er på utkikk etter noe nytt, som kan hjelpe og motivere deg til å komme deg på trening. Jeg gleder meg spesielt til å ta i bruk LEVITY fitness minibands, som man kan bruke til å trene styrke hjemme. 

Sjekk forresten ut Facebook-siden til Tights.no her! De har ofte konkurranser og give aways. Jeg har jo faktisk hatt konkurranse for dem på bloggen tidligere, og de har såå mange fine premier. I tillegg kan de følges på Snap (tights.no) og Insta (@tights_no) hvor de ofte legger ut oppskrifter og masse annet gøy. God trening! :-) 

12

Gud - så fin den tightsen var!! :) Får skrive den opp som bursdagsønske :) hehe

Shit de ser digge ut! Tror vi har litt lik smak i tightser og da burde du sjekke ut lululemon. De har masse på den sport fashion butikken på Eger:)

klem

Veronika: ja, de er utrolig deilige å ha på :-) Tusen takk for tips! Ha en fin dag og klem tilbake!

Så fin du er, Ida! :D

Litt tilfeldig spørsmål, men hva syntes du er finest av string og hipster?:)

Christine: hipster :-)

Da er min aller første 2xu-tights bestilt! Litt ekstra motivasjon for å komme ordentlig i gang :)

Sofie: wohoo, gled deg! :D <3

Har du rukket å prøve disse strikkene? Kan du vise noen øvelser?

Hei Ida! Hvilken strl har du i denne tightsen? Jeg bruker strl S i de vanlige gamle 2xu tightsene, men lurer på om jeg skal gå opp en strl her. Vil du si at den er stor eller liten i størrelsen?

Lina: jeg har M, og syns den er helt vanlig i str :-)

Skoene, funker de som treningsko eller bruker du de mest som hverdagsko?

Skriv en ny kommentar