TORSDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Hei og hopp! Jeg kom akkurat inn døren her hjemme, etter en lang dag med skole og eksamensskriving. I dag satte vi oss på kafé for å skrive - vi trengte rett og slett litt forandring av miljø. Om det hjalp så mye vet jeg ikke, men vi snegler oss nå videre i noe som kjennes ut som et kaos. Jeg kjenner at jeg egentlig er for sliten til å klage over hvor lei jeg er av eksamen. Da er jeg lei da, hehe. Det er ikke engang noe å si "hehe" til. Jaja. Jeg vet at de som sitter i samme båt forstår. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Selv om jeg nettopp kom hjem, har jeg allerede rukket å spise et brett med sushi. Nå tenkte jeg å gå i gang med en skikkelig rydderunde. Når jeg ikke er helt fornøyd med det som foregår inne i hodet, hjelper det så innmari å bare rydde. Og vaske. Og kaste. Lets face it. En knallrosa Juicy Couture joggis har ikke noe å gjøre i skapet mitt lengre. 

Okeeey, lykke til med livet, som jeg sa til vennene mine i klassen i stad, rett før jeg snudde på hælen og snublet ned en kant.
I lige måde, Ida. 

13

Veldig fint antrekk :)

Hvor er kåpen fra?

Hei Ida!

Kan du som Osloborger gi min venninne og meg noen gode Oslo-tips. Vi skal dit neste helg, og har lyst å gå andre steder enn opp og ned Karl J. Sist jeg var innom på Zara lå det mer klær på gulvet, enn på stativet. 30 min for å prøve, og er du heldig klarer du å presse deg inn i prøverommet. For der er det også selvfølgelig drit mye klær. Og hvis du skulle være så (u)heldig å finne deg et plagg, ja da venter nye 30 min i kassakø. Det er det værste jeg har sett. Kan ikke skjønne at de kan drive butikk sånn?

Som du kanskje skjønner søker vi mot andre butikker. Så hvor handler du? Og hvor spiser du? Vil ikke ha kinamat eller fancy gåselever! Men vil heller ikke ende opp på Egon.

Hadde satt veldig pris på en liten osloguide :)

JS: Zara i Karl Johan er kaotisk ja :O Prøv Zara i Bogstadveien i stedet, hvis dere har lyst å handle på Zara. Jeg liker godt å shoppe i Bogstadveien, vet ikke med helgene, men i ukedagene er det mye mindre mennesker der enn andre steder. Og så liker jeg å shoppe på Paleet (i Karl Johan) og Byporten som faktisk ligger på Oslo S. Ikke forveksle det med Oslo City, som er det største senteret på Oslo S! Hvis dere vil ha en lett/sunn lunsj kan dere jo kjøpe dere en smoothie bowl på The Juicery på Frogner, eller eventuelt sjekke ut Kolonihagen. Til middag syns jeg det er vanskelig å komme med ett godt tips, jeg liker Alex Sushi, Dinner, Mr. Bay, LilleAsia, Delicatessen.. Jeg er dårlig på å teste ut nye steder, men disse er jeg jevnlig hos. Kos dere masse i Oslo <3

Argh, føler sånn med deg! Har bare lyst til å kaste opp og legge meg for å sove når jeg hører ordet skole eller eksamen. Merkevarebygging er jo så stor også, i tillegg til at vi fikk en ny i strategisk prising forrige fredag med enda kortere frist og enda mer å gjøre! Vi er "heldigvis" ikke alene om å føle slik akkurat nå. Lykke til Ida :-)

Emma: masse lykke til du også <3

Hvilken kafé er dette? :) Så veldig hyggelig utB

Anniken: Sentralen :-)

Synes du er utrolig flink som både blogger og studerer samtidig! Andre bloggere sier at blogging er fulltidsjobb, men du klarer å kombinere :-)

Mari: takk for det Mari, gjør mitt beste <3

Hei :)

Hvor er jakken fra?

Hvorfor svarer du ikke på hvor jakken er fra ? Spurt 2 ganger.

Kanskje du kan si fra om at du ikke svarer på slike spm. Så slipper jeg å klikke meg inn her å mase.

Pia: jakken er fra Ravn. Det er faktisk det spørsmålet jeg svarer på aller mest, så beklager hvis jeg har oversett din kommentar :-)

Skriv en ny kommentar