GRØNN HELG

Hei kjære lesere 

Bloggen var nede i hele går på grunn av strømbrudd hos Side2 og Nettavisen, så jeg fikk rett og slett ikke logget inn her og sagt hei. Men nå ser det ut til at alt fungerer igjen! Faktisk så skulle jeg ha vært på fest i går, for Nettavisen fylte 20 år. Men alle jeg skulle gå sammen med fikk barnevakt-problemer eller bestemte seg for å droppe ut i siste liten, så da det bare var meg igjen, fristet det ikke så veldig å gå alene. Dermed fikk jeg en bonus-helaften med smågodt og eksamensskriving, og det føles veldig bra i dag. Selv om jeg fikk et rastløst YOLO-utbrudd ved midnatt, og prøvde å kartlegge hvem av vennene mine som var ute på byen. Men det er vel sånt som skjer, når man har kroppen full av sukker og har sittet litt for lenge med bøkene. Jeg holdt meg heldigvis hjemme, noe formen min takker meg i dag :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
I dag startet jeg dagen med å lage denne grønne bomben av en smoothiebowl. Den er superrask å lage, og med få ingredienser. Er det noe jeg ikke gidder, så er det å handle en haug med merkelige ting for å lage en smoothie. Jeg foretrekker å bruke ting som jeg vanligvis har i kjøleskapet, for da er sjansen mindre for at det blir stående der helt til det må kastes. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Ingredienser: 1 banan, mesteparten av en avocado, en liten skvett kokosvann, to fulle never spinatblader, saften fra en lime og en stor neve isbiter 

Prøv den, den er veldig god! Men isbitene er viktig, for denne smaker best når den er kald. Og vær forsiktig med å ikke helle i for mye veske hvis du vil ha den som bowl. Vi vil jo ikke at den fine toppingen skal drukne ;-) 

Nå skal jeg skype litt med eksamenspartner Siri - ja, vi er litt late i helgene. Men for en luksus, å kunne samarbeide selv om begge sitter hjemme hos seg selv og slurper kaffe i pysjen. VI snakkes senere!

19

Ser godt ut!

Et lite tips; har du prøvd å bruke frossen spinat? Da trenger du ikke isbiter. Jeg pleier å ta 4-5 spinatkuler. :)

Pernille: takk for tips! Det streifet ikke tankene mine en gang :O men så genialt <3

Det er så kjekt å lese bloggen din for tiden, det virker som du har det så bra med deg selv, og det vises virkelig utad! ☺️

Anita: takk Anita, det var hyggelig å høre <3

Haha var først innom bloggen din når blogg var nede og da stod det at bloggen ikke eksisterer lenger. Var redd du hadde bestemt deg for å slette bloggen en gang for alle! Det hadde vært kjipt med tanke på hvor bra bloggen din er! <3

anonym: no worries, jeg er her :D <3 hehe

Leste i Sophie Elises bok at hun hadde sendt deg fanmail for maange år siden, men at du ikke hadde svart (for man rekker jo ikke svare alle) Uansett, hadde jeg vært deg hadde jeg søkt litt i innboksen, for det hadde sikkert vært kjempegøy for deg å lese hva hun hadde på hjertet!! :):) Ha en fin søndag!

Anonym: ah, jeg måå få kjøpt meg den boken :-) Men får nok ikke tid til å lese den før det er juleferie! Jeg har faktisk en mappe i mailen min som heter "ulest lesermail" fra 2009, da jeg gjorde det slutt med kjæresten min og ikke gjorde annet enn å sitte og takke for støttende mails. Hehe. Jeg gjorde et søk nå, og fant faktisk en veldig hyggelig mail fra Sofie 14 år. Morsomt!

Babe! Hvor har du kjøpt planneren?

Camilla: på Etsy.com! :-)

Tina Omsøy

Er du fornøyd med salongbordet ditt, Ida?

Vurderer og kjøpe det samme selv, men siden du har « irritert « deg så mye over plassen på 37 kvadrat må jeg bare spørre, hehe! Min nye leilighet er på samme størrelse nemlig. Anbefaler du det eller hadde du kjøpt et annet i dag om du fikk mulighet? Koster jo relatvt mye penger så greit å høre først :-)

Tina Omsøy: det fra Bolia? Jeg har holdt på å bytte det ut flere ganger, det ser ganske tungt og stort ut i en så liten leilighet. Men for all del, det er jo et utrolig kult bor og man får en del oppbevaring inni det. Jeg har en veldig smal stue, kan jo hende at det fungerer bedre med din planløsning :-)

Tina Omsøy

Ja det fra Bolia.com ja :-)

Tusen takk for svar. Ja var det jeg tenkte, har hørt mange sier det samme som deg.

Hvordan bord er det du ønsker deg nå da eller har sett på? :-)

Tina Omsøy: skulle jeg kjøpt et bord akkurat i dag, ville jeg gått for noe spinklere, i denne stilen: http://www.ellos.no/ellos-home/sofabord-axx-stort-75x75/488794?Ns=RankValue3|1&Nao=6&selArt=662710&pr=0C1B2S3T

Det bordet der er superfint i både pris og størrelse, skulle bare ønske det hadde gullfargede ben :D

Se her Ida! http://www.trademax.no/mobler/bord/marmorbord/accent-sofabord-kvadrat-50x50-lys-marmormatt-messing-p100790

Pia: superfint, men det er vel et sidebord? :-)

Står sofabord. Og de har mange typer bord og størrelser i butikken sin. Tenkte bare å tipse deg siden du skrev at du ønsket deg bord i marmor med gullfargede ben :)

Pia: snilt av deg :-)

Skriv en ny kommentar