I DAG MÅ NOE SKJE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset
Sola skinner, det er søndag og jeg satt oppe til langt på natt og jobbet med eksamen. Med andre ord er jeg skikkelig fornøyd og rolig i dag, og det er deilig! Da kan jeg slappe litt ekstra av i dag, før en ny uke begynner. Den kommende uken må jeg skrive ferdig to store oppgaver i tillegg til forelesninger, jobboppdrag og forhåpentligvis litt trening, så da blir det bare å holde tunga rett i munnen :-) 

Denne søndagen MÅ inneholde noe mer enn å sitte på en stol og skrive - jeg er allerede i ferd med å legge middagsplaner ute av huset. Altså. Håper jeg husker hvordan man sminker seg, og hvordan man snakker med folk. Jeg som aldri føler meg ensom, denne helgen har vært litt ensom. Men det har jo vært mitt eget valg, og jeg har hatt godt av stillhet og full fokus. All good in the hood! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset
Ønsker deg en fantastisk søndag, og håper at du også har sol 

12

Så fine bilder :)

For et stort pågangsmot du har! Du motiver meg :-D

susanne: <3

Så fin du er 😍 Hvor er den flotte kjolen fra? 😊

Elise: den er fra By Timo. Håper du har en fin søndag <3

Du er flink! Jeg er mye stresset med skole, og klarer nesten ikke å fokusere for tiden altså:( Hvordan klarer du å sitte i mange timer lese og lese?

Mariam: spiser godteri, drikker kaffe, tar gode lange pauser <3

tusen takk for ny skole motivasjon, trenger det nå, for føles av og til helt uoverkommelig. hender jeg går inn på "studier" kategorien din for og bli inspirert og få en ny lyst :-)

Henriette: så hyggelig, Henriette <3 Men uff, føler deg 100%. Det føles bare så håpløst noen ganger! Masse lykke til og klem til deg!

For en nydelig kjole, Ida! Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i den? Jeg tror jeg må ha enten M eller L, og jeg er sikkert en størrelse større enn deg, så veldig fint hvis du hadde svart.

Pauline: hei! :-) Jeg har M i den, syns den er helt normal i str. Klem

Tusen takk for raskt svar! Ha en fin kveld:-)

Skriv en ny kommentar