NÅR MAN FØRST HAR UFLAKS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Dere som følger meg på Snapchat forstod sikkert at jeg ikke kom til å titte innom her i går kveld. For i går kveld var det som om uflaksen bare ballet på seg, for hvert steg jeg tok. Det startet på trening. Etter én av to gruppetimer jeg var påmeldt, er jeg så sliten at jeg tenker nei takk, og bestemmer meg for å dra hjem. Men låsen på skapet mitt ville ikke lystre når jeg ruller meg fram til riktig kode, så det blir redningsaksjon med kontrollspørsmål og avbitertang. Et øyeblikk ser jeg for meg at jeg må overnatte på treningssenteret, det er et ulykkelig øyeblikk. Når jeg endelig kommer ut, pøser det regn fra himmelen. Jeg har på meg sånne såpeglatte Acne-sko som man egentlig skal sette ekstra såle under - gjett hvem som sklir på vei til bussen. På bussen blir jeg stressa, jeg har ny iPhone, men løper rundt med to telefoner fordi Ruter-billetten nekter å forlate den gamle iPhonen. Så mens jeg rigger meg til, deler internett fra den ene telefonen til den andre, graver meg til bunnen av veska for å finne studentbeviset mitt i tilfelle kontroll... Så bare flyr BH'en min ut av veska. Ikke at jeg merker det før jeg kommer hjem, for da hadde jeg jo plukket den opp. Jeg bestemmer meg for å handle på vei hjem, og det topper seg når jeg forlater butikken og mister veska på hodet, så alle tingene mine triller bortover den våte asfalten. 

Jeg tror vi kan konkludere med at: hadde jeg satt meg ned for å blogge i går kveld, hadde Macen garantert tatt fyr. HAHA! Hvorfor er det sånn at når man er uheldig med én ting, så baller det gjerne på seg som en snømann?! Jeg må le. Og håpe på litt mindre utflaks i dag, da.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
For å komme med en liten dose positivitet denne tirsdagsmorgenen også: herregud, så fint det er ute nå! Og tenk at det er november allerede. Tiden flyr så fort, og akkurat nå syns jeg det er positivt. Alltid én dag nærmere juleferie :-) 

PS. Hvis noen finner BH'en min i dag, værsågod. Jeg har en hel rack med prikk like ubukte BH'er, så det er liksom ingen krise. 

26

HAHA! Altså - det er innlegg som dette som gjør deg til min favorittblogger! Gjenkjennelsesfaktor til tusen!

Ekstra gøy var det den gangen jeg skulle dra direkte til jobb etter trening og hadde glemt å pakke BH i treningsbagen. Og ikke kunne jeg dra hjem igjen heller fordi jeg skulle i møte med en kunde. Så jeg måtte gå hele arbeidsdagen uten BH.. Profesjonelt altså..

Heidi: hehe. Men å gå uten BH er jo liivet <3

Haha Ida! jeg må le! Nå fikk du i hvert fall smilet frem hos meg på ein ellers blytung dag med eksamensjobbing. All creds til deg og takk skal du ha :-)

Anne: så fint! Og lykke til med eksamensjobbingen din, snart er det jul <3

HAHAHA! Fantastisk! Kjenner meg veldig igjen, men har heldig vis aldri mistet BH-en.

Hva heter du på snap? Trodde jeg hadde lagt deg til, men får aldri opp noen av snappene dine :-)

Henriette: idawulff heter jeg der :-)

Hahaha !!! Du er herrrrlich du Ida ;)

😂😂😂

Haha, sånne dager er noe dritt..;/ Men greit å gjøre seg ferdig med det på en dag da, sånn at det ikke sprer seg utover uka liksom;P

Ha en flott kveld videre:))

Love it!! :) ha ha

Du, tett nese her. Du hadde en sånn Organic thai balm på snappen. Desperat, vil helst puste!! Fortell hvor du har kjøpt den og redd et liv!!

Ingeborg: den er kjøpt i Thailand! Men det eneste som faktisk funker: otrivin nesespray med MENTOL! den redder liv, selv om det gjør vondt i hjernen å spraye den inn, haha. God bedring <3

"Det va no som svarte!" Haha! Håper du har hatt en bedre dag i dag og at resten av uka di blir ålreit <3

Martha: takk Martha, ha en fin uke <3

Jeg har deg på snapchat, og har hatt det ganske lenge, men jeg får aldri opp snappene dine? Måtte sjekke nå, og det er riktig snap som er lagt til :(

Victoria: Hei! :-) Jeg pleier å blokkere når folk printscreener bilder av meg når jeg ikke ser noen grunn til det, kanskje det er det som har skjedd? Ellers aner jeg ikke altså, brukernavnet er idawulff :-)

Hahaha!! Uff, så mye på en gang! Håper du fikk sove godt i natt og at ulykkesrekka er over for denne gang! Klem❤️

Stine: <3

Jeg har også hatt deg på snapchat lenge, og får ikke opp noen av det du legger ut på mystory. Jeg har aldri tatt printscreen av bildene du legger ut, det er jeg helt sikker på.

Jeg TROR grunnen til at det baller på seg med negative ting når en ting først har gått galt - er fordi tankene dine da er på en såpass lav frekvens at vi tiltrekker oss flere hendelser på den frekvensen. (Tanker er energi) En ulykke kommer sjeldent alene stemmer sålenge vi ikke er bevisst på at vi må endre tankene vår. Er lett for å tenke "bare vent å se, typisk at det skjer ENDA en negativ ting iløpet av dagen" og hva skjer så? Ulykkene kommer dalene for det er dette signalet vi sender ut;)

Anni: hehe, kanskje kanskje ikke! <3

Hm, rart! Prøvde å fjerne, og legge deg til igjen. Nå veit jeg ikke om du har snappa noe mer de siste dagene, men har fortsatt ikke fått opp noe. Så kjedelig altså.

Jeg har ikke tatt screenshot heller. Er jeg veldig sikker på hvertfall.. Da må jeg isåfall ha kommet borti, men er ingenting på bildene mine heller. Haha, unnskyld for at jeg virker så desperat. Bare så irriterende at det er noe som ikke fungerer.

Victoria: har snappet noen videoer i dag, ser du dem nå da? :-) vet dessverre ikke hvordan jeg kan hjelpe deg!

Håper en uteligger fant den! de trenger den nok

Jeg har også hatt deg på snap en stund, men ser heller ikke noe til snapene dine. Kan ikke huske å ha screenshota noe🙄😅

Hvor er jakken din fra? :-)

Skriv en ny kommentar