KAFFEPAUSE & YOGAPANTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
God dag, kjære lesere! Her er det full skrivedag på gang, Siri og jeg har inntatt skriveboden - altså min leilighet, og vrir oss i engelsk pensum mens vi prøver å tenke positive tanker. I dag kom jeg til å tenke på at dette er vår siste gruppeeksamen sammen, sett bort i fra bachelor. Selv om jeg ikke er så fan av å skrive gruppeeksamen (fordi det henger over en lenge og blir kaotisk), så er det litt rart å tenke på. Litt motiverende også. Bare å sette inn støtet nå, så trenger du aldri å streve med dette igjen! Hehe. Det føltes litt annerledes da vi visste at vi hadde sånn femten stk igjen. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Hvor søte er ikke disse kaffekoppene?! Fikk dem av Mariabestis da jeg hadde bursdag, og kan ikke annet enn å si meg enig i buskapet ;-) 

I dag går det i store doser kaffe og comfy klær. Yogapantsene mine har fått hull i skrittet, så man kan jo trygt si at de er godt brukt. Akkurat nå gleder jeg meg til vi skal avslutte skrivedagen med en tur på trening. Vi skal prøve noe nytt i dag, det er jo alltid spennende. Håper jeg ikke kløner!

16

Så herlig :)

så søte kaffekopper :D

ha en fin dag <3

Hege Kristin: takk det samme <3

Hei :)

Så fin jakke! Hvilken modell er det og hvilken størrelse har du i den?

masse lykke til <3

hvor kjøper du yogapantsene dine? sliter med å finne noen fine og de jeg har fra victorias seceret begynner å bli gaanske slitt og godt brukt :)

Kaia: tusen takk <3 de jeg har er fra Run&Relax, klem

Hvor er koppene fra? :D <3

Linn: tror de er kjøpt på Home&Cottage :-) <3

Er samme kull som deg på HK, men annen linje. Har dere ikke to vanlige fag på nyåret med gruppeeksamen også?

Hege: Ja, vi har to vanlige fag på nyåret i tillegg til bachelor. Men jeg har fått høre at disse to fagene (markedsanalyse + markedsrett og etikk) vil gi oss to skriftlige eksamen og én individuell hjemmeeksamen. Det kan godt være at jeg tar feil altså, er det de samme fagene du skal ha? :-)

Alle yogatightsene jeg har hatt fra Run&Relax har fått hull i skrittet etter typ 2 gangers bruk, og jeg så at det samme skjedde med Ingerindubai. Jeg holder en knapp på dårlige sømmer. Det er så kjipt, for de er jo de mest behagelige plaggene, ever!

Marit: åå, er det sant :-( Håpet det var min egen feil at det ble hull, for de er jo så deilige.

Masse lykke til! Selv har jeg tre eksamener frem til 5. desember, som jeg ikke fikk datoene på før for tre uker siden. Da blir det lange dager, haha!

hei :) hvilken jakke er dette?

Markedsanalyse og Salgsledelse skal jeg ha. Aner ikke hvordan eksamensoppsettet er.. Gleder meg sånn til å bli ferdig! Lykke til i eksamensperioden. :)

Hege: samme til deg <3

Skriv en ny kommentar