HANGOVER SUNDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå tenker du kanskje at jeg har vært ute og ranglet, mistet lommboka, knekt en tann og stjålet et rasfare-skilt. Men neida! Jeg satt fra klokken syv i går kveld til halv fem i natt og spilte spill. Ungdomstiden er offisielt OVER, hehe. Men klein blir man jo likevel. Idabestisen disket opp med sangria og snacks, og vi fikk spilt både Ligretto, Trivial Pursuit og Alias. Herregud, så dårlig stemning det blir. Men på den gode måten. Når man spiller Ligretto kan man faktisk kalle venninnene sine så stygge ting man vil. Stresspill free pass.

I dag sov jeg lenge, og da jeg våknet måtte jeg bare be meg selv om å ikke stresse og heller sove litt til. For en hodepine! Jeg har gjort flaut lite nyttig i dag, men det er helt greit. Jeg er bare glad jeg ikke går med skritteller. Tipper den hadde vist 39 skritt denne søndagen, haha. Men i kveld skal det bare hviles altså. Jeg står ovenfor en skikkelig bad uke, hvor to bibler av noen gruppeeksamner skal leveres inn, jeg skal på forelesninger hver dag og jeg skal ha ekstra matteundervisning. I tillegg skal jeg trene og prøve å late som jeg har et interessant liv her på bloggen. Så, ja. Nå er det dyne i sofaen, te og film som står på planen :-) 

11

Morsomt å se at det ikke bare er meg og mine venner som blir høylytte og mindre hyggelige med hverandre på spillkvelder! Alias er jo selve garantien for uvennskap! Haha!

Og du forresten, de gruppeeksamenene, forelesningene og ekstraundervisningen nailer du! Snart ferie vettu :-)

Anne: heldigvis <3

Haha, jeg synes slike søndager har sin sjarm. Personlig pleier jeg egentlig å planlegge å være hangover når jeg skal ut dagen før, da føles det liksom ikke så mye som en dag en har sløst bort som en dag man egentlig følger planen man hadde laget.

Eise: der sier du noe! God idé, hehe.

Ida! Du måå lage hjemmelaget salsa med koriander til tacoen din. Det er så goodt

Marthe Sofie

Haha herregud! Sjekka hvor mange steg jeg selv hadde tatt siden du nevnte det og der sto 34!! Så du er nok ikke alene om å hatt en veeeeldi rolig søndag, haha

Marthe Sofie: hahah, 34 er innafor på en søndag sier vi! <3

ser så godt ut!

Hahaha, jeg kaller vennene mine for de de verst tenkelige ting når vi spiller ligretto! Stakkars folk .. 😂😂

Donald Trump ble president. Den som venter for se nå da, hva den mannen virkelig kan gjøre. Betyr dette slutten på NATO...

Hva er din mening og stiller du deg skeptisk og redd for fremtiden som Donald som president?

Karoline: redd for framtiden min vet jeg ikke akkurat, men jeg kjenner jeg er VELDIG nysgjerrig på hvilke konsekvenser Norge vil merke. Vi samarbeider jo tett med USA på flere måter..

Skriv en ny kommentar