DEN BESTE MELDINGEN JEG KUNNE FÅTT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Hei fra dagens hjemmekontor! Jeg vet at dette kanskje kommer til å slå dårlig ut på karmaen min, men i dag morges våknet jeg til SMS fra skolen om at forelesningen var avlyst pågrunn av sykdom. Altså, foreleseren vår i samfunnsøkonomi er verdens søteste dame, men fy søren så glad jeg er for at hun ble syk i dag! Følte nesten at mine bønner ble hørt, for det er ingenting jeg trengte mer enn å ligge i sengen og skrive oppgave i dag. For ikke å snakke om at jeg slapp unna en dag med økonomi, som definitivt er min svakeste side. 

Så hos meg går det i kakao med krem, nytt sengetøy og kosedress i dag. I morgen er det levering av eksamen i merkevarebygging, så jeg er likevel litt anspent og stresset. Men hva passer vel bedre da, enn å ligge på en rosa sky og tenke på at livet går videre uansett hvordan det går ;-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Shout out til alle som sitter med hodet i hendene og jobber med eksamen, snart sitter vi med munnen full av pinnekjøtt og har glemt den ekle følelsen vi hadde i kroppen! 

49

Kan du svare på neseoperasjon kommentaren?

Anonym: Hei, den svarte jeg på da du spurte for noen dager siden. Jeg har ikke gjennomgått neseoperasjon :-)

Sitter her med hjemmeeksamen selv og motivasjonen er på bånn:( Elsker at du skriver om eksamenstider!! Kjenner meg så igjen og gleder meg fryktelig til julekjoler og stappfulle mager :)

Rikke: ønsker deg masse lykke til <3

Herlige bilder!

Victoria Larsen: tusen takk <3

Elsker det sengetøyet - i morgen har jeg studie dag og oppgaven skal definitivt jobbes med fra sengen, hehe!

Martine Ellefsen: kos deg med studiedag <3

Hvor har du kjøpt koppen? :)

Kristina: koppen er fra Kremmerhuset <3 klem

Hvor er sengetøyet fra? Superfint :)

Angelia: sengetøyet er fra H&M Home :*

Åh, for et nydelig sengesett! Hvor er det kjøpt? :)

Anna: kjøpt på H&M Home i Bogstadveien :-)

Masse lykke til med lesing og eksamen! Ikke glem å ta små pauser innimellom og finn deg noe godt å spise <3 Mat var hvertfall min største motivasjon i eksamenstida, husker jeg, haha!

Marie Vigebo: MAT sier jeg bare <3 tusen takk!

ÅH JAA, tenk at det finnes et LIV etter alle disse eksamenene! Det er jo nesten ikke til å tro, hvert fall ikke nå. Lykke til med alt sammen! We can do it!

supermarie: lykke til du også <3 klem

Kan du legge ut link til sengetøyet? Og er du fornøyd med kvaliteten?😍

T: jeg kjøpte det på H&M Home i Bogstadveien, har ikke sett i nettbutikken. Og så har jeg ikke sovet i det enda, det skal innvies i natt :-)

Den siste setning var virkelig alt jeg trengte av motivasjon idag. Can't wait!!

Anonym: <3

Godt å høre at vi er flere om denne eksamenstiden. Hadde en skoleeksamen idag og så venter det ny på fredag. Kjenner det er godt å synes litt synd på seg selv, men så leser jeg om din eksamenstid og multiple innleveringer til samme tid og skjønner jeg kanskje ikke skal klage så høylytt likevel hehe Masse lykke til! Smilte bredt da jeg leste siste del av innlegget! Ikke mange dagene eller ukene til jul og ferie er her :D

Stine: man skal aldri la være å synes synd på seg selv fordi det muligens kan være mer synd på andre! Ellers måtte vi holdt kjeft alle sammen, for det er tross alt krig i verden. Sååå jeg syns du skal få lov å synes synd på deg selv, Hehe. Ønsker deg masse lykke til med eksamen på fredag! Klem

Hei

Hvor er den nydelige lampen din fra?

Klem

Hanna: Ellos :-) klem til deg!

Hei Ida!

Så utrolig fin seng, hvor er den fra? Hører gavlen til eller er den kjøpt i tillegg?

Solveig: hei :-) sengen er fra Jensen, gavlen er fra millemoi eller noe sånt! Klem

Jeg blir direkte motivert av å lese bloggen din! Jeg selv har mange prøver, går på VGS og selv om jeg øver mye er det ikke alltid jeg får karakterer jeg hadde håpet på. Livet går videre som du sier! Deilig å høre at ikke bare jeg har denne ekle følelsen i kroppen.

LYKKE til Ida!

Anonym: takk det samme kjære deg <33 hyggelig å høre at du blir motivert! Klem

Koselig med jul snart ja, har allerede kjøpt et par julegaver! Lykke til med eksamen :)

Therese: Åå gleder meg til julegaveshopping :D

Hei! Hvor er det fine bilde fra?

Lise: det er fra desenio :-)

Hei Ida.

Jeg har lest bloggen din hele mitt liv kjennes det ut som. Men jeg er 27 nå, og tror jeg fant deg mens jeg gikk på vgs. Er innom bloggen din flere ganger daglig. Har muligens kommentert et par ganger tidligere, men må innrømme at jeg er dårlig til det dessverre.

Jeg lurte på hva det er du egentlig studerer?

Hilsen en forvirra sykepleier.

Marte: jeg studerer markedsføring :-)

Haha jeg sitter her med den ekle følelsen i kroppen, og har snart min første eksamen etter jeg begynte på skole i Danmark😅 Gleder meg til det er overstått og man kan ta juleferie med gooood samvittighet!

Lykke til med innspurten før jul :D

Anonym: åh, masse lykke til! Og hils mitt kjære Danmark fra meg <3

Hehe alltid digg å få melding om at foreleser er syk når man ikke føler for å forlate sengen. Gleder meg sykt til pinnekjøtt og sånt, så det er bra motivasjon! Men er ikke så glad i julen ellers.. og alt for tidlig med julepynt, Bogstadveien er helt full av det allerede.. Men julematen er sykt digg!

Hvor er den sovemasken fra? :))

Martine: Zara Home, men den er noen år gammel :-)

Den siste setningen tok jeg rett til hjertet, takk!(Bortsett fra at jeg vil heller ha munnen full av ribbe...) Lykke til :)

MarieB: hehe okey, ribbe til deg da! Takk det samme <3

Leser til eksamen selv! Motiverende å lese at andre står på igså! Haha, men jeg lurte på om du hadde noe hotel anbefaling i København? Skal nemlig kjøpe tur til kjæresten i julegave!

Cathrine: Hei :-) Jeg har kun bodd på Comfort Hotel Vesterbro. Ålreit hotell med fin beliggenhet. Klem

For et perfekt sted å skrive oppgave, kunne ønske jeg kunne gjort det selv!

Kan ikke vente med å bli ferdig med semesteret og dra hjem til norsk jul.

girlinnyc: håper tiden går fort for deg :D lykke til og god tur hjem til Norge <3

Det er så fantastisk å komme inn her å lese litt om at det ikke bare er jeg som har den ekkle eksamensfølelsen.. haha! Sitter selv med bedriftøkonomisk analyse, å bare venter på å bli ferdig! Masse LYKKE TIL, i eksamensperioden din, søte deg <3

Kristina: æsj, bedriftsøkonomi! Masse lykke til du også <3 klem

Skriv en ny kommentar