FEM TANKER PÅ EN ONSDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
 I dag våknet jeg til en skjerm full av forhåndsviste meldinger. "Fy faen, han vant" var det første jeg fikk øye på, og jeg hadde bare lyst å slå hodet i veggen. De som syns at folk tar for mye på vei angående dette presidentvalget, burde kanskje sette seg litt inn i hvilke konsekvenser dette kan få for resten av verden. Det må være lov å være skeptisk.

 Alt er søren meg mulig på denne jorden. Kanye West skal stille til valg i 2020, og jeg tviler ikke engang på at Kim Kardashian blir landets neste first lady. Men altså.. Kanye kunne sikkert utrettet mer godt enn hva Trump kommer til å gjøre, så det er jo egentlig ikke noe å le av. 

 Jeg må seriøst bli nøyere på å studere regningene jeg betaler. I stad fikk jeg helt panikk fordi jeg fikk en purring i postkassen, så jeg kastet meg over nettbanken for å betale jævelskapen. Ved en tilfeldighet så jeg at purringen gjaldt to plagg jeg sendte i retur for flere måneder siden. Sååå, nei. Fortsatt ikke keen på å betale for de plaggene, you criminals! 

♥ For å være helt ærlig har jeg hatt en skikkelig sutredag - ikke pågrunn av valget altså, selv om det også fortjener litt snørr og tårer. Alt går ikke som man vil bestandig, og noen ganger er det deilig å bare gråte ut som man gjorde da man var liten. Ikke alltid deale med ting som en flink voksen. På slutten av dagen føler jeg meg likevel takknemlig for at jeg bare har små "errors" i livet, det kunne jo vært så mye større og verre. 

Finnes det noe mer riktig enn sushi og iskald drikke i sengen etter en utmattende treningsøkt? Jeg tviler. I dag måtte jeg sitte igjen på trening og vente på at jeg sluttet å svette, livredd for at svetten skulle fryse til is ute i kulda. Haha! Det er kaldt ute, hvis du ikke har merket det enda. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Sånn ser det ut i sengen min akkurat nå! Trøstespiser og koser seg, HEHE. Tror jeg må koble litt ut av den virkelige verden med en episode av Svenske Hollywoodfruer. Får håpe oppførselen til Gunilla Persson ikke minner for mye om USA sin nye president. 

14

jeg også hater at trump vant.. helt sykt

Hege Kristin: :-(

Haha, herlig avslutning på innlegget! Elsker bloggen din og relaterer personlig til absolutt alt du skriver, og har gjort dette i alle år nå. Stå på!!

Mari: tusen takk, og takk for at du leser bloggen. Likesinnede lesere er det som gjør det gøy å blogge! <3

Klarer du å spise all den sushien? Bare av ren nysgjerrighet altså! :D

Sara: det klarte jeg!

Du virker så ekstremt jordnær måten du skriver på, spesielt i forhold til mange andre bloggere.

Herlig å lese bloggen din:)

Siv: det tar jeg som et stort kompliment, tusen takk <3

Hei, ville bare si at bloggen din e helt amazing! Skjønne godt at du e travel, men flere innlegg hadde bare vært positivt 😉What so ever, bare du ikje slutte å blogge så e æ fornøyd💚

*klem*

??: Så hyggelig at du liker bloggen min! Skal love deg at det blir flere innlegg når jeg er ferdig med eksamensperioden :-) Stor klem <3

Hva er sushin til høyre.. ser såååå digg ut :P

Jeg gråt litt i natt. Og litt da jeg våknet. Det er på sin plass å stusse på hvilken retning verden går i, altså.

Jules: <3

Som student i USA akkurat nå kan jeg melde veldig laber stemning, folk gråter, protester i gatene, ja, du føler det i luften faktisk! Utryggheten er til å føle på, hvis landets president kan "grab them by the pussy", så setter dette selsagt ett forbilde for resten av landet; jeg er redd. Tror veldig få jenter går på byen denne helgen for å si det slik.

Skriv en ny kommentar