5 TING JEG SKAL GJØRE I DAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
 Starte dagen med et smil og tenke nytt. En god natts søvn hjelper virkelig på alt. Og å få kaffe på senga er også veldig deilig. Så, check!

 Egenpleie! Jeg må innrømme at jeg har vært og snoket i julekalenderen min igjen, klarte ikke å la være. Ansiktsmaske i fjeset as we speak. Den heter Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, og jeg har allerede fått mesteparten av venninnene mine til å kjøpe den også. Sjukt bra!

 Feire farsdagen. Alle pappaer fortjener litt ekstra oppmerksomhet i dag! Pappa har fått gave, og etterpå skal han få kake som det står "verdens beste pappa" på. Det er jeg sikker på at han er. 

 Besøke mormor og morfar. Åh, det er koselig! Av en eller annen grunn får jeg julestemning av å være hos mormor og morfar, og det er helt innafor. Vi skal ha kaffe, kake og hylle alle i familien som er pappaer regner jeg med. 

 Komme meg hjem til Oslo. Er dere klar over hvor vanskelig det er blitt?! Kunne kommet meg til Karibien på samme tid, haha. Bussen har sluttet å gå, og toget sender buss for tog. Sååå, det kommer godt med at jeg er i godt humør og har hatt en hyggelig helg. Da var det liksom verdt melkeruten hjem igjen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Nei, nå kjenner jeg at jeg har på meg ansiktsmaske på overtid. Jeg får gå og gni den av meg før ansiktet mitt stivner helt! Ønsker deg en fin søndag, og gratulerer med farsdagen til pappaen din som sikkert også er verdens beste pappa ;-) 

19

Så koselig! :D ha en fin Søndag!

Victoria Larsen: håper du har hatt en fin søndag også <3

ha en fin søndag! Hvilken ansiktsmaske bruker du her? :) <3

Elisabeth: fra the body shop, navnet på den står i teksten! :-) klem

Like vakker selv med "gjørme" i ansiktet!!

Marte: haha, takk for det du! <3

ha en fin dag <3

Hege Kristin: takk, håper du har kost deg i dag <3

Jeg søkte litt ang masken, og hva som er i. Kom over bambuskull, som visstnok skal være kjempe bra for huden. Etter å ha lest litt om det, måtte jeg bestille en svamp hjem. Lest om det på forskjellipge nettsider og svampen får masse bra tilbakemeldinger.

https://masaga.no/butikk/kremer-ol/238/ansiktssvamp-bambuskull-detail - her bestilte jeg min for 58 kr :)

:)): skjønte ikke helt sammenhengen mellom masken og svampen? :)

Det som gjør masken du har på deg så bra, er bambuskull. Og svampen inneholder bambuskull, en rensesvamp man kan bruke morgen og kveld. Bambuskull er vistnok veldig bra for huden.

:)): ahaa, skjønner! Jeg kjenner ikke til bambuskull, men er veldig fornøyd med masken i hvertfall :-)

Hvor er det du har på deg fra? Så søtt :)

Tina: det er fra H&M :-) Klem

Kjenner følelsen. Jeg er så lei styret med kollektiv Oslo-Tønsberg om dagen. Vurderer å kjøpe bil snart for å slippe altså!! Men så kommer man hjem til Tønsberg og alt er liksom glemt❤️ Ha en super start på nye uke imorgen, Ida:-D

Camilla: håper det ordner seg med transporten veldig snart, bare synd at bussen har sluttet å stoppe i Tønsberg for godt :-( takk det samme <3

Hvor er kjolen fra? :-)

Hei! Hvorfor har man ansiktsmasken kun i "halve" ansiktet? 😀 Ikke nærmere munnen eks.

Benedicte: jeg holder ansiktsmasken unna øyne og lepper fordi det er mer sensitive områder som kan bli irritert av denne slags produkter :-)

Skriv en ny kommentar