FOR ALLER SISTE GANG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Tilbake i Oslo, frisk som en fisk og klar for en ny dag. I dag skal jeg på skolen og i et spennende møte angående en ny samarbeidspartner. Hvis jeg får stappet en treningsøkt inn i denne dagen også, blir jeg så fornøyd atte hjelp! 

Jeg innså nettopp noe gjorde at hjertet mitt dunket et ekstra slag. På den gode måten. I dag skal jeg FOR SISTE GANG I MITT LIV undervises i noe som har med matematikk å gjøre! Det er jo en stor dag for meg, haha! Nå kan det jo hende at jeg plutselig blir gal og velger en master hvor jeg må trikse mer med tall, men akkurat nå virker det usannsynlig. Meg + matte = ganske slitsomt. Det verste er jo at jeg blir ganske god når jeg bare øver meg nok, men veien dit gjør så vondt i hjernen at det er vanskelig å beskrive. Som om hjernen min har en sperre som skal vite hvorfor alt mulig rart, den kan ikke godta at "det bare er sånn". Heldigvis har det begynt å løsne littegrann i faget jeg har nå, som heter økonomi og samfunn. Så etter i dag må jeg bare bestå en eksamen, og så har jeg offisielt overlevd et helt matteliv! Barneskole-, ungdomsskole og videregående- og høyskole-matte. Lurer på om andre tenker over sånt, jeg må le. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Ellers vil jeg bare si tusen takk for at dere er så tålmodige med meg i denne travle perioden, og fortsatt legger igjen snille og morsomme kommentarer i kommentarfeltet. Det gnager på meg når jeg ikke klarer å ha bloggen som førsteprioritet, samtidig som jeg er glad for at bloggen ikke er det eneste livet jeg har. Hvem vet, kanskje jeg hadde sittet her med firkantede, utenlandsopererte pupper, nedfilt nese og linket til lårkorte Nelly-kjoler. Dag inn, dag ut. Det hadde jo vært enda verre, så vi får se det på den måten... Men jeg kan love dere én ting: når denne eksamensperioden er dere min førstepri igjen, og hvis jeg noen gang skal studere videre samtidig som jeg blogger: det skal planlegges  mye bedre.

Peace and love! 

62

Helt enig med deg! Jeg ble ferdig med matte på lærerstudiet før sommeren, og jeg har aldri kjent en bedre følelse. Matte er helt grusomt, haha..

Julie: grattis med overstått, så herlig <3

Syns du er veldig flink til å kombinere studier og blogg, jeg!

Caroline: takk! Det er hyggelig å høre <3

Haha, elsker det "vage" stikket til Isabel Raad i dette innlegget! Du er fantastisk :D

Anonym: obs obs, nå skal det nevnes at jeg aldri ville kalt noen andre sine pupper for firkantet, det ville vært å synke lavt :O La oss kalle det en generell observasjon :-) Klem

Så flink du er Ida! Hvor er solbrillene fra forresten?

Hanne D: Céline <3

Skjønner hva du mener med matten! Når jeg ble ferdig med matte på vgs tenkte jeg at jeg ALDRI skulle jobbe med tall igjen. Endte med en bachelor i økonomi og er nå i gang med en bachelor som nautikk ingeniør. Så jeg ble tydligvis aldri helt ferdig med den matten, haha!

Susan: du er gæren!!! hehe :D men sikkert veldig flink og!

Hei Ida! Litt rart spørsmål men.. hehe, jeg har vært syk en lang stund nå, og hatt veldig god tid til å runde internett, og da leste jeg meg langt bak i bloggarkivet ditt.. ;) hva skjedde egentlig på tusenfryd da du forsvant der? :D

Bente: Hei! :-) Uffda, håper det går greit med deg. Masse god bedring! At jeg forsvant på tusenfryd var et planlagt stunt for å promotere det nye spøkelseshuset deres. Det var ikke så gjennomtenkt, så måtte avblåses etter kort tid...

Jeg liker når du skriver om skole og studier, og håper for bloggen sin skyld at du kommer til å fortsette med å studere. Det er så mye mer interessant å lese om et liv man kan kjenne seg igjen i, og det er den følelsen jeg får når du skriver. Du er ikke så ekstremt overfladisk, og det er både morsomt og interessant når du kommer med dine erfaringer rundt eksamen. Jeg begynte å lese din blogg ETTER at du begynte å studere, og som sagt - veldig gøy når du skriver om ting "vanlige" ungdommer kjenner seg igjen i. Studere er spennende!

C: det kan jeg forstå, at det er mer spennende å lese om ting man kjenner seg igjen i. Det syns jeg selv også :-)

Jeg synes du er flink til å blogge ved siden av studiene jeg, Ida :) Som student selv liker jeg faktisk å lese om andres grusomme eksamensperioder og fag de hater, da føler jeg meg ikke så alene ;) Haha! We can do this!

Cathrine: In it together! Hehe <3

Haha - det er jo en fantastisk dag!! Tror jeg hadde poppet champisen om jeg var i samme situasjon som deg, hah!! :-D Ha en nydelig start på uken, fine deg <3 Synes du er flink her inne, selvom du er travel jeg. Titter innom støtt og stadig!

Charlotte: tusen takk, kjære Charlotte <3 Ønsker deg en fin uke! Klem

Haha, jeg tenker også over sånt!

Og har samme problem som deg med matte og tall, må vite hvorfor. Slet meg gjennom matte i alle år og når jeg hadde siste eksamen i Makroøkonomi på BI i fjor holdt jeg på å gråte av glede når den var bestått. Lykke til med alle eksamener fremover :D

Iselin: det må ha vært en DEILIG følelse. Bra jobbet! OG tusen takk :-)) klem

Jeg husker jeg tenkte det samme om metodefaget på bacheloren min, også valgte jeg å gjennomføre en master med 3(!!) nye metodefag.. vet ikke om det er innafor å kalle det mild selvskading..?😅

Amalie: deeeet er ikke greit! Hehe

Du gjør jo virkelig det beste ut av et ikke-så-bloggete liv om dagen, må jeg si. Som leser på samme alder og student, så setter jeg veldig pris på at bloggen din inneholder så mye forskjellig om dagen jeg :) Noe som likner på eget liv og noe som er hakket mer glam, tips, skråblikk på verden.. Bare do your thing du, Ida! :) Du er nesten den eneste bloggen jeg fortsatt gidder å lese av de som har vært bloggere en stund, resten blir way too much produktplassering og posør-liv for min smak.

Hedda: det var en boost å lese! Takk :D

Du er HELDIG!! Sitter med høyskolematte nå, og gleder meg til jeg (forhåpentligvis) er ferdig med mitt matteliv i desember.

Maren: ja forhåpentligvis her også, men vet jo aldri! Lykke til <3

Du har alltid vært og er fortsatt den beste bloggeren, også gjennom alle dine eksamener og travle tider :D

Marlene: <3333

Så fin du er! Hvilken modell er solbrillene, og hvilken leppestift har du på disse bildene? Nydelig:)

Du er mye bedre enn du tror! Digger bloggen din og at du lever et mer "normalt" liv enn mange andre bloggere.

Hurra for å være ferdig med matte. Det er 12 år siden jeg hadde matte og jeg er fremdeles glad for at det er over:)

Karina: deilig å få litt avstand til matten ja! Hehe. Men så hyggelig at du syns det, tusen takk :-)

"Hvem vet, kanskje jeg hadde sittet her med firkantede, utenlandsopererte pupper, nedfilt nese og linket til lårkorte Nelly-kjoler."

Hahhahahaahah! Spot on! Jeg døde av denne setningen. :D

Så pent antrekk! Ønsker deg en fin uke <3

Karen: takk det samme <3

Hahahaha!! Ler høyt av den puppe/nese/nellykjoler setningen😂😂😂

Haha Ida! Det var jeg også fast bestemt på for ett år siden.. Gjett hvem som snart er ferdig med det første semesteret på en master med alt for mye matematikk da? I alt dette eksamenskaoset angrer jeg bittert, men det fikser seg vell alltid for snille jenter eller?

Hahahahhaha ja sånne jenter er ikke mye å stå etter!! Tenk å velge å leve livet sitt på den måten. Du er flink du!<3 Elsker bloggen din. Stå på!:-)

Christine: tuusen takk! <3

Syns du er frekk når du kommer med sånne kommentarer om andre bloggere. Akkurat som at du selv hever deg over de som kun blogger og har tatt litt andre valg enn deg selv. Kvalmt.

Anonym: jeg har drevet med kun blogging i mange år jeg, så takk, jeg forbeholder meg retten å snakke om en situasjon jeg har vært i.

Ida, din blogg er den beste! Takk for at du ikkje er så overfladisk som veldig mange andre, verden trenger ikkje fleire med nelly kjoler og store pupper.

Kristina: så glad for at du syns det!! Klem <3

HAHA, jeg holdt på å le meg i hjel av "Som om hjernen min har en sperre som skal vite hvorfor alt mulig rart, den kan ikke godta at "det bare er sånn"." Var akkurat sånn jeg følte det med kjemi, da jeg fortsatt hadde en drøm om å studere medisin. Lærere holdt på å bli gal av alle spørsmålene mine. Måtte bare innse at medisin ikke var noe for meg likevel, og valget falt på juss.

Stå på Ida, du er en av de få bloggerne som fortsatt leverer!

Marte: hehe, kompliserte hjerner altså! Håper du trives på jussen :-) Og tusen takk for det! Klem

Haha! All ære til dere som frivillig sitter med nesa i utallige bøker, jeg skjønner virkelig ikke hvordan dere klarer det.

Og spesielt dersom det er tall involvert, jeg sliter av og til med å legge sammen 2+2, haha!

Masse lykke til på siste innspurt før jul, Ida!

Nina: 2 + 2 er 5, sånn er det med den saken! Tuusen takk, snille du <3

Haha Ida! Det var jeg også fast bestemt på for ett år siden.. Gjett hvem som snart er ferdig med det første semesteret på en master med alt for mye matematikk da? I alt dette eksamenskaoset angrer jeg bittert, men det fikser seg vell alltid for snille jenter eller?

Anne: JA, jeg har trua :D masse lykke til!!

Jeg har fulgt deg siden du var en liten shitkid på jenterommet, og Norges første store blogger? Og i mine øyne er det bare du som har vært høyt oppe over så mange år, og vokst med bloggen. Finnes bare en bloggdronning i Norge - og det er du!

Lykke til med eksamen og mattestyr! Hilsen Hilde, snart 44 år ;-)

Hilde: <3333 Tusen takk!!

Hei!

Hvor er solbrillene fra/hvilket merke?

Og lykke til på innspurten før jul!

Marie: de er fra Céline :-) Tusen takk!

Hvor er jakken fra? Er det Ravn? I såfall: hvilken str har du den i?:) takk for svar

Anonym: nei, dette er ikke Ravn-jakken som jeg bruker nå for tiden. Disse bildene er faktisk et år gamle, jeg sneik meg bare til et lite gjenbruk :p Hehe. Jakken er fra pinkyswear.no!

Hvor er jakken din fra? :-) Kjempe fin!

Marlen: denne er fra i fjor, pinkyswear.no :-)

Jeg syns du blogger som en heltinne :) Jeg studerer ikke selv, men må jo si at det faktisk skaper litt mer interesse når du blogger om noe som veldig mange kan relatere seg til, du virker ikke totalt utenomjordisk :)

LH: <3

hei! utrolig fin jakke! hvor er den fra? :))

sandra: den er fra pinkyswear.no, fra i fjor :-)

Hei! Jeg lurer på hvor pelsjakka di er fra? den var kjempefin :)

Nina: denne er fra pinkyswear.no :-)

Skriv en ny kommentar