BLACK FRIDAY HOS TIGHTS.NO

I samarbeid med Tights.no
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Folk kan si hva de vil om Black Friday - jeg mener nå at så lenge man klarer å beherske seg og kun kjøpe det man ville kjøpt ellers også, så er det en gledens dag :-) Selv har jeg klikket hjem treningstøy og makeup som jeg var tom for. Jeg burde egentlig slått til og handlet julegaver også! Men det må vente, for jeg har ikke tid til å tvinge folk til å si hva de ønsker seg. Hehe.. Anyways. I dag vil jeg minne dere på at Tights.no har det sykeste Black Friday-salget! 

Her finner du 2XU tights til 499,-, og limited edition tightsen som jeg skrev om for litt siden får du i svart til 699,- her. Det er nesten halv pris, det! Rabatter på Adidas starter på 25% her, og... Ja, dere må egentlig bare sjekke ut nettbutikken ASAP, for det renner over av gode tilbud. Husk at Tights.no ikke bare har treningstøy, de har også treningsutstyr, smartmat, energibarer og alt slags sporty utstyr. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Varm og god hoodie fra Reebook her, testvinnende tights med refleks og gradert kompresjon fra Skins her, Aimn trenings-BH her og crossfit sko fra Reebok her.

Skoene i antrekket over er perfekte til styrketrening, de er virkelig stødige og jeg kjenner at de gir god støtte. Og ellers er tightsen noe av det mest komfortable jeg har prøvd. Den holder ikke inn like mye som jeg er vant til at tightsene mine gjør, men komforten veier opp for det. Som å gå naken! Vel, det er tid for antrekk nummer to - som jeg elsker:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Denne
tightsen fra Aim'n er så høy i livet at jeg nesten kunne brukt den som soverpose. HEHE. Jeg elsker tightser med høyt liv, som dere vet. Aim'n er et ganske nytt merke, og Tights.no er den eneste nettbutikken i Norge som fører merket akkurat nå. 

RABATTKODE:
Aim'n er nesten det eneste som ikke er på salg på Black Friday, så derfor skal dere få en rabattkode av meg. Den er aimn25 og gjelder ut helgen :-) Alle produktene fra Aim'n ser du her


Nytt og fint treningstøy gjør det morsommere å trene! Da gjenstår det vel bare å ønske alle en happy black friday shopping! Oversikt over alle tilbudene hos Tights.no ser du HER!

Hvis du ønsker kan du også følge Facebook-siden til Tights.no her. De har ofte konkurranser og give aways, baare et lite tips 

25

Mye fint!

Er skins-tightsen høy i livet? :)

Julie: den dekker navelen på meg, så ja. Men ikke like høy som den andre :-) Men jeg liker Skins-tightsen bedre hvis jeg skal være ærlig, den føles helt fantastisk på.

Er skins-thightsen gjennomsiktig? :D

Martine: nei :-) tror den som alle andre tights kan være det hvis man velger feil størrelse. Jeg har M i denne (vanlig størrelse for meg), og den er ikke gjennomsiktig. Klem

Aim'n føres på flere nettbutikker enn tights.no, blant annet Nelly :)

sportamore.no fører også aimn

Anonym: jaa, ser at det stemmer. Men de har bare tights, som ikke er på salg. Ser ut som gamle modeller? :-)

Hvilken størrelse har du i aimn-tightsen? :)

Hanne: jeg har M :-)

Marthe Sofie

Herregud, så vakker du er!! Jeg blir helt målløs! Du er virkelig goals som de sier, haha! Du ser skikkelig sunn og frisk ut nå, og helt naturlig! Håper de yngre ser hvor "normal" og fin man kan være, istedenfor å opperere alt mulig på seg!! Stor klem fra meg!

Marthe Sofie: åå, det var snille ord, nå ble jeg glad <3 tusen takk Marthe Sofie, og klem tilbake :*

Jeg lurer på om Aim´n tightsen er gjennomsiktig? Og hvor er den grå genseren fra? Kjempefin :)

Marianne: nei, den er ikke gjennomsiktig hvis man har riktig størrelse. De er helt normale i størrelsen, jeg har M :-) Den grå genseren er fra Drops of mindfulness, du finner den i nettbutikken til 25% rabatt! Klem

er den grå genseren også fra Aim´n?

Lene: nei, den er fra drops of mindfullness, sykt digg! :-) Link her <3

https://www.tights.no/butikk/drop-of-mindfulness-sophie-pullover-grey-melange/

Får ikke koden til å fungere....

Anonym: jeg prøvde nå, og det funket fint her! Kanskje du har skrevet feil? :-)

Til meg funket koden hvis jeg bare handler fra aimn, den vil ikke aktiveres når det ligger andre varer fra andre merker samtidig :)

Anonym: Åja, takk, det er nyttig å vite! :-)

Oi, der kjøpte jeg visst min første 2XU tights, haha, i alle mine år som bloggleser er dette første gang jeg kjøper noe gjennom annonselenke :) Alltid hatt lyst på den, men syns den er i dyreste laget til vanlig :)

LH: så bra du fikk deg en på salg nå da :D kos deg med tightsen, de er utrolig gode! Klem

Hei! På Aimn.com, fungerer ikke rabatte du skriver her. Hva skal jeg gjøre da? 😊 Jeg skriver riktig. Takk!

Sandra: Hei :-) Rabattkoden gjelder i nettbutikken Tights.no!

Gsport og getinspired fører også aim´n;) Veldig mye fint! Og du ser så bra ut!:)

Skriv en ny kommentar