DU VET DET ER EKSAMENSPERIODE NÅR DU...

... har snakket litt for lite med andre mennesker de siste dagene, får munndiaré hos legen, og går ut derifra med masse energi fordi det var så deilig å prate med mennesker igjen. 

... sover så lite at du gjør helt merkelige ting. Som å legge nøklene i kjøleskapet, ta feil trikk og glemme koden på telefonen. 

... oppdager at man kan spille spill med folk i Facebook-chatten, og er oppriktig opptatt av å ha førsteplassen i Pacman. 

... har opplevd så lite spennende i det siste at du får høy puls av å spille Pacman. Ja, det stemmer. 

... går til butikken og er toppløs under vinterjakka, fordi du rett og slett ikke bryr deg. Måtte ingen dra ned glidlåsen min akkurat i dag!

... skal handle på butikken, og ender opp med å bare kjøpe godteri. 

... angrer på at du bare kjøpte godteri på butikken og skal bestille Foodora, men så er det helt umulig å bestemme seg for mat, for det er jo ingenting som frister etter store mengder sukker. 

... tenker negative tanker om andres lykkelige poster på sosiale medier. 

... plutselig innser at du er blitt ekkel. Innrømmelse: her om dagen stod jeg opp, gikk hele dagen i pysjamasen, og la meg i den samme pysjamasen. Hvorfor dysje når man bare kan pysje! Nytt slagord. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
 

40

Fantastisk innlegg!😂 Du er ikke alene haha

Haha, nr 2 og 9. Hengte ytterjakken min på en krok i nøkkelskapet her forleden dag X-D

Sitter i pysjen aws :) Siste eksamen i morgen for min del! Masse lykke til til deg ;)

Takk for at det ikke bare er meg som gjør litt ting utenom det vanlige i eksamensperioden! Bh har jeg ikke hatt på på flere dager. Ikke sminke heller for den saks skyld. Har bodd i pysjamas og stort sett spist julemarsipan.. kunsthistorie er ikke det beste som har skjedd i livet mitt kan du si!

Kjenner meg veldig igjen i samtlige av punktene, og overrasker meg selv ved at jeg fortsatt kan bli overrasket over hva denne tiden gjør med meg. Går alltid inn i eksamensperioden med en forventning om at DENNE eksamensperioden skal bli annerledes. Jeg skal ligge godt an med pensum, jeg skal ha tid til å ta meg fri med god samvittighet - og jeg skal fortsette å trene og spise sunt. Eksamensperioden innebærer jo at jeg skal skrive (noe jeg er glad i) om fag jeg selv har valgt fordi jeg interesserer meg for de! Det burde jo være et høydepunkt. Og likevel innebærer eksamensperioden nok en gang søvnmangel, store mengder med lesing, større mengder kaffe - og ganske store mengder tårer (for ja, jeg er en av de som gråter når jeg blir skikkelig stressa, og fordi gode karakterer virker livsnødvendige i denne perioden, så er det ganske store deler av tiden).

Det eneste positive med eksamensperioden er at det at skuldrene er oppetter ørene som følge av stress, forhåpentligvis kan filtrere ut all småkjekling som vil kunne oppstå i jula, som følge av at man på død og liv skal ha det "SÅÅ KOSELIG" absolutt hele tiden. (Jeg gleder meg til jul altså, bare så det er sagt).

Haha! Jeg digger deg Ida! Husker jeg hadde det helt likt i fjor da jeg holdt på med bachelorskriving og eksamen.. Heldigvis har man det ikke slik resten av livet ;-) Hold ut! Pjuuh!

Jeg bare elsker disse skole- og eksamensinnleggene dine <3 Jeg kjenner meg veldig igjen.😄 Jeg går første året nå og på forhånd hadde jeg trodd at dette kom jo til å bli tre avslappende år. Jeg skulle melde meg inn på treningssenter, jogge masse, gå på ski...Ja jøss....jeg har aldri trena så lite før, aldri sett vennene mine så lite og jeg har aldri vært så stressa i hele mitt liv før.😂

Trude: haha! Viste seg å ikke være en ferie å studere, nei :O Klem <3

hahha, digger humoren og selvironien!! lykke til videre med lesingen, skjønne<3

hanne: tusen takk, snille du <3

Kjenner meg sååå igjen i alle punktene, du får virkelig sagt det :D :D

Hahaha, jeg kjenner meg seriøst igjen i ALLE punktene (særlig det puntket med hygiene og lite søvn) :P :P :P Fantastisk!!

😂😂

Hahaha, jeg digger deg! Du er ikke alene.. hehe

Klem <3

Kristina: <3

Hahaha.. kjenner meg altfor godt igjen i dette

haha, klassisk med frossenpizzaen i bakgrunnen. Lykke til med eksamen!

Jona: du spottet den ja! Hehe. Tusen takk :-)

Hei Ida! Fantastiske punkter, jeg kjenner meg igjen. Ville bare si at jeg synes du har en utrolig bra blogg. Jeg har egentlig sluttet å lese blogger, men jeg titter innom din støtt og stadig. Du skiller deg ut fra resten av topplisten for å si det slik! Fortsett med det <3 Jeg elsker spesielt slike innlegg. Lykke til med resten av eksamensperioden! Stooor klem

Anonym: så hyggelig at du fremdeles titter innom her! :D Det setter jeg stor pris på. Tusen takk for fine ord <3 Klem

HAHA, kjenner meg skremmende mye igjen i dette!

Hadde vært gøy om du kunne laget en vlog! Er gøy når vi faste lesere får se dere "live" også 🙌🏻

Hahaha. Dette kjenner jeg meg altfor mye igjen i. Jeg jobber også deltid på kontor med litt tung saksbehandling, så når jeg må blande eksamenslesing og jobbedag så klarer jeg ikke forme helt vanlige setninger på slutten av dagen. I går tok jeg bare en dusj og fikk "åå så fin du er" tilbake, haha. Sier litt om standarden på utseende i eksamenstiden.

Jeg har lest bloggen din i et par måneder nå, og må si at jeg er utrolig overrasket, og ikke minst glad! Jeg har vært fast leser i noen år av de vanlige toppbloggerne, men gikk lei av vanlige outfit- og mat posts. Da jeg selv satt med dårlig samvittighet for å ikke ha lest nok, eller dårlig samvittghet for å ikke alltid ha lyst til å være med venner, men heller sitte hjemme, var det utrolig deilig å finne bloggen din hvor du er så utrolig ærlig. Det er så godt å få vite som student at det finnes andre der ute som av og til gir litt blaffen, og ikke fremstiller eksamensperioden som det letteste som finnes. TAKK! :-D Nå skal jeg også spise smågodt og ta fri resten av kvelden med god samvittighet. ;-)

Anonym: tusen takk for fine ord <3 og YES, smågodt og fri er livet! Klem til deg

Hei Ida,

Har du hørt begrepet once you go black you never go back?. Stemmer dette for deg, har du prøvd.? Håper på et svar fra deg:) Det ville gjort dagen

Helle S.: kanskje du kan spørre venninnene dine i stedet.

Ganske frekt, jeg hjelper deg som en leser så får jeg det som svar. skuffende.

Hørt du ble rompekjørt av ARIF han rappern derfor jeg spør

Helle S; du virker som en skikkelig hyggelig person :)

Du er sykt morsom! Eneste bloggeren i hele blogg Norge som jeg seriøst får meg til å le! Du er så selvironisk og ærlig, elsker det!

Elizabeth: <333

Helle S. : Hvorfor så interessert i andre sitt sexliv? Spesielt når du ikke kjenner personen... jaja.

Digger deg Ida og stå på nå i eksamensperioden! Du motiverer <3

Sigrid: <3

Ida, jeg heier på deg, hva studere du til å bli?

Hahahahah! Jeg elsker dette innlegget! Jeg kjenner meg igjen i alt for mye, så er rimelig glad det er boblejakke-sesong mtp. bh-status om dagen. Heheh... Masse lykke til med innspurten, Ida <3

Henriette: hehe. Tusen takk! <3

Hei! Hva studerer du? :)

Rikke-Sofie

Hahahah! Var det det som skjedde med meg hos legen på mandag! Jeeezes, legen fikk meg ikke raskere ut fra kontoret og jeg skjønte ikke hvorfor han var så rar! FØR NÅ!

Rikke: hahahah, opsii :-)

''Hvorfor dysje når man bare kan pysje!'' - Ida W.

LOVE IT :D

Skriv en ny kommentar