NESTEN SOM JULAFTEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
I kveld har vi hatt juleselskap med den norske delen av familen - føltes nesten som julaften, så det var veldig koselig ettersom vi skal feire jul med danskene i år. Får i pose og sekk, si! Vi har vært ti personer til bords, og kost oss med pinnekjøtt, riskrem og pakkelek. Jeg fikk bare én sekser i løpet av hele pakkeleken, noe som egentlig ikke skal være mulig! Haha. Men fordelen var jo at ingen turte å ta fra meg den ene pakken min, så jeg endte opp med et lite leselys som man kan klipse fast på boka si. Årets beste julegave so far! ;-)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Jeg avsluttet kvelden med å kjøre mormor og morfar hjem. Var sånn passe nervøs, siden jeg aldri kjører lengre. Man kan vel trygt si at jeg ikke akkurat... Kjørte for fort. Men vi overlevde alle mann, vi sier oss fornøyd med det! Jeg må virkelig begynne å kjøre oftere, så jeg ikke ender opp med å måtte ta kjøretimer. Tenker kanskje jeg kjøper meg bil når jeg flytter inn i den nye leiligheten min - jeg har hatt den samme drømmebilen siden jeg var liten jente, da er det vel snart på tide?

Nå er jeg så trøtt at jeg ser dobbelt, så jeg får vel slutte å bable og komme meg i seng. Ideen om å lese etter at gjestene hadde dratt er skrinlagt, dette får gå som det går. 

18

Hehehe;)Bra at du kjørte! Har en del venninner som har utviklet kjøreskrekk. Men bilkjøring er så viktig for å være uavhengig.

Lurer nå veldig på drømmebilen din, skal du røpe den?

Jeg drømmer om en sort BMWX3.

Herregud den er så fin.

Ha en god søndag<3

Nå ble jeg nyskjerrig på hvilken bil som er drømmebilen din!

Hva er drømmebilen?:)

Ser ut som en veldig fin kveld!

Jeg så snappen din, og prøvde å sende deg en snap, men vet ikke om du har åpent for det. Jeg er student ved HK, og glemte studentkortet mitt til eksamen, og det var ikke noe problem så lenge jeg hadde et ID, og husket studentnr i hodet :)

Jeg så på snap at du hadde glemt student beviset ditt hjemme, men hvis du laster ned appen "studentbevis" godkjennes det også. Er det samme bare på app :)

Hei! så på snap at du hadde glemt igjen studentbeviset ditt. du får tatt eksamen om du har med en form for legitimasjon og har elev nr ditt :- ) Om du ikke visste det tenkte jeg.

Klem <3

Fikk så utrolig vondt av deg når jeg så storyen din om at du hadde glemt studentbeviset ditt i Tønsberg :-/ Håper det løste seg på en grei måte! Og masse lykke til i morgen! Husk at du er flink :-*

KristineH: <3

Hei Ida! Så på snapp at du hadde glemt legitimasjonen din i Tønsberg :O Virkelig marerittet dagen før eksamen! Tenkte bare å si at jeg mistet lommeboken min på bussen på vei til eksamen en gang, merket det ikke før vi skulle vise leg! Det som reddet meg var studentbevis-appen på mobilen. Disse eksamensvaktene fikk jo så vondt av meg, så det gikk heldigvis! Det er jo gyldig bevis på trikk, buss osv så er jo mulig at det funker. Men man vet jo aldri :/ Jeg krysser ihvertfall alt jeg har for at det løser seg og at du får tatt eksamen!! <3

Astrid: så kjekt med en sånn app!! <3

Idaa! Update på hvordan det gikk med studentbeviset ditt som lå i Tønsberg!!! Så spent!!

Nå gleder jeg meg såå til å bli ferdig med eksamen og ta juleferie! Fikk skikkelig julestemning av å lese dette. God jul Ida! :-)

Ida: God jul til deg også, Idaaa :-)

Kan du ikke ha en spørsmålsrunde igjen? Er sikkert mange som lurer på ting om studiene dine osv :-D

Emma: jo, det skal jeg få til! :-)

LYKKE til i dag Ida <3 heier på deg og unner deg ferie nå!! 2 more to go for min del, men lyset i tunnelen nærmer seg, wihii! Klem

Ida Amelie: tusen takk, og lykke til med de du har igjen. Hvis ikke du er ferdig nå da, jeg har vært looovlig treg med kommentarer de siste dagene :O <3

Skriv en ny kommentar