BETAKAROTEN + KOBBER = TANCARE

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f1 preset
                                                                           
  - BETAKAROTEN + KOBBER - 

Jeg har et ambivalent forhold til det å sole meg og å være i solen. På den ene siden elsker jeg det, å være på ferie i varmere strøk er jo noe av det beste jeg vet. Det gir meg energi, og i tillegg elsker jeg når solen gir huden min litt farge og glød. På den andre siden er jeg livredd for å ødelegge huden min. Jeg har en hud full av fregner og føflekker, og har tidligere fryst bort noe som hudlegen mente kunne være forstadie til hudkreft. Så sikkerheten kommer helt klar først, og både solkrem med høy faktor og betakaroten er noe jeg sverger til for å føle meg trygg i solen. Det viktigste er å ikke bli solbrent, og det blir jeg ikke når jeg følger denne "oppskriften". 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f1 preset
                                                                                   - 1 KAPSEL OM DAGEN - 

Nå har Lab Pharma kommet med produktet TANCARE, som i tillegg til å inneholde naturlig betakaroten, inneholder kobber. Kobber er et sporgrunnstoff som kroppen trenger i små mengder, og det må tilføres via kosten. Det er blant annet viktig for produksjon av melanin i huden - altså stoffet som gjør oss brune (kilde). Hensikten med produktet er å få det beste ut av huden og hudfargen, enten man soler seg eller ikke. Selv bruker jeg betakaroten om sommeren og i forbindelse med ferie, men i følge Lab Pharma kan dette produktet brukes året rundt hvis du ønsker å opprettholde en mer gylden og fin hudfarge. 

Selv bruker jeg betakaroten fra mai til september-ish, og i tillegg til det begynner jeg gjerne å ta kapslene en måned før jeg skal på ferie. Sååå, blir jo nesten hele året det da. Hehe. Men fra spøk til alvor: bruk solkrem med høy faktor og spis betakaroten. Det vil huden takke deg for når du blir gammel og grå. Ikke bare da, men nå også. Jeg elsker i hvertfall den gylne fargen jeg får når jeg bruker betakaroten. Når jeg har skrevet om betakaroten tidligere, har jeg alltid fått spørsmål om man  starte på kapslene lenge før avreise til varmere strøk. Det anbefales å begynne minst et par uker før, men selv har jeg glemt det noen ganger, og jeg spiser likevel betakaroten når jeg er i solen. Personlig merker jeg effekt uansett. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f1 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f1 preset
Hvis du ønsker å teste TANCARE får du nå 40% avslag på første pakke. Du kan bestille HER <3 

Det er ingen biding, og du kan si opp leveringer ved å kontakte kundeservice. Lik TANCARE på Facebook her hvis du vil :-)  

27

Høy solfaktor er et must for meg når jeg er i solen. Flott at du oppfordrer til det, kjempeviktig! Koselige bilder forresten :)

Anonym: tusen takk :-)

Wow dette skal jeg prøve!

Anonym: anbefales :D

Hvor er badedrakten din fra? Superkul!

Merker du noe forskjell på disse kapslene i forhold til de fra Good For Me?

Hvor er den fantastiske badedrakten/bodyen fra? 😍

Du vet at betakaroten er kreftfremkallende?

Herlige bilder og kuul badedrakt! Dette ga meg inspirasjon til drømme meg vekk fra det mørke, tåkete, depressive været her hjemme i Oslo. Jeg er vel en av de få som aldri har brukt sånne produkter med betakaroten før så kjekt med info og tips for huden :)

Herregud, hvor mange slike tabletter og kosttilskudd er det du egentlig tar. Du kommer jo til å bli syk av dette. Det beste er å ha et variert og allsidig kost - holder i massevis.

greier desverre ikke å svelge tabletter, så blir litt vanskelig for meg å ta disse xP

hvor er badedrakten fra? skikkelig kul:D

Får jeg spørre hvor den fine badedrakten er fra? :D

Hvoooor er badedrakten fra?😱😱

den badedrakten var så kul og fin! hvor er den fra? :)

Hei! Hvor er badedrakten fra? Så kul :D

Altså, HVOR er badedrakten din fra??? Har aldri sett noe kulere :*

Hva er forskjellen/bra/bedre med denne enn Good for me? (Er det ikke den Christina snakket så varmt om? Og du? :)

Herregud, hvor er bikinien din fra?? ELSK!!

Hvor har du kjøpt bodyen/badedrakten?😍

Så sinnsykt kul badedrakt! Hvor er den fra?

Hvor er badedrakten fra?😍

Ååå hvor er badedrakten fra? Superfin!!!

Nice Melons. They look juicy.

Takk for tipset. Jeg skal gå over til dette produktet fordi jeg ser at det også inneholder kobber og betakaroten som var nytt for meg at var viktig for brunfargen, så takk for god info <3

Vær obs på at for mye kobber kan gi kobberforgiftning! Google kobber forgiftning eller copper poisoning. (Over lengre tid kan dette blant annet føre lever og nyreskade.)

Anon - norske kosttilskudd har de laveste innholdsverdiene i verden - så du får ingen kobberforgiftning av dette ;)

Skriv en ny kommentar